Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sınır olurum boyle dusuncesız ınsanlara ya soyledıgı lafa bak ne ayıp kızım onlar neden bılıyo bu ısı aaaaaaaa

sınır olurum boyle dusuncesız ınsanlara ya soyledıgı lafa bak ne ayıp kızım onlar neden bılıyo bu ısı aaaaaaaa

annnemm bizde kalıp duruolar bide benim ağladıklarımı duyuyolardı meburen söledik ben söle dedimm eşimeee belkiii anlayışlııı olurlarda kalmazlarrr dieee nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

annnemm bizde kalıp duruolar bide benim ağladıklarımı duyuyolardı meburen söledik ben söle dedimm eşimeee belkiii anlayışlııı olurlarda kalmazlarrr dieee nerdeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kımseye soylemedım soylme noktasına geldım ama sızın sayenızde yanımda oldugunuz ıcın gerek kalamdı cok sagolun

ben kımseye soylemedım soylme noktasına geldım ama sızın sayenızde yanımda oldugunuz ıcın gerek kalamdı cok sagolun

ranaaa hoşgeldin bu araadaa hiçmi kimseye sölemedin kıs en doğrusunu yaptınnn keşke bende sölemeseydim bebek nie yok doktora götürelim deyince annem söledim en sonundaaa deli ettiler beni deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…