Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıs sen bugünkü brck kavgasında burdamıydınnn

kız bende onu sorcaktım, geçmişi okudum da nedir o olay? bana da mesaj atmış cimbombomcum sağolsun. o sayfayı açtım ama bişey bulamadım. ne yazmışlar?? bide şimdi silmişler heralde mesajları. yoksa ben yanlış yere mi baktım? hem o brck buraya gelip abuk subuk yazıp sonrada bende sizdenim falan demişti. utanmıyomuymuş orda gidip dedikodu yapmaya. hem bende yaşadım diyodu, nooldu kendi yaşadıklarını unutmuşmu 2 günde.. ya sövesim geldi ona ama sövemem burda. içimden söliyim bari :)

ayyy cnm ne güzel umreye mi gidiyosunuz banada dua et kız inş.hamişimdir özlücez kız iyi bak kendine oralarda

iyi akşamlar kızlar
nasılsınz
egzersizleri dün yapamadım
bugün başlıcam tekrardan işaret parmağından büyük olan mumla
yenen kişilerin listesine bakıyordumm
orda kk+dr yazanlar vardı
onla hangi doktora gittiler acaba
ben doktor yardımı alacağım
hatrladığım kadarıyla venüsten de de öyle yazıyordu
venüsten sen nerden yardım aldın
kendimi güçsüz hissediyorum

Allah onu bildiği gibi yapsın ordan milleti buraya topluo dalga geçmeleri için burda okuolar orda bizimle dalga geçiolarrr....http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/321579-eski-dostlar-buyrun-topigime-7962.html buna girrr 7962 den 7970 kadar okuu bu bizle dalga geçilennn... bide bizim yazdıklarımızz 7999 dan 8006 kadar oku hemen gell yorum yazma sakın hee kaapadık okunuyuu oku hemen gel sinirleirnede hakim ol heee

aşkolsun biz neyiz burdaaaa cnm cisedin sitesinden bu konuda eğitim almış psikologlara ulaşabilirsin hangi şehirdesin. ?

kız konu kapandı yaw dürtüp durma

ayyy cnm ne güzel umreye mi gidiyosunuz banada dua et kız inş.hamişimdir özlücez kız iyi bak kendine oralarda

canım bence sen zaten hamilesin :) tabii ki dua edicemm, Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin..bende sizi çok özliycem canım, ordan mümkün olduğunca girmeye çalışıcam inşallah..
kelebekcim bak aklıma ne geldi. normalde regli dönemi geçmeden yapılan testlerde o hormon henüz yüksek seviyeye çıkmadığı için görünmüyomuş. regli döneminden sonra hamilelikte geliştiği için hormon yükseliyomuş, idrara karışıyomuş ondan sonra o evde yapılan testlerde görünüyomuş. şimdi senin regli dönemin geçmeden hamile gösteriyo ya, belki de senin bebişler birden fazladır..
çünkü çoklu hamileliklerde hormon fazla fazla salgılanıyomuş..seninde hemen testte göründüğüne göre acaba bir taneden daha fazla mı bebiş var?
bu bilgileri benim regli geçtiğinde hamilelik testleriyle ilgili araştırma yaptığımda öğrenmiştim. şimdi aklıma geldi. tabi hiçbirinin kesin bilgiler olup olmadığını bilmiyorum canım, internetten buldum bende..
Allah hayırlısını versin inşallah..

nazendecim tabi doktora gitmek istiyosan git ama buraya girersende yardıncı olur herkes ben tam gidecegim sırada burayı gördüm hiç dokunamazken vajiye 3parmak kalınlında mum sokuyorum yavaş yavaş ilerlemeye çalış sen baya azimliydin iyi gidiyodun nie güçsüz hissediyosun sadece başla devamı gelir merek etme okadar korkuyodumki kan olcak yırtılcak die inan hiç bişey olmuo şimdi p..s denemesi kaldı benim onuda başarıcam inş.sadece biraz cesaret

istanbul dayım canım.ne bileyim geçen gün çok şvkliydim ama şimdi hiç yapasım gelmiyo

nazende annem şeytana uymaaa uyma su seytanaaa ...şeytan en çok karı kocanın arasına girmekle onları ayırmakla uğraşırmış... öle bazen sıkılıo insan ama bi ödevmiş gibi başla gerisi geliorr doktora gitsende aynısını verioo zatennn kendini bi toparlaaaa tekrar başla egsersizleree....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…