- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.621
aaaaa umreye mi gidion kızzzz ayy çok sevindim adına yaa banada dua edermisin noluuur
Allah kabul etsin tüm ibadetlerini , inşallah güzel haberlerle gelirsin canm
cnm sen bidaha dr. git istersen ama kötüye yorma cnm ya
canım Allah kabul etsin.ne güzel bir sey Rabbim bizlerede nasıp eder inş.bizlere de dua et unutma sakın.özlücez seniarada bı nete gırersen bize anlatırsın artık.inş sıkıntından kurtulur öyle gelirsin
ya kızlar bu gün reglin 7 günü kırmızı durdu gibi ama benim akıntımın beyaza dönmesi gerkiyordu kırmızı var gibi idrarımda kan çıkmıştı en son dr gittiğimde şimdide akıntıda var bu nedir anlamadım elim ayağım karıştı birbirine kötü bişey mi var bendeakıntıda kan olurmu ki ?
Canım hayırlısıyla git gel inşallah dualarında bize yer ver emi? Allah gönlüne göre versin. İnşallah bizlere de oralara gidebilmeyi nasip etsin
evet canım Allah nasip ederse gidicez.. ederim tabi canım, bütün arkadaşlarıma bol bol dua edicem..
amin Rabbim kabul ersin inşallah.. amin canım inşallah bütün arkadaşlarım güzel haberlerle geliriz yakında..
netten baktım hiç iç acıcı şeyler yazmıyorneyse çıkayım ben morelim alt üst oldu
netten baktım hiç iç acıcı şeyler yazmıyorneyse çıkayım ben morelim alt üst oldu
evet canım Allah nasip ederse gidicez.. ederim tabi canım, bütün arkadaşlarıma bol bol dua edicem..
amin Rabbim kabul ersin inşallah.. amin canım inşallah bütün arkadaşlarım güzel haberlerle geliriz yakında..
ayyyy basimmm donduuuuu ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi zaten bugun yolda cepten girip bakim dedim kavga ne oldu diyeo anda sarjim bitiyodu bende arabanin sarj takilan yerine taktim sonra iste bankada isimiz vardi durduk geri bindik ki araba calismiyor:84::84::84:arabadan inerken sarji cikarmam lazimdi unuttummm anam kaldik yolda neyse geldiler ittiler falan da oyle geldik arada girip okuyayim dedim ama yetisemedim hiziniza.
venuscum tatlim sende benim gibi kotu senaryolar yazmakta ustasin anladigim kadariylakotu dusunme hemen ama kendini iyi hissetmiyorsan bir dr.gozuk.
kelebekimmmm sende insallah hamilesin simdilik oyle gozukuyor dort gozle tahlilin sonucunu bekliyoz canim.
pandocum allah kabul etsin canim.cok sevindim bizde cok istiyoruz insallah bizede nasip eyler rabbim.rabbim btun dualarini kabul eylesin sifa versin insallah.
egzersize giden zilliler bende birazdan baslayacam insallah hayirli haberlerle doneriz
ya kızlar benim vajide kaşıntı başladı ya:95::95:acaba şu kayganlaştırıcı jel mi yaptıkı ultrason jeli bulamadım ben eczaneye medikale sordum yok anam biyerde:84::84:
tatlim ya ben bagimli oldum resmen buraya bide ozum msj atti kavga var nereye gittin sen diyemeraktaan oldummm ayyy....
tatlim diger jeller de bende yanma yapiyodu bir an once ultrason jeli al derim.hani ben egzersiz basina
bende yoktum kavga çıkmış dalga geçmişler bizimle ya siz ultrason jelini nerden alıyosunuz
bende yoktum kavga çıkmış dalga geçmişler bizimle ya siz ultrason jelini nerden alıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?