Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben anestol, kayganlaştırıcı, bepanthen kullandım. bunları kullanmadan penis ucu giriyordu bunlardan sonra bana mısın demiyor. birde enfeksiyon vardı bende bir süre de o yüzden yapamadık. ondan dolayı mı acaba diyorum acır diye korkuyorum belki de. sıcak su da falan da denedik. yani bekleme ile de olmadı. tamamen kapalı gibi.

rana gene yok ortaliklardaaaa
kizlar bakin regliler bitti atak yapmamiz lagzim hadi biraz daha gayret edelim son asamalardayiz bence bu aralar birimizden birinin hic ummadigi bir anda olacak gibime geliyor

geldim balımmmnasılsın tatlım?valla bu aralar saçıma taktım regli var şu sıralar o işte bir numara yok saçla uğraşıyorum rengini açacam sıkıldım koyuluktannn

Bişey sorcam havucun tamamı nasıl girdi ben mumla deniyorum yarısından sonra itiyorum itiyorum gitmiyo.

kizlar
egzersize basliyorum dua edin nolur
bide ikili parmakla ilgili bili verirseniz bana nasil yapacam yonunde cok iyi olur
insallah hayirli haberlerle donerim (aminnnnnn)

kizlar
bide ikili parmakla ilgili bili verirseniz bana nasil yapacam yonunde cok iyi olur

canım ben ıkı parmagımı birleştirdim ilk önce gırmıo gıbı oluyo ama sonra esnıyo ve yavas yavas gırıyo nefes egsersizlerını unutma tatlım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle dönersin inşş

geldim balımmmnasılsın tatlım?valla bu aralar saçıma taktım regli var şu sıralar o işte bir numara yok saçla uğraşıyorum rengini açacam sıkıldım koyuluktannn

tamam canim dedigin gibi yapacam insallah becerebilirim.amin insallah hayirli haberlerle donerim.

ranacikkkkk sana mail atiyom baksana bacim

haydi kızlar bu haftayı şenlendirin ...biraz paylaşımcı olun yawww vajiniz sadece sizin değil verici olun biraz hadi amaaaa(6 aydan sonra bunlarıdamı diyecektim 9

tatlım burayı buldugun için çok şanslısın günde 15 dk. bile ayırsan hemen parmak egz. başla cnm benim bende senin gibiydim ha oldu ha olacak dedim 3.5 yılım geçti yol yakınken egz. başla inanki çok kolay olacak. üstüne düşersn 1 haftada bile çözersin bak. hem parmakla kasların nasıl kasılıp gevsediğini öğreniyorsun. nefes alıp verirken vaji açılıyor zati bide ıkınman gerekiyor açılması için zaten ucu girdimi geriside giriyor. bu hastalıgı yenmenin tek yolu parmak veya aparatla egz. cnm bu sayede vajiyi esnetmiş oluyoruz ve ilişkide cok rahat oluyor inan bana cnm. ultrason jeli tavsiye ederim bende egz sırasında sonrasındada kullanan ark. var cnm inanki egz. başla gerisi gelecek. erteleme lütfen evliliğin en güzel günleri çözülmesse içinden çıkılmaz hallere geliyor. benden sana abla tavsiyesi cnm ne olur bizi dinle.

kizlar

parmaklarını küs yaparmıs gibi yap cnm inanki çok kolay olacak nefes al ver ıkın azcıkta vaji açılsın önce tek parmakla başla herzaman bir önceki egz.tekrarlayarak başlayın.okey öptüm başarılar...

kızlar ben geldim egzersizler süper geçti 3parmak kalınlıgında aparatı aldım valla bide kociş geldi elinde bi hediye paketi bi açtım içinde penis büyüklügünde mum anam biz mumlara taktık bu ara tutturdu bunuda denicen die kocaman alsam zaten p..s alcam neyse yinede kırmadım jeletinle sardım yarısı girdi çok mutluyum ya mucize gibi p..s ne zaman denesemki heralde girer artık oda

vavvvvv tatlım bu süperrrr.tamamsın sen yakında halayını çekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…