- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.021
kizlarr teki yapiyorum ama iki parmagi sokamiyorum:26:
ya ben de eşimin üstünde olduğunda bacaklarıma çok yükleniyorum. daha beter kasılıyorum. yatak ucu pozisyonu nasıl oluyor?
tatlım sakin ol ilk seferde yapamaman normal oda yavaş yavaş olacak.doğru açıyı ayarlamalısın sonra yavaş yavaş ilerletmelisin tek parmağı nasıl alıyorsan aynen öle canım.inan bir farkı yok.sen şimdi iki parmak olunca telaş yaptın kesin.ama rahat ol canım olacak emin ol.takıldığın yer neresi neden olmuyor?
ay inşallah ya akşam p..s denesem erkenmi olurki
ilk bastaki kisim varya bir bogumluk yer orayi sokamiyorum orayi soksam gerisi kayip gidecek biliyorum.simdi gene deniyeyim bir.
bende iyiyim ranacım boğuşuyom işte senin herşey yolunda değil mi
kızlar ben geldim egzersizler süper geçti 3parmak kalınlıgında aparatı aldımvalla bide kociş geldi elinde bi hediye paketi bi açtım içinde penis büyüklügünde mum anam biz mumlara taktık bu ara tutturdu bunuda denicen die kocaman alsam zaten p..s alcam neyse yinede kırmadım jeletinle sardım yarısı girdi çok mutluyum ya mucize gibi p..s ne zaman denesemki heralde girer artık oda
iyyim tatlım regl oldum beklemdeyim tatil yapıyorum yanihadi senin halayını çekmek istiyorum çok çok çok
bebeğim benin reglim bitsin deniycem kayınvaldemelr varkende egzersiz yapıcam bol bol
ilk bastaki kisim varya bir bogumluk yer orayi sokamiyorum orayi soksam gerisi kayip gidecek biliyorum.simdi gene deniyeyim bir.
bebeğim benin reglim bitsin deniycem kayınvaldemelr varkende egzersiz yapıcam bol bol
esracıkta gelmiş olalalaaa
nasılsın tebeklerin en güzeli
canım ail attımm
ne mail atıp durun kıssss ecrien merak ediyos herhal
mail aracılığı ile sevişiyoz biz çokkk
ayyy aklımla bin yaşayayım neye karar verdim biliyomucunuzuygulamalı olarak kısa fil çekeceğim nefes egz. nasıl yaplır kegel egz nasıl yaplır. sonracıma parmak egz. nasıl yapılır emla nereye ne kadar sürülür tam tarif yani sonra parmak egz. tek çift sonra mumla aparat nasıl hazırlanır ve uygulaması falan ne kadar faydalı olur dimi :)))) açıyı nasıl ayarlıcas falan vajinismus tarihinde çığır acarım herhalde kızlar ne dersiniz :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?