- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.981
rana gene yok ortaliklardaaaa
kizlar bakin regliler bitti atak yapmamiz lagzim hadi biraz daha gayret edelim son asamalardayiz bence bu aralar birimizden birinin hic ummadigi bir anda olacak gibime geliyor
yappp yavrummm yappp aparatlar bul evden sokkk bak anlıycan beynin tamamdır dicek ben evden havuç buldum soktum ilk yarısını bi kaç gün soktumm itiom itiom duvar girmio havuç tammıı sonra bi kaç gün sonra havucun tamamıda girdii bu tarz seyler dene sen şimdi p...s boyutundaki aparatlardan korkmassın hem kendin soktun için hemde p...s olmadı için korkmassınn bak gün geçtikçeee alışacan durmak yok yolaa devammmm
ooooo ranacım ecrincim ayparcım hoşgeldiniz efendim nasıl keyiflerrr... hadi ama diger kızlar ne zmaan halay çekcez esra nirde bugun pandoo,16450,jasmin kızlar niresniz
kizlar
egzersize basliyorum dua edin nolur
bide ikili parmakla ilgili bili verirseniz bana nasil yapacam yonunde cok iyi olur
insallah hayirli haberlerle donerim (aminnnnnn)
kizlar
bide ikili parmakla ilgili bili verirseniz bana nasil yapacam yonunde cok iyi olur
geldim balımmmnasılsın tatlım?valla bu aralar saçıma taktım regli var şu sıralar o işte bir numara yok saçla uğraşıyorum rengini açacam sıkıldım koyuluktannn
canım ben ıkı parmagımı birleştirdim ilk önce gırmıo gıbı oluyo ama sonra esnıyo ve yavas yavas gırıyo nefes egsersizlerını unutma tatlım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle dönersin inşş
ben anestol, kayganlaştırıcı, bepanthen kullandım. bunları kullanmadan penis ucu giriyordu bunlardan sonra bana mısın demiyor. birde enfeksiyon vardı bende bir süre de o yüzden yapamadık. ondan dolayı mı acaba diyorum acır diye korkuyorum belki de. sıcak su da falan da denedik. yani bekleme ile de olmadı. tamamen kapalı gibi.
tamam canim dedigin gibi yapacam insallah becerebilirim.amin insallah hayirli haberlerle donerim.
ranacikkkkk sana mail atiyom baksana bacim
kizlar
Bişey sorcam havucun tamamı nasıl girdi ben mumla deniyorum yarısından sonra itiyorum itiyorum gitmiyo.
Bişey sorcam havucun tamamı nasıl girdi ben mumla deniyorum yarısından sonra itiyorum itiyorum gitmiyo.
parmaklarını küs yaparmıs gibi yap cnm inanki çok kolay olacak nefes al ver ıkın azcıkta vaji açılsın önce tek parmakla başla herzaman bir önceki egz.tekrarlayarak başlayın.okey öptüm başarılar...
kızlar ben geldim egzersizler süper geçti 3parmak kalınlıgında aparatı aldımvalla bide kociş geldi elinde bi hediye paketi bi açtım içinde penis büyüklügünde mum anam biz mumlara taktık bu ara tutturdu bunuda denicen die kocaman alsam zaten p..s alcam neyse yinede kırmadım jeletinle sardım yarısı girdi çok mutluyum ya mucize gibi p..s ne zaman denesemki heralde girer artık oda
mrb meleklerim ay daha yeni oturdum oh ya nasılsınız bakalım
vavvvvv tatlım bu süperrrr.tamamsın sen yakında halayını çekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?