Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlarr teki yapiyorum ama iki parmagi sokamiyorum:26:

tatlım sakin ol ilk seferde yapamaman normal oda yavaş yavaş olacak.doğru açıyı ayarlamalısın sonra yavaş yavaş ilerletmelisin tek parmağı nasıl alıyorsan aynen öle canım.inan bir farkı yok.sen şimdi iki parmak olunca telaş yaptın kesin.ama rahat ol canım olacak emin ol.takıldığın yer neresi neden olmuyor?

ilk bastaki kisim varya bir bogumluk yer orayi sokamiyorum orayi soksam gerisi kayip gidecek biliyorum.simdi gene deniyeyim bir.

dene bence ben ilk aparatı aldıktan sonra denedim olmuştu cnm gazan mübrek olsun halay geliyo olalalaaa

ayyy aklımla bin yaşayayım neye karar verdim biliyomucunuz uygulamalı olarak kısa fil çekeceğim nefes egz. nasıl yaplır kegel egz nasıl yaplır. sonracıma parmak egz. nasıl yapılır emla nereye ne kadar sürülür tam tarif yani sonra parmak egz. tek çift sonra mumla aparat nasıl hazırlanır ve uygulaması falan ne kadar faydalı olur dimi :)))) açıyı nasıl ayarlıcas falan vajinismus tarihinde çığır acarım herhalde kızlar ne dersiniz :44::44::44::44:

mrhaba arkadaşlar
eve yeni geldim
ilerleme kaydedenler var yok sevindim
allah bizede nsp etsin
ben de bugün işaret parmağımdan kalın olan mumu deneyeceğim
dua edin benim için

tatlım süper fikirde vaji rolünü kim oyanyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…