- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.001
tatlım burayı buldugun için çok şanslısın günde 15 dk. bile ayırsan hemen parmak egz. başla cnm benim bende senin gibiydim ha oldu ha olacak dedim 3.5 yılım geçti yol yakınken egz. başla inanki çok kolay olacak. üstüne düşersn 1 haftada bile çözersin bak. hem parmakla kasların nasıl kasılıp gevsediğini öğreniyorsun. nefes alıp verirken vaji açılıyor zati bide ıkınman gerekiyor açılması için zaten ucu girdimi geriside giriyor. bu hastalıgı yenmenin tek yolu parmak veya aparatla egz. cnm bu sayede vajiyi esnetmiş oluyoruz ve ilişkide cok rahat oluyor inan bana cnm. ultrason jeli tavsiye ederim bende egz sırasında sonrasındada kullanan ark. var cnm inanki egz. başla gerisi gelecek. erteleme lütfen evliliğin en güzel günleri çözülmesse içinden çıkılmaz hallere geliyor. benden sana abla tavsiyesi cnm ne olur bizi dinle.
ay inşallah ya akşam p..s denesem erkenmi olurki
yaww hikaye onlar kızlar inanmayın nerde kırılcakta kalcak hıyar yawww bunlar olacak şeyler deil millet totişten sallıyorben mumu kırdım ama o zaten haketmişti kırılmayı
ya bide p..s 1 kere girince alışılıyomu yani hemen gidip gelme oluyomu
yaww hikaye onlar kızlar inanmayın nerde kırılcakta kalcak hıyar yawww bunlar olacak şeyler deil millet totişten sallıyorben mumu kırdım ama o zaten haketmişti kırılmayı
aynen bende ha oldu ha olacak derken 24 günü devirdim bu sizinki gibi de olabilir. parmak egzersizine duş falan yaparken başlasam daha ii sanki. işyerinde olmayacağına göre. bilmiyorum umudumu kaybettim. deniyoruz ama boşuna olduğunu bile bile.
hangi pozisyonda olursam daha rahat olur varsa tatikler bu akşam denicem bakalım
ya bide p..s 1 kere girince alışılıyomu yani hemen gidip gelme oluyomu
yok cnmm inanmıyorum zaten o kadr çok abuk hikaye anlatılıyorki belki de bu saçma şeyler bile bizi bu hale getirmiş olabilir
canım valla kişiden kişiye değişiyor.benim ilk yapışım eşim sırt üstü yatarken ben ters konumda durup yapmıştımm.hem öle aparat gibi kullanabiliyıosun p... kontrol sende oluyor .sonrasında yatak ucu kolay gelmeye başladı.artık öle yapıyorumm.bak bakalım sende deneyerek bulursun kendin için uygun pozisyonu.Allah yardımcın olsun canım hiç telaşlanma bence halledeceksin.
ya ben de eşimin üstünde olduğunda bacaklarıma çok yükleniyorum. daha beter kasılıyorum. yatak ucu pozisyonu nasıl oluyor?
yani o normal yatarken ben onun üstünde oturur pozisyonda ama ters mı durcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?