Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl baktın canım bana da soleeeeeeeeeee lutfennnnnnnnn

nasıl baktın canım bana da soleeeeeeeeeee lutfennnnnnnnn

yazıklarrr olsun beeeee yazıklarrrrrrr....... biz burda neyin derdindeyiz o neyin derdinde bide ordan milleti buraya çağrıooo dalga geçmek için ben ayrıntılı bakabiliorummmm yazıkkk Allaha havaleeee ediorummmm Allah ıslah etsin.........

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum benim bir arkadaşım vajinusmus şimdi psikolga gitmeye başladı fakat eşi hiç anlayışlı değil sürekli kavga çıkarıyor anlayış göstermiyor egzersizler yeterli oluyor mu siz psikolojik destek alıyor musunuz ve eşiniz bu konuda nasıl tavrı bilgilendirirseniz sevinirim

tartışarak hiç bir sorun çözülmüyor o topikte konu ile ilgili rahatsız olduğumuz bölümleri kötü içerik olarak editöre göndermemiz ve özelden o msj yazan arkadaşlara yazacağımızı yazmalıydık ama gidip sayfaya dalındı bu hiçte bize yakışan bişey değil....

arkadaşınaaa söylee buraya gelsin kendisi sorsun danışsınnn sanaa anlatacak durumda deiliz suann kendisi gelirsee yardımcı oluruzzz ......

arkadaşınaaa söylee buraya gelsin kendisi sorsun danışsınnn sanaa anlatacak durumda deiliz suann kendisi gelirsee yardımcı oluruzzz ......

Şu an kendisi yanımda zaten interneti olmadığı için evde ben soruyorum daha öncede gelip burda sorular sormuştum zaten ben hipnoz yönetmini falan :26:

venusten ben ilahiyat mezunuyummm kimseye ah etmedimmm ama bunlara ettim yazdımdaaaa..... neler yazmıslar hepsi ni okumadınnn herhelde bide brck ordan milleti topluoburata çağrıo neler yazmıslar yaaa sok oldummmm yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu konuda brck arkadaşımızın bizi yeterince anlamayıp burada atraksiyon yaptığımızı düşünmesi ve arkadaşlarına burada okuduğu şeyleri anlatması sonucu herkesin sinirleri gerildi...kimse vajinasına parmak sokmaya meraklı değil mecbur kalmasak yapmazdık...çok acı veren insanı kıran bir şey bu tür bir yaklaşım

Şu an kendisi yanımda zaten interneti olmadığı için evde ben soruyorum daha öncede gelip burda sorular sormuştum zaten ben hipnoz yönetmini falan :26:

arkadasım sen bizi salakmı sandın profilinde hangi topiklerde gezdiğin yazıyor eski dostlar topiğinde dalga geçip burda soru sormaya utanmıyormusunuz siz

canım yazılacak şeyler değil haklısın bunları hak etmedik ve kimsenin bizimle dalga geçmeye hakkı yok...ama özelden yazılması gerekiyordu bence neyse olan oldu bebişim boşverin milleti biz işimize bakalımaşağıda durup sayfaları okuyan arkadaşlar amacınız başka konulara gidip dalga geçmekse rabbim size bizim yaşadıklarımızı yaşatsın belki o zaman anlarsınız bizi hepinizi allaha havale ediyorum....

canımmm valla hiç sakin olunacak bir durum yok onlar konuşabiliyorsa ahlaksızca bunuda geyik olarak sohbet havasıymış diyede pişkinleştiyorsa açık açık tartışmakta gerekiyor bana kalırsa çünkü yazdıklarından anlaşılıyor ki bukdar anlayışı haketmiyorlarr.ne söylense yeridir .

Kızlar ben konun ne olduğunu falan bilmiyorum ama ara ara gelip bazen sizleri okuyorum ve şükrediyorum halime. Evlenmeden önce birlikte olduk biz eşimle onunla yaşıyodum ve çok uzun zamanlar korkumu yenmeye uğraştım. Sonra birden ben anlamadan oldu nerdeyse korku falan kalmadı. Bazen burayı okuyorum ve erken gebelik belirtileri topiğinde bize açık konuşuyosunuz diyen oluyor bende onlara bide gidin vajinismusların topiğine bakın diyorum. Sakın beni yanlış anlamayın he.:26:
ben sizin durumunuzu gayet iyi anlıyorum ve kesinlikle kötü bişi düşünmüyorum. hakkınızdada kötü düşünen varsa allah yaşatsın bi versin ne olduğunu görsünler diyorum.

bilimsel olarak bu hastalıgın tedavisi parmak egz. yada dilatör denilen aletlerle yapılıyor. dilatör bulamadıgımız içinde mumla deniyoruz anladınızmı havuç hikayesi de tamamen geyikti. konuyu anlamadan hastalık hakkında bilginiz olmadan anlayamassınız Allah düşmanıma bile vermesin bu derdi yaptıgınız çoook ayıppp dua edinde kız çocugunuzda çıkmasın başkada bişey demiyorum sizi Allaha havale ediyoruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…