- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.061
dene bence ben ilk aparatı aldıktan sonra denedim olmuştu cnm gazan mübrek olsunhalay geliyo olalalaaa
inşallah size yarın bi halay çektiririm dua edin
vajinin giris kismi yalama olduama iste o dar olan yer yokmu deli etti beniiii:84::84::84:
vajinin giris kismi yalama olduama iste o dar olan yer yokmu deli etti beniiii:84::84::84:
Allah affetsin ne yapim p..s benzeyen bi havuç bulmuştum up uzun havucu sokmadım herhaldeeaz ucunu sivriledim küçükten kalına doğru gibi yaptım soktum....
green 89 aşmışsın kendiniii çok hızlı gidionnn bak geldiğinde ne durumdaydın şimdi ne durumdasın beni sollama bak sakın döferim bakkk
kızlar bu havuç mum parmak bunları yapabildiğinize göre bence siz hepiniz çok dayanıklısınız.
ben ilişkiye giren biri olarak bunları asla yapamam.
bunları yapıyosanız penis hayli hayli girmesi lazım:26:
valla bilemem bacım sen kaynanam var die oyalan daha hadi bu akşam bitirelim şu işi bak halay için herkes sırada yazık valla 7gün regl sürdü ondan sonra bi hızbi gaz şimdi bu noktadayım 2 günde oldu ne olduysa tabi sayenizde teşekkürler vajili kardeşler
ayyy sizi gidi vajililer bir bağlandımmı size kopamıyorummm yemek yapmam lazımmmm ufffff
kızlar bu havuç mum parmak bunları yapabildiğinize göre bence siz hepiniz çok dayanıklısınız.
ben ilişkiye giren biri olarak bunları asla yapamam.
bunları yapıyosanız penis hayli hayli girmesi lazım:26:
allah belanı vermeyeneler yazmış
havuç mu
bacim gel sok vala ya neden anlamiyorum ama bir parmagimin birinci bogumda oluyor ikinci parmagim ikinci bogumdaecrinnn adres ver size geliorummmmm sokacam 2 parmağını vajineeeenasıl girmezz leynnnnn yavaş yavaş ittir giderrrrrrr
uleynnnnnnnnnnnn ben senden korkmaya başladımmmbeni sollıycann heeee aynen öleee yolcam kaynanamın saçını başını en son heeee
brck ablamda öle dioo ohaaaa ben hayatta parmak sokamam parmağını sokuorsan nie yapamıosun diorrr
vala iste yasamayan insan anlamiyor gercekten ben hic gulemiyorum nedense...[/QUOTE]bacim gel sok vala ya neden anlamiyorum ama bir parmagimin birinci bogumda oluyor ikinci parmagim ikinci bogumda
[/COLOR][/B]UOTE=ozum34;17798052]heeee havuçççç ne olmişşşşbeğenemedinmiiiii
vala iste yasamayan insan anlamiyor gercekten ben hic gulemiyorum nedense...[/QUOTE]bacim gel sok vala ya neden anlamiyorum ama bir parmagimin birinci bogumda oluyor ikinci parmagim ikinci bogumda
[/COLOR][/B]UOTE=ozum34;17798052]heeee havuçççç ne olmişşşşbeğenemedinmiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?