Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ewet egzersize başlayamadım yapamıyorum
işte direk deniyoruz ama düşündükçe ne olcak nasıl olcak zaman hızla geçiyo derkene kafamı daha fazla takmaya başladım heralde onun için heralde canım

bak buldun sorunu şeker o zaman ne yapacaksın rahat olacaksın olacak diye denemyeceksin.bende kendimden biliyorum ne zaman şartlandırsam kendimi yaptığımıda yapamz hale geliyordum en iyisi fazla katı olmamak tatlım çünkü bu daha fazla zaman kaybettiriyor inan.sakin ve emin adımlarla sonrası selamet inşallahbence egzersizi bir denemelisin inan çok faydası oluyor yine kendimden söyleyim başlarda bende p... ile deniyodum o daha rahat geliyordu ama birtürlü olmuyordu egzersize başladım bitirdim öle olduu şimdi iyikide yapmışım diyorum egzersizi çünkü çok şey öğreniyosun kendini ontrol etmeyi gevşemeyi canım benimm.sen bi dene takıldığın yerde biz burdayız canım benim

anammmm p...s yarısı kızz maşallah

kız ben ne diyim halay gelio diyom inandıramıomm

her ikisinede canım hem mumu iyice jelle heryerini vajinayada sür girişe bol bol kullan zaten o ultrason jeli kocaman. benim daha bir kere oldu araya regl falan girdi daha deneyemedik birdaha.
tamamı kaç cm mumun bilemiyorum ama parmak kadar girdiğinde tamamdır ona alışınca eğer mumla devam etmek istiyorsan onu kalınlaştırabilirsin peçete falan sararak streçleyip kalınlaştırıp büyütüp devam edebilirsin ama ilk muma iyice alışmalısın içinde rahat gitgeller yapabilmelisinki biraz büyüğüne geçebilesin. içinde sürekli oynatmaya çalış sağa sola alışması için genişlemesi için
ama mumun tamamını alan var canım alınıyor demekki ben mumla yapmamıştım parmakla egzersiz yapmıştım

kıslarr iyi geceler hepinize bugün giremedim sinirler gerilmiş az önce gördüm venüsün mesajını şikayet edeyim mi yoksa kapattınızmı konuyu

heyyyy maşallahhhhhh kuzuma benim yaaaa.finale adım adım işte buuuuuuuune kaldı ki tatlım yarısı oldu kalan yarısıda bir iki güne kalmaz geçer gider Allahın ziniyleeee

anammmm p...s yarısı kızz maşallah

kız ben ne diyim halay gelio diyom inandıramıomm
ya kizlar vala finale az mi kaldi bilmiyom ama su yaridan sonrasinda niye tikaniklik var onu dusunuyom.ama farkindayim ilk zaman ne haldeydim simdi ne halde camdan cikip bagirasim geliyor

kıslarr iyi geceler hepinize bugün giremedim sinirler gerilmiş az önce gördüm venüsün mesajını şikayet edeyim mi yoksa kapattınızmı konuyu

iyi geceler canım kapandı konu canım baya bi tartışıldı zaten artık gerek kalmadı bizim şikayetlerde işe yaramamış sanırım sağolsun editörmü ne ciddiye almamış bizim şikayetlerimizi

ya kizlar vala finale az mi kaldi bilmiyom ama su yaridan sonrasinda niye tikaniklik var onu dusunuyom.ama farkindayim ilk zaman ne haldeydim simdi ne halde camdan cikip bagirasim geliyor

bağırr coş tatlım gün senin günün o kısmıda atlatacaksın yazdım sanaaaa.hadi bakalım duşunuda al güzel bir uyku çek halettin iyi çalıştın bugün...mumlada bitirdin olayı artık seni vajide tutamaz bendeeee

iyi geceler canım kapandı konu canım baya bi tartışıldı zaten artık gerek kalmadı bizim şikayetlerde işe yaramamış sanırım sağolsun editörmü ne ciddiye almamış bizim şikayetlerimizi

hadi yaaa bizi bizden başkası alayamz ki zaten yaşamadıkları için kolay geliyr onlara neyse madem kapandı hiç açmıyım bi daa çok fazla birikmiş bütün sayfaları okuyamadım ama baya bi gelişmeler kaydedenler var hepsini canı gönülden kutluyormmm

evet ilerleyenler var çok güzel evet canım malesef bizi bizden başka kimse anlayamıyor

sanada iyi geceler canım Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…