Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biz genel konustuk üstüne alınan alınsın sizin suçunuz yoksa alınmayın bizim lafımız dalga geçene . teşekkür ederim.

canım aslında bu işin tek suçlusu brck saolsun gelip burada yazıp gidip dalga geçmiş...zaten kimin ne yazdığı ortada...bu arada kardelene yazılmış bişeyler var onu bende anlamadım...

vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

haydi canım benim birkez kandırdın beni unutmadım cezalısın çabuk tut elini başka ceza vermeden hallet şu işi halay çekecez kaldık öle yaaaa

mrhb... Aslaa o topikteki bi kaç kişiyeydi lafımız zaten onlarında suçu brck uymalarııı bellii satenn milletin özelini felan merak etmesinden neyse yaaaa lafımız ordaki herkese değil sadece brck uyan dalga geçenlereee.....

Teşekkürler kızlar, inanın hiç konuyla ilgim alakam olmamasına rağmen kul hakkından çok korkarım ben o yüzden gelip hem konuşmak hemde yanlış anlaşılmaları gidermek için geldim, kelebek rica ederim sağlıkla al kucağına inşallah bu arada topicte sizleride görmek isteriz, inanın çok içten söylüyorum

tatlım duyarlılığın için tşk ederiz bizim ahlarımız gideceği yere gitti zaten.kibar davetin için tşk ama sanmıyorum bu saatten sonra kimsenin oraya gelebileceğini şahsım adına söylüyorum topik adını bile kaldıramıyorumm artıkk sözüm sen ve senin gibilerden dışarıııı

canım aslında bu işin tek suçlusu brck saolsun gelip burada yazıp gidip dalga geçmiş...zaten kimin ne yazdığı ortada...bu arada kardelene yazılmış bişeyler var onu bende anlamadım...

venüscüğüm, başlık sahibi o ya, öyle algılandı sanırım diğer kızlar tarafından, neyse yalnış anlaşılmaları düzelttik ya önemli olan bu

vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar bu tamamen psikolojik birşey kendinize telkinler yapın ben çok faydasını ördüm

gönderdim geldimiiiii.... özel msjı almayanlar yazsınnnnnnn gönderelimmmmm

PRENSES OLAYA BALIKLAMA DALDIN AMA OLAY BİTTİ SEN GELDİNN MSJ OLAYI BİTTİ ANACIMMM BOŞVERRRR SENİNDE CANIN SIKILMASINNN

pardon yanlış bir dalışmı yaptım ben önceki sayfaları okuyodum arkadaşımbu dediğiniz yerle ilgiliydi sanırım msj. yanlış anlamadıysam ben başka bişey zannetmişimdir oraya nasıl bakılıyo bilmiyorum ama boşverin allah büyük hastalık dalga geçilecek bir konu değildir hangi hastalığın nerde ne zaman kimi bulacağı belli olmaz buna kimsenin garantisi yok öyle değilmi ben önceleri okuyorum ya biraz geriden kalıyorum çok fazla yazamıyorum:26:

evet haklısın tabi yıpratıyo sürekli boyamak biraz bekle gerçekten
kız görünce belki düşüncesi değişir belli olmaz bu erkeklere benimkide saçını kesme uzun olsun hepsinin ucu bir yerde olsun diyordu
sonra bigün sinir oldum ona kestirdim kat kat geldi eve farkedince düşüncesi de değişti

ben çok kokoş bir kariyem ama napcazz:26::26::26::26:

oyyy oyy oyyy artık bir çözüm bulacaz onada napak

canım ilgine ve nezaketine teşekkür ederiz.orda yapmış olduğun yorumu okudum ve helal olsun dedim valla dürüstlük bu olsa gerek.çıbanın başı belli onun aklıyla hareket edenler de belli.iyi niyetle gelen kimseyi çevirmeyiz biz.burda aile gibi olduk kimsenin de bunu bozmasına izin vermeyiz bi daha gelse de geldiği gibi gider o şahıs.

yok bebişim ne yanlış dalışı olay kapandıktan sonra geldinde oyusden ölededimm.... sana tavsiyem hiç o topiğe girip moralini bozmaaa biz sinir küpü olduk anca sakinleştikkk eğer istersen atam link bak ama hiç bşunaa gerilmee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…