- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.661
ewet egzersize başlayamadım yapamıyorum
işte direk deniyoruz ama düşündükçe ne olcak nasıl olcak zaman hızla geçiyo derkene kafamı daha fazla takmaya başladım heralde onun için heralde canım
kizlar mumu aldim sonunda yana yeri degilde tersinden soktum hepsi girdi biraz uzun surdu ama girdi sonucta.sonra p...isle denedik yarisina kadar giriyor ama orda tikaniyor ya gitmiyor napacam nasil cozecem bilmiyorum anlamadim gitti allahim yardim et nolur(aminnnn)
ranacikkk minnnosss p...is yarisina kadar aldim dedimmm gormedin heralde bacim
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın.Allak herkesin gönlüne göre versin.peki jeli mumun üzerine mi yoksa vajinanın içine mi sürüyoruz? sen tam anlamıyla yapabiliyor musun artık,merak ediyorum tam anlamıyla yaptım demek için kaç cm girmesi gerekiyor? mumun tamamı girebilir mi bana çok gözüküyor
birde mumdan sonra hangi aşamaya geçmem gerekiyor?
heyyyy maşallahhhhhh kuzuma benim yaaaa.finale adım adım işte buuuuuuuu ne kaldı ki tatlım yarısı oldu kalan yarısıda bir iki güne kalmaz geçer gider Allahın ziniyleeee
ya kizlar vala finale az mi kaldi bilmiyom ama su yaridan sonrasinda niye tikaniklik var onu dusunuyom.ama farkindayim ilk zaman ne haldeydim simdi ne halde camdan cikip bagirasim geliyoranammmm p...s yarısı kızz maşallah
kız ben ne diyim halay gelio diyom inandıramıomm
kıslarr iyi geceler hepinize bugün giremedim sinirler gerilmiş az önce gördüm venüsün mesajını şikayet edeyim mi yoksa kapattınızmı konuyu
kıslarr iyi geceler hepinize bugün giremedim sinirler gerilmiş az önce gördüm venüsün mesajını şikayet edeyim mi yoksa kapattınızmı konuyu
ya kizlar vala finale az mi kaldi bilmiyom ama su yaridan sonrasinda niye tikaniklik var onu dusunuyom.ama farkindayim ilk zaman ne haldeydim simdi ne halde camdan cikip bagirasim geliyor
ya kizlar vala finale az mi kaldi bilmiyom ama su yaridan sonrasinda niye tikaniklik var onu dusunuyom.ama farkindayim ilk zaman ne haldeydim simdi ne halde camdan cikip bagirasim geliyor
iyi geceler canım kapandı konu canım baya bi tartışıldı zaten artık gerek kalmadı bizim şikayetlerde işe yaramamış sanırım sağolsun editörmü ne ciddiye almamış bizim şikayetlerimizi
iyi geceler canlarimmm
insallah hayirli bir gune ,hayirli haberlere uyanabilmeyi nasip eyler rabbimm
haydi canlar yarın buluşmak üzere hayırlı geceler,Allah rahatlık versin hepinizeeeeee
hadi yaaa bizi bizden başkası alayamz ki zaten yaşamadıkları için kolay geliyr onlara neyse madem kapandı hiç açmıyım bi daa çok fazla birikmiş bütün sayfaları okuyamadım ama baya bi gelişmeler kaydedenler var hepsini canı gönülden kutluyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?