- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.501
len açım zaten evde bi kaşık yemek yok dün akşam hepsini yedik bitirdik bu akşma yine misafir var ne yapcamı şaşırdım eşim hesapta rejimde lazanya isteyip duru benimde totişin hiç kıpırdayası yok napcam bilmiyom size gelek misafiride alıp
öğretmenim öğretmenim egzersiz ödevimi yaptımmmIlk zorladım baktım iki parmak girmi haydaa buyur burdan yak dedim 15 gündrü ne egsersiz ne deneeme yapmısımm neysee yavaş yavaş itttirdimm baktımm oooo esnemiş bilee içerde parmaklarım horon bile oynadi daaaa uyyyiiiii:118::118::118::118::118::118: Gerçii önemlii olan akşamki p...s denemesi inşallah gene yarıya kadar alırımmmm
len açım zaten evde bi kaşık yemek yok dün akşam hepsini yedik bitirdik bu akşma yine misafir var ne yapcamı şaşırdım eşim hesapta rejimde lazanya isteyip duru benimde totişin hiç kıpırdayası yok napcam bilmiyom size gelek misafiride alıp
kızlar akşama tahinli cevizli ve haşhaşlı cevizli çörek yapcam buyrum gelin
öğretmenim öğretmenim egzersiz ödevimi yaptımmmIlk zorladım baktım iki parmak girmi haydaa buyur burdan yak dedim 15 gündrü ne egsersiz ne deneeme yapmısımm neysee yavaş yavaş itttirdimm baktımm oooo esnemiş bilee içerde parmaklarım horon bile oynadi daaaa uyyyiiiii:118::118::118::118::118::118: Gerçii önemlii olan akşamki p...s denemesi inşallah gene yarıya kadar alırımmmm
ooooooooooo yakında halay var gıbı gorunuyo
venüs liste benide ekle 6 ay üstüne bende yenenlerdenim :) 11.01.11 (KK + DR)
Pandommmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn...bırak geçmişi okumayııı geleceğe bak anam sennnn
selam kızlar, nasılsınız??
1 gün giremeyince geçmişi nasıl okuyacağımı bilemiyorum..
venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..
kızlar bu aralr nazlı yı goren oldumu merak ettım
venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..
Venüsten avatarı değiştirmiş, yenen oldu mu?? Kim yendi? şimdiden tebriklerimi sunuyorum yenen arkadaşa..
Eğer vizede sorun çıkmazsa yarın kocişle tatile çıkıyoruz.. Hem umre hem tatil..15 gün yokum muhtemelen...hepimiz için dua edicem..kayınvalidemlerde bulunduğum zamanlarda internete girip gelişmelere bakarım ve inşallah bende güzel haberlerle gelirim..hepinizi özliycemm..
okuyamadım valla :) yolculuğa gidicez de canım hazırlıklarla uğraşıyorum..
sen maşallah ödevlerini yapıyosun.. hadi güzel haberlerde yakındır inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?