Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herşeyin hayırlısıııı inşallah vardırrrrr kıs bu fıkra tam benlik heeeee eşim okumasınnnnn evlendimizde ne güseldin dioo popoya bak 2 tane sanki dio bende diom elalem bi tane bulamaz sende 2 tane varr nankörlük etmee diommmm zayıfla deyip duruo ah vajii yaktın beni tam 12 kilo aldım evlendikten sınra hamilemisin deyip durdular bana zaten kilo aldımdaaaa şimdi şimdi biraz ssustuularr

özüm kıs sen bu akşam denicenmi :26:sen önce başladın dün oyüzden yapamadım bende hadi sen bitirde sıra gelsin anam yoksa olmuyo

kısımmm ben burayaa gelipte bu kadar hızlı ilerleyen bi seni gördümmm bu aksam denicem bakalım p...s yarısındaydım p...s yarısını alsam kafii sonra sonra tamıda olur zatenn... birgün hepimiz Allahın izniyle kurtulucaz inşallahhhh

kız özüm aferin sana, bugün ortalığı karıştırmışsın :)))
ne güzel yazmışsın ama iyi olmuş, keşke bende bugün burda olsaydım. şimdi okuyunca bile nasıl hırslandım sinirlendim. cevap yazasım geldi ama konu kapanmış yazmam artık..
yok bide burayı terkedin falan, kim kimi nerden kovuyo yaa, forum babasının malı sanki.. iyi sölemişsin valla sen kimsinde terkedin diyosun diye..aferin kız sana..öpücüklerimi iletiyorum

hoşgeldin gitmedim dr. cnm beklicem pazartesiyi inş. görmem kırmızıyı sen ne zman gitcen cnm keseyi görmeye

hoşbulduk güzelim... ben 18 inde gittim keseyi gördüm 9,24 mm dedi doktor minnacık bişey..
c.tesi tekrar gitcez belki pıt pıtları duyarız.. Darısı isteyen tüm arkadaşlara en yakın zaman sensin öncelik sana... Bu arada bi kız bebek var Allah ım çok şeker, ben erkekleri daha çok severim ama bu maşAllah çokkk şeker...

Eki Görüntüle 146140

Eki Görüntüle 146139

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…