Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi geceler herkese, inşallah hepimiz için yarın daha güzel bir gün olur..
ranacım mesajına cevap verdim canım, teşekkür ederim
kız jasmin maşallahın var bugün, sabahta beri burdasın her soruna yetişiyosun, cevap veriyosun..
senin kociş nerdee

tmm. çok teşekkür ederim canım herkese

kızlar bizde özüm onlarda 3 kişi banlanmış olabilirmi
sanırım olaya kazen el koymuş kapanmış
buarada ecrincim seni bekliyorum seninle biz arka arkaya gidiyoruz tebrik ediyorum ve halayına bende katılıcam ben hala delik aramakla meşgulum var ama kapısı da var açıl susam açıl dedim butun gün açılmadı

aa inşallah özüm banlanmamıştır yaa, kız zaten özür de dilemiş. çok üzülürüm banlandıysa (
hem banlanınca bidaha girilmiyomu, nooluyo?

canım orda delik var da bende uzun süre bulamamıştım.. biraz daha ara kesin bulacaksın.. kolay gelsin şimdiden..

hayırlı olsun arkadaşım allah kabul etsin şimdiden hayırlısıyla gidip dönersiniz inşallah:90:

aa özümü yasaklamışlar mı naapmışlar??? durumunda kapsama alanı dışında yazıyor..
neden böyle bişey yaptıklarını anlamadım yaa, kız söylediklerinde haklı olmasına rağmen sert çıkış yaptığı için özür bile dilemiş.. naapsak ben bu forum işlerinden anlamıyorum pek.. daha tecrübeli arkadaşlar nasıl geri döndürebiliriz özümüü???

pandoo cum benimde pek bilgim yok ama onlarda 3 kişi kapsama dışıymış bizde de özümde öyle yazıyordu kazende orda yazmış tam bi bilgim yok sabah belli olur tatlı uykular hepinize
ben asıl brc ye bişey oldumu onu merak ediyorum

evet canım bende o topikte okudum şimdi. ordan 3 kişi kapsam dışıymış bizden de özüm.. onlar döner yakında falan yazmışlar, demekki kapsama alanı dışında olunca geri dönebiliyor.. benim de çok bilgim yok bu konularda..belki geçici olarak yasaklamışlardır..geçici olarakta olsa, özümcüm burda bir amaç uğruna uğraşıyor. biz hepimiz vajinusmusu yenmek için uğraşıyoruz. bir gün giremese kızcağız üzülür. arkadaş olduğumuz için güzel konuşmalarımız geyiklerimiz oluyor ama hepimiz burdan moral bularak vajinusmustan kurtulmaya çalışıyoruz. durup dururken özümün morali bozulcak şimdi (
brck te banlanmıştır heralde, zaten olayları başlatan o.. inşallah kalıcı banlamışlardır onu..

kız napim evdeyim burayı bırakamıyom evde olduğum boş olduğum zaman hep burdayımm :):)
benim kociş akşam 8 gibi gelio o ara çıkıom zaten sonra uyuyo erkenden beni tabi uyku tutmayınca gene buraya geliom

aaaaaaaaa nasıl ya nasıl banlarlarr bu editörmüdür onlarda bi garip yaa özümü nie banlıolar allahım yarabbimm

biz kapamıştık bu konuyuda zaten hatalı olanlar onlardı özellikle brck .

kız napim evdeyim burayı bırakamıyom evde olduğum boş olduğum zaman hep burdayımm :):)
benim kociş akşam 8 gibi gelio o ara çıkıom zaten sonra uyuyo erkenden beni tabi uyku tutmayınca gene buraya geliom

kız kocişi uyutup forum da fink fink gezeceğine, denesenize bi kere daha
çok merak ediyorum ikinci nasıl oluyo diye, inşallah çok güzel ve kolaylıkla olur arkadaşım. şimdiden başarılar dilerim. sonuçlarını bize mutlaka anlat, güzel habeler bekliyoruz

aaaaaaaaa nasıl ya nasıl banlarlarr bu editörmüdür onlarda bi garip yaa özümü nie banlıolar allahım yarabbimm

biz kapamıştık bu konuyuda zaten hatalı olanlar onlardı özellikle brck .

evet canım ama onu da banlamışlar, ikili tartışmaya girdiği içindir heralde.. banlanınca noluyo? giremiyo mu tekrar? biraz araştırdım 1-3 gün aradı geçici cezalar varmış, bide kalıcı üyelik silme varmış. kapsama alanı dışında yazdığına göre ceza verdiler heralde..inşallah yarın tekrar girebilir..ismini değiştirip girse de olur, biz birbirimizi tanıyoruz ne de olsa

aynenn canımm uyutup gecelere akıyorum kız regl zamanındayım ya bir bitse doktora gidicem mantar vardı baksın die sonra hemen 2.denemeye bende geçmek istiom çook . merak ediom neler olacak bir yapim zaten hemen bildircem canım size kaçarmı

evet yaa özüm başka üyelik açsa da konuşsak çok üzüldüm şimdi bu duruma ben yaa . ama kapsama alanı dışında yazıyor ise bir kaç günlüğünedir inşallah yarın aramıza döner gene
ordakilerden de olmuş baksana bende editörler takmadı diyordumm heralde tartışma olduğu için özümüde yaktılar kız zavallı orada korumaya çalıştı hepimizi olana bak

canım mantar olunca ilişkiye girilmez mi? yani ileri derecede olmadıkça bir sorun yok diye biliyorum ben. zaten kadınların çoğu bir dönem mantar problemi yaşıyor, acaba o zamanlarda ilişki yaşamıyolarmı? neyse canım o kadar beklemişsin, mantarını da iyileştir öyle denersin.. inşallah çook güzel olacak
Rabbim bize de nasip etsin, bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah..
bende virüsümü iyileştiriyorum şimdi, sonra da kurtulcam bu dertten Allahın izniyle..

evet canım yaa kızcağız bizi koruyodu hemde haklı olarak kızgındı.. haklı olmasına rağmen özür bile dilemiş sert konuştuğu için..inşallah döner geri..
bizim özüm ateşli hatun, nasıl atlamış ortaya kızgın kızgın saydırmış valla
vajinusmus kızın canına tak demiş zaten bide millet dalga geçince haklı olarak dayanamamış..
ben bile sonradan okuduğumda ne kadar sinirlendim..hiç dalga geçilcek bişey değil bu, Allah kimsenin başına vermesin...

kesinlikle canımm bizim konumuz çok hassas ve oda haklı olarak sinirlendi bende kendimi zor tuttum yazmamak için özelden yazdım sonrasında dayanamadım. kız napsın inşallah döner geri olmazsa artık farklı bir hesapla gelir aramıza inşallah off zaten hassasız bu konuda iyice morelini bozacak umarım üzülmez . hemen döner buraya.

canım valla bende anlamadım mantar olayını bulaşıcı oluyormuş sanırım mantar bide mantar olunca zorlayabiliyomuş ilişkiyi diye okudum yoksa benmde fazla bilgim yok aslında bakalım içimi rahatlatmak için gidiyorum doktor denemeyin demiştide deneyin desin diye gidicem psikolojikman etkilendim :)

sizlerde aşacaksınız canım bak ne güzel umreye de gidiyorsun bol bol dua edersin Rabbim tez zamanda kurtulmayı nasip eder sonrasında da bebiş inşallah.
senin virüs noldu hakkaten kullanıon dimi ilacını ihmal etmede biran önce iyileşsin canım

iyi geceler canlarimmm
insallah hayirli bir gune ,hayirli haberlere uyanabilmeyi nasip eyler rabbimm

canım benim cok sevindim yarıdan sonra nefes alıp vercen kayganlasıtırıcyı bol sür. zaten ıkınp nefes alıp verince giriyor merak etme takılınca dur bekle nefes alıp ver sonra tekrar dene ama içinden çıkarma bi süre sonra esnediğini göreceksin tatlım. inanki bişey yokki.:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…