Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öğretmenim öğretmenim egzersiz ödevimi yaptımmm Ilk zorladım baktım iki parmak girmi haydaa buyur burdan yak dedim 15 gündrü ne egsersiz ne deneeme yapmısımm neysee yavaş yavaş itttirdimm baktımm oooo esnemiş bilee içerde parmaklarım horon bile oynadi daaaa uyyyiiiii:118::118::118::118::118::118: Gerçii önemlii olan akşamki p...s denemesi inşallah gene yarıya kadar alırımmmm

buyrun gelin kızlar ayıp ettiniz yaw bende ne zmandır lazanya yapcam yapcam her seferinde lazanya almayı unutuyorum iyimi ama fırında makarna yapayım ben yarına harika yaparım kıymalı falan

uy uy ha uşagum ha ha

yaaaa çalışan insanların evineee misafirmi gider yaaaa hemde haftaaa içi..... Kov gitsin boşverrr

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011

16 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

Son düzenleme:
Pandommmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn...bırak geçmişi okumayııı geleceğe bak anam sennnn

ooooooooooo yakında halay var gıbı gorunuyo

selam kızlar, nasılsınız??
1 gün giremeyince geçmişi nasıl okuyacağımı bilemiyorum..
venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..

güzel haberlerini dört gözle beklioruz bizde seni özlicez canımmm:2::2::2::2:

canım kabe de adıma nıyetıme dua edermısın bana ve arkadaslara

ayyyy bizde bu yazz allah nasip ederse umreye gidecezzzz....pandommm dualarında bizide unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

okuyamadım valla :) yolculuğa gidicez de canım hazırlıklarla uğraşıyorum..
sen maşallah ödevlerini yapıyosun.. hadi güzel haberlerde yakındır inşallah..

allah kabul etsın darısı basımıza ben gııtım mukemmel bırsey tekrar tekrar gıtmık ıstıyorum ahhhhhh canım cektı masaallah ınsaallah sorun cıkmaz da kazasız belasız gıder gelırsınız esın le mı gıdıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…