Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar bu arada biz dun bayagi bir p...is denedik ama bir turlu olmmuyor acaba dogru pozisyonu mu bulamiyoruz bana biraz yardimci olsaniza canlarim.bide su yatak ucu pozisyonunu bir turlu beceremedik yatakta dort dondum dun yahuuu

ecrin kıs ilkten banada öle oldu pozisyondan pozisyona girdimm yatak ucunu hiç yapamadım hele artık herhesiin vaji pozisyonu başka mı nee bende yatak ucunda dört döndüm en son normal pozisyondaaa eşim üste ben altta belime yastık koydummm sende denee aynen pozisyondan pozisyona gir...bugün bende egsersizere başlıyam[/QUOTE]

özümcüm bende altta eş üstte daha kolay yaptım bence öyle dene daha kolay oluyor...

özümcüm bende altta eş üstte daha kolay yaptım bence öyle dene daha kolay oluyor...[/QUOTE]

ayy canim yaa gercekten cok zorlaniyorum oyle deniyoz yok boyle deniyoz yok girmedigimiz sekil kalmadidedigin gibi de deneyem bakim.su bas kismindaki darligi bir gecsem gerisi kayiyor zaten dedua et canim azcik egzersiz yapim sonra p....is artikin ilerleme olur insallah

oglekı kavgayla ılgılı bende yazdım oraya bı saat once falan bır kısının sucu galıba dıger bayanlar ozur dılemısler zaten daha yenı yıne dedıler konu uzatılmasın dıye bende bıze destek olanlara tesekkur ettım cok uzuldum yazılanları gorunce ama telafı edılmıs

Allah kabul etsin cnm..çok şanslısın.böle güzel bi görevi yerine getiriyorsun diye..hepimiz için dua et
Rabbim dua kapılarını açık tutsun

Amin canım çok sağolasın, edicem tabi, herkes için dua edicem. Rabiim inşallah kabul eder.

amin canım teşekkür ederim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin..sana da kolay gelsin canım hem egzersizlerde hemde denemelerde.. he bide üstte olduğun pozisyonu denedin mi ecrincim, bende en son denemede yatak ucu falan baya dönmüştük yatakta ama o yatak ucu pozisyonunu bir türlü beceremedik...

özümcüm bende altta eş üstte daha kolay yaptım bence öyle dene daha kolay oluyor...

ayy canim yaa gercekten cok zorlaniyorum oyle deniyoz yok boyle deniyoz yok girmedigimiz sekil kalmadidedigin gibi de deneyem bakim.su bas kismindaki darligi bir gecsem gerisi kayiyor zaten dedua et canim azcik egzersiz yapim sonra p....is artikin ilerleme olur insallah[/QUOTE]

dua etmem canım her gece yatmadan önce inanın hepinizinismini söyleyip dua ediyorum allah nyardım etsin canım ama altta daha kolay sanki öyle dene

amin canım teşekkür ederim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin..sana da kolay gelsin canım hem egzersizlerde hemde denemelerde.. he bide üstte olduğun pozisyonu denedin mi ecrincim, bende en son denemede yatak ucu falan baya dönmüştük yatakta ama o yatak ucu pozisyonunu bir türlü beceremedik...[/QUOTE]

[/QUOTE]
dua etmem canım her gece yatmadan önce inanın hepinizinismini söyleyip dua ediyorum allah nyardım etsin canım ama altta daha kolay sanki öyle dene[/QUOTE]

ya kizlar tek parmakta sorun yok ama iki parmagi simdi gene yapamiyorum samdan mumunu yaptim.normal mumun basi giriyor gene.geriledim mi yoksa yaaa

[/QUOTE]
dua etmem canım her gece yatmadan önce inanın hepinizinismini söyleyip dua ediyorum allah nyardım etsin canım ama altta daha kolay sanki öyle dene[/QUOTE]

ya kizlar tek parmakta sorun yok ama iki parmagi simdi gene yapamiyorum samdan mumunu yaptim.normal mumun basi giriyor gene.geriledim mi yoksa yaaa[/QUOTE]

öyle düşünme canım ya gerileme olmaz daha korkma şimdi yeni aldığın için ilk günler sıkıntılı olabiliyor bende iki parmağa zor alışmıştım gerginsindir belki bugün benimde yapamadığım anlar oluyordu o zaman bir parmağı uzun tutuyordum bir parmakla baya yapıp gene o şekilde geç ikinci parmağa iice açıldıktan sonra alırsın inan . nefesleri de güzelce kullan olacak tedirginliğini at üstünden canım

arkadaşlar bende sizlerden cesaret alarak çalışmalara başladım. başlamama vesile olduğunuz için çok teşekkür ediyorum hepinize.ilk günümdü bugün ama çok rahatladım,kendime güvenim arttı.şu beyaz mumlardan edindim kendime 5 buçuk cm alabildim. ama sanki gitmiyor daha fazlası,orda tıkanıyor gibi va acı oluyor orda. sizinde böyle oluyormuydu en başta? ayrıca ben hiç jel falan kullanmadan yaptım. hangi jelden kullanayım ne tavsiye ediyorsunuz.çoğu arkadaş ultrason jeli yazmış bu jel spermleri öldürüyor mu acaba bilginiz var mı?

birde kullandığınız ultrason jelinin markasını ve nerden aldığınızı yazarmısınız? ultrason jeli yerine kayganlaştırıcı kullansak daha iyi olmazmı, hangisi hamileliğe engel değil bilginiz var mı?

Hoşgeldin canım

Başlamak bitirmenin yarısıdır . 5 buçuk cm başlangıca göre çok çok iyi maşallah

valla çoğmuzda belki hepimizde tıkanmalar oldu e tabi direk yapamıyoruz yapsak zaten ilişkiye girebilirdik o tıkandığın yere kadar şimdilik egzersiz yap canım ben öyle yaptım ileriyi zorlama şimdi yapabildiğin kadar yap sürekli alışacak göreceksin sonra gitgeller yap içinde oynat biraz mumu ve deriiin nefes alıp ver ıkınarak ittir emin ol gidecektir kasılmadan gitmiyor bide jel kullanmamışsın jel kullansan kayıp gidecek emin ol. ıslak olmadığı zaman acı yaşanabiliyor o yüzden jelsiz olmuyor malesef canım bende ultrason jeli kullandım normal kayganlaştırıcılar sperm öldürürmüş ama ultrason jeli öldürmüyormuş bildiğim kadarıyla bir arkadaşımız hamile şuanda ultrason jeli kullanıyordu deneyimli bu konuda yani .

hem fiyatı uygun hem yan etkisi hiçbişeysi yok ıslaklık kazandırıyor egzersizi çok rahatlıkla yapabiliyorsun jel kullan mutlaka canım jelsiz bu kadar yapabilmen bile çok iyi maşallah canım devam et takip et burayı mutlaka faydası çok oluyor arkadaşlar hep yardımcı oluyorlar

ultrason jeli hamileliğe engel değil canım bi arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı diğerleri sperm öldürebiliyormuş ama kesin bilgim yok benim onlarlada olabilir tabi. benim kullandığımın markası venijel idi.
ama ultrason jeli medikallerde bulunuyor eczanelerde bulunmuyor anca eczacıya getittirebiliyorsun ben 5 liraya almıştım

öyle düşünme canım ya gerileme olmaz daha korkma şimdi yeni aldığın için ilk günler sıkıntılı olabiliyor bende iki parmağa zor alışmıştım gerginsindir belki bugün benimde yapamadığım anlar oluyordu o zaman bir parmağı uzun tutuyordum bir parmakla baya yapıp gene o şekilde geç ikinci parmağa iice açıldıktan sonra alırsın inan . nefesleri de güzelce kullan olacak tedirginliğini at üstünden canım[/QUOTE]

ecrincim gerilemedin tatlım olabilir böyle seyler.içini ferah tut. devam et sen egzersizlere basaracaksın
kizlar mumu aldim sonunda yana yeri degilde tersinden soktum hepsi girdi biraz uzun surdu ama girdi sonucta.sonra p...isle denedik yarisina kadar giriyor ama orda tikaniyor ya gitmiyor napacam nasil cozecem bilmiyorum anlamadim gitti allahim yardim et nolur(aminnnn)

ewet egzersize başlayamadım yapamıyorum
işte direk deniyoruz ama düşündükçe ne olcak nasıl olcak zaman hızla geçiyo derkene kafamı daha fazla takmaya başladım heralde onun için heralde canım

cnm egz. düzenli başla bence bu şekilde yavaş yavaş aşacaksın egz. bittikten sonra p... geç lütfen okey

Başlamak bitirmenin yarısıdır . 5 buçuk cm başlangıca göre çok çok iyi maşallah

valla çoğmuzda belki hepimizde tıkanmalar oldu e tabi direk yapamıyoruz yapsak zaten ilişkiye girebilirdik o tıkandığın yere kadar şimdilik egzersiz yap canım ben öyle yaptım ileriyi zorlama şimdi yapabildiğin kadar yap sürekli alışacak göreceksin sonra gitgeller yap içinde oynat biraz mumu ve deriiin nefes alıp ver ıkınarak ittir emin ol gidecektir kasılmadan gitmiyor bide jel kullanmamışsın jel kullansan kayıp gidecek emin ol. ıslak olmadığı zaman acı yaşanabiliyor o yüzden jelsiz olmuyor malesef canım bende ultrason jeli kullandım normal kayganlaştırıcılar sperm öldürürmüş ama ultrason jeli öldürmüyormuş bildiğim kadarıyla bir arkadaşımız hamile şuanda ultrason jeli kullanıyordu deneyimli bu konuda yani .

hem fiyatı uygun hem yan etkisi hiçbişeysi yok ıslaklık kazandırıyor egzersizi çok rahatlıkla yapabiliyorsun jel kullan mutlaka canım jelsiz bu kadar yapabilmen bile çok iyi maşallah canım devam et takip et burayı mutlaka faydası çok oluyor arkadaşlar hep yardımcı oluyorlar

çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın.Allak herkesin gönlüne göre versin.peki jeli mumun üzerine mi yoksa vajinanın içine mi sürüyoruz? sen tam anlamıyla yapabiliyor musun artık,merak ediyorum tam anlamıyla yaptım demek için kaç cm girmesi gerekiyor? mumun tamamı girebilir mi bana çok gözüküyor
birde mumdan sonra hangi aşamaya geçmem gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…