Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaa çalışan insanların evineee misafirmi gider yaaaa hemde haftaaa içi..... Kov gitsin boşverrr

ayyyy kovacağım biri deil bebişim malesef değerli bi arkadaş o yüzden katalnıcaz artık bi süre daha

anam mecburi deiştim bekledim bekledim haber gelmiyor en iyisi dedim feng shui yapamda deişiklik olsun sayfada :98: bebişim hemencecik gez gel stres at banada dua etmeyi unutma bebişim ne için edeceğini sen biliyon çok çok öptüm ara ara uğra mutlaka bellimi olur orada başarıverirsin

inşallah sende tekrar gidersin canım, Allah hepimize hacca gitmeyi de nasip etsin..eşimle gidiyoruz. saol canım..

inşallah venüstencimm,inşallah güzel haberlerle gelicem :)
dua ederim tabi canım, burdaki bütün arkadaşlarıma dua edicem..sana da sağlıklı bebişler istiycem Rabbimden, hatta ikizin olsun :)))

inşallah venüstencimm,inşallah güzel haberlerle gelicem :)
dua ederim tabi canım, burdaki bütün arkadaşlarıma dua edicem..sana da sağlıklı bebişler istiycem Rabbimden, hatta ikizin olsun :)))

aminnnnn yawrummmm bak ezan okunuyo burda allahım dularımızı kabul etsin inşallah herkes hemencecik kurtulsun vajiden sonrasında isteyenlere anne olmayı nasip etsin rabbim....

aminnnnn yawrummmm bak ezan okunuyo burda allahım dularımızı kabul etsin inşallah herkes hemencecik kurtulsun vajiden sonrasında isteyenlere anne olmayı nasip etsin rabbim....

amiiiiiiiiiiin, inşallah hepimiz kolaylıkla kurtuluruz şu vajinusmus derdinden.. sonra da Allahın izniyle sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah..
burda da ezan okunuyo şimdi, şu mübarek vakitte Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

kız sen bizim spedy gonzalesimizdin şimdi kime diyecez biz çok uzun zaman yaw 15 gün 1 gün görmesek merak ediyoz birbirimizi

valla venüstencim bende çok merak edicem hepinizi, kayınvalidemler suudi arabistanda zaten.. onlarda kaldığımız süre içinde internete girmeye çalışcam.. hem sizden haberler alırım hemde bizden haberler veririm.. elimden geldiğince foruma girmeye çalışcam, 15 gün bende dayanamam, meraktan çatlarım :)
bu arada kayınvalidem bize banyolu odayı hazırlamış kalmamız için, kadının içine doğdu heralde

Bencee pandoyaa özelden isimlerimizle anne isimlerimizi verelim öle kağıda yazıp tek tek kabede okuyup dua etsin bizede zaten bizi unutmaz ondan hiç şüphem yoktaa......ay pandommm inşallah ordan bu işi halletmiş karnında bebişinle gelirsin inşallahhh

oyyşş pandomm bak hallet gel şu işi hadi nolurrrr

hiii ne güzel dua buu :) çok teşekkür ederim canım aminnn... ben hepiniz için dua edicem canım, isimle dua etmek gerekiyosa isimle de ederim.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

Pandom bütün sıkıntılarını oraya bırakıp güzelliklerle hayırlısıyla karnında bebişinlee gelirsin inşallah canım benim...

pando cum allah kabul etsin umreni bizi unutma dualarındada hatırla müslümanın müslüman kardeşine duası daha makbulmuş allahım senide bu sorunu aşmış olarak dönmeni nasip etsin.

pando cum allah kabul etsin umreni bizi unutma dualarındada hatırla müslümanın müslüman kardeşine duası daha makbulmuş allahım senide bu sorunu aşmış olarak dönmeni nasip etsin.

amin canım, Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hiç unuturmuyum burdaki bütün arkadaşlarım için dua edicem, hepimiz kurtulalım inşallah bu dertten.. Rabbim kabul eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…