- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.381
Kızlar merhabaeski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrikler canım
ben çok kokoş bir kariyem ama napcazz:26::26::26::26:
Kızlar merhabaeski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrikler canım
tatlım sen başka türlüde cezbetmesini bilirsin bir saçmı bozacak senii be yawww
vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar merhabaEski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... Daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Tebrikler canım
Teşekkürler kızlar, inanın hiç konuyla ilgim alakam olmamasına rağmen kul hakkından çok korkarım ben o yüzden gelip hem konuşmak hemde yanlış anlaşılmaları gidermek için geldim, kelebek rica ederim sağlıkla al kucağına inşallahbu arada topicte sizleride görmek isteriz, inanın çok içten söylüyorum
canım aslında bu işin tek suçlusu brck saolsun gelip burada yazıp gidip dalga geçmiş...zaten kimin ne yazdığı ortada...bu arada kardelene yazılmış bişeyler var onu bende anlamadım...
banada kimse halay çekmedi zati
haydi canım benim birkez kandırdın beni unutmadım cezalısın çabuk tut elini başka ceza vermeden hallet şu işi halay çekecez kaldık öle yaaaa
vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gönderdim geldimiiiii.... özel msjı almayanlar yazsınnnnnnn gönderelimmmmm
PRENSES OLAYA BALIKLAMA DALDIN AMA OLAY BİTTİ SEN GELDİNN MSJ OLAYI BİTTİ ANACIMMM BOŞVERRRR SENİNDE CANIN SIKILMASINNN
yok canım ya az önce telde görüştük diyorki birkaçgün eski saçlarının hayali ile idare ederim kapa saçlarını görmeyim diyoooo,görürsem hayalimde kaçar diyooobende hemen boyamayım diyorum iki kez işlem yaptım uzatmak isterken yıpratmayım.bende bikaçgün tarzımı değiştiririm
ben çok kokoş bir kariyem ama napcazz:26::26::26::26:
Teşekkürler kızlar, inanın hiç konuyla ilgim alakam olmamasına rağmen kul hakkından çok korkarım ben o yüzden gelip hem konuşmak hemde yanlış anlaşılmaları gidermek için geldim, kelebek rica ederim sağlıkla al kucağına inşallahbu arada topicte sizleride görmek isteriz, inanın çok içten söylüyorum
pardon yanlış bir dalışmı yaptım ben önceki sayfaları okuyodum arkadaşımbu dediğiniz yerle ilgiliydi sanırım msj. yanlış anlamadıysam ben başka bişey zannetmişimdir oraya nasıl bakılıyo bilmiyorum ama boşverin allah büyük hastalık dalga geçilecek bir konu değildir hangi hastalığın nerde ne zaman kimi bulacağı belli olmaz buna kimsenin garantisi yok öyle değilmi ben önceleri okuyorum ya biraz geriden kalıyorum çok fazla yazamıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?