- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.641
kizlar bu arada biz dun bayagi bir p...is denedik ama bir turlu olmmuyor acaba dogru pozisyonu mu bulamiyoruz bana biraz yardimci olsaniza canlarim.bide su yatak ucu pozisyonunu bir turlu beceremedik yatakta dort dondum dun yahuuu
gelir birazdanwalla 7. gün bu gün reglin bitmesini bekliyorum sonrada mantarımı geçircem hayırlısı ile bu ay boşa geçti anlayacağın
ecrin kıs ilkten banada öle oldu pozisyondan pozisyona girdimm yatak ucunu hiç yapamadım hele artık herhesiin vaji pozisyonu başka mı neebende yatak ucunda dört döndüm en son normal pozisyondaaa eşim üste ben altta belime yastık koydummm sende denee aynen pozisyondan pozisyona gir...bugün bende egsersizere başlıyam
ya kızlar benim vajide kaşıntı başladı ya:95::95:acaba şu kayganlaştırıcı jel mi yaptıkı ultrason jeli bulamadım ben eczaneye medikale sordum yok anam biyerde:84::84:
Allah kabul etsin cnm..çok şanslısın.böle güzel bi görevi yerine getiriyorsun diye..hepimiz için dua et
Rabbim dua kapılarını açık tutsun
ayyyy basimmm donduuuuu ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi zaten bugun yolda cepten girip bakim dedim kavga ne oldu diyeo anda sarjim bitiyodu bende arabanin sarj takilan yerine taktim sonra iste bankada isimiz vardi durduk geri bindik ki araba calismiyor:84::84::84:arabadan inerken sarji cikarmam lazimdi unuttummm anam kaldik yolda neyse geldiler ittiler falan da oyle geldik arada girip okuyayim dedim ama yetisemedim hiziniza.
venuscum tatlim sende benim gibi kotu senaryolar yazmakta ustasin anladigim kadariylakotu dusunme hemen ama kendini iyi hissetmiyorsan bir dr.gozuk.
kelebekimmmm sende insallah hamilesin simdilik oyle gozukuyor dort gozle tahlilin sonucunu bekliyoz canim.
pandocum allah kabul etsin canim.cok sevindim bizde cok istiyoruz insallah bizede nasip eyler rabbim.rabbim btun dualarini kabul eylesin sifa versin insallah.
egzersize giden zilliler bende birazdan baslayacam insallah hayirli haberlerle doneriz
özümcüm bende altta eş üstte daha kolay yaptım bence öyle dene daha kolay oluyor...
amin canım teşekkür ederim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin..sana da kolay gelsin canım hem egzersizlerde hemde denemelerde.. he bide üstte olduğun pozisyonu denedin mi ecrincim, bende en son denemede yatak ucu falan baya dönmüştük yatakta ama o yatak ucu pozisyonunu bir türlü beceremedik...
vajinit nedir????
arkadaşlar bende sizlerden cesaret alarak çalışmalara başladım. başlamama vesile olduğunuz için çok teşekkür ediyorum hepinize.ilk günümdü bugün ama çok rahatladım,kendime güvenim arttı.şu beyaz mumlardan edindim kendime 5 buçuk cm alabildim. ama sanki gitmiyor daha fazlası,orda tıkanıyor gibi va acı oluyor orda. sizinde böyle oluyormuydu en başta? ayrıca ben hiç jel falan kullanmadan yaptım. hangi jelden kullanayım ne tavsiye ediyorsunuz.çoğu arkadaş ultrason jeli yazmış bu jel spermleri öldürüyor mu acaba bilginiz var mı?
birde kullandığınız ultrason jelinin markasını ve nerden aldığınızı yazarmısınız? ultrason jeli yerine kayganlaştırıcı kullansak daha iyi olmazmı, hangisi hamileliğe engel değil bilginiz var mı?
kizlar mumu aldim sonunda yana yeri degilde tersinden soktum hepsi girdi biraz uzun surdu ama girdi sonucta.sonra p...isle denedik yarisina kadar giriyor ama orda tikaniyor ya gitmiyor napacam nasil cozecem bilmiyorum anlamadim gitti allahim yardim et nolur(aminnnn)ecrincim gerilemedin tatlım olabilir böyle seyler.içini ferah tut. devam et sen egzersizlere basaracaksın
canım direk p... ilemi deniyosun egzersiz yapmıyomusun ?bazı zamanlarda gerielr gibi oluyor insan tatlımm hiç kasmazken birden kaslılıp daha önce yaptığın şeyi yapamaz hale gelebiliyosun tamamen psikolojik yani ve geçci endişe etme.kesin biryerlerde bişeye takmışındır onun tepkimesidir canımm.rahat olup bir düşün bakalım neden öyle oluyor
canım direk p... ilemi deniyosun egzersiz yapmıyomusun ?bazı zamanlarda gerielr gibi oluyor insan tatlımm hiç kasmazken birden kaslılıp daha önce yaptığın şeyi yapamaz hale gelebiliyosun tamamen psikolojik yani ve geçci endişe etme.kesin biryerlerde bişeye takmışındır onun tepkimesidir canımm.rahat olup bir düşün bakalım neden öyle oluyor
cnm egz. düzenli başla bence bu şekilde yavaş yavaş aşacaksın egz. bittikten sonra p... geç lütfen okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?