- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.581
ilk zaman bi sorun yok ama şimdi varsa vajinit olmuş olabilirsin
ben bu konuda bilgi sahibi değilim amaa bizim akraba vardı yeni evliydi çocuğu olmuodu kistmi ne varmış ondadaaa aldırdı ameliyatla sonra hemen hamile kaldıııı.....sende bi araştır ameliyat olsan dahiii hangi doktora güvenecen iiiiyiiice araştırrr....
valla ne bilim altta açıldı hem gazım cogaldı hem iştahım açıldı insan hem turşu hemde tatlı aynı anda canı çekermi yaw galiba ikiz biri kız biri erkek
hım ama bi topik te spermleri öldürüyor yazmışlar..çocugumda yok zaten olmazsa? ?
ne bilim bi de yoksa işte ellemeyin garibanıya cnm bende ilk günler çok sabırsızdım sonra alıştım sanırım şimdi rahatım yoksada Allahın takdiri diyorum stres yapmamak lazımmış şimdi gtsemde deger düşük cıkıcak sonra bidaha yaptrımam gerekecekmiş o yüzden dr. sordum reglinin geçmesini bekle dedi cnm bende bekliyorum zati az kaldı cnm bugunu sayma 4 gün kaldı.
valla ne bilim altta açıldı hem gazım cogaldı hem iştahım açıldı insan hem turşu hemde tatlı aynı anda canı çekermi yaw galiba ikiz biri kız biri erkek
ecrinnnn şükürrr kavuşturanaaaaaaa nerelerdesinnn kıss hoşgeldinnn
selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız.. gelişmeler var mı kelebek yaptırdın mı testi.. sonuç ne
olabilir inş ikiz olur 1 taşta 2 kuşsüper ya
özüm kıs sen bu akşam denicenmi :26:sen önce başladın dün oyüzden yapamadım bende hadi sen bitirde sıra gelsin anam yoksa olmuyo
herşeyin hayırlısıııı inşallah vardırrrrrkıs bu fıkra tam benlik heeeee eşim okumasınnnnn evlendimizde ne güseldin dioo popoya bak 2 tane sanki dio bende diom elalem bi tane bulamaz sende 2 tane varr nankörlük etmee diommmm zayıfla deyip duruo ah vajii yaktın beni tam 12 kilo aldım evlendikten sınra hamilemisin deyip durdular bana zaten kilo aldımdaaaa şimdi şimdi biraz ssustuularr
hangi mal bizimle dalga geçiyomuuuuuuuş
valla en büyük hayalim diyebilirm ama artık çalışıyorum nasıl bakarım ki
hoşgeldin gitmedim dr. cnm beklicem pazartesiyi inş. görmem kırmızıyı sen ne zman gitcen cnm keseyi görmeye
valla en büyük hayalim diyebilirm ama artık çalışıyorum nasıl bakarım ki
ay ben bu kızı boğcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişten çıkarsınnnnnnnn ne olmus iş mi önemli bebişmiiii döferim seni bahhhhh heeee57:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?