Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay cnm saolasın bekleri,z tabi

sağol bebişim....regl kalıntıları çamur gibi oluyor ama bu benim dediğim beyaz akıntının içinde kırmızı bi çizgi gibi kan vardı netten baktım telaffuz bile etmek istemiyordum kötü şeyler yazıyor....

noldu canımm ne gördün sen doktora gitmişmiydin bu sebeb yüzünden belki reglin son damlalarıdır bozma morelini hemen :44:

canım ben mantar için doktora gittim kan ve idrar tahilili yaptılar idrarımda kan çıkmıştı ama doktor kuruluktan kaynaklandığını ve bol bol su içmemi söyledi ilaç verdi artı ultrasonlada baktırdım kist ve myom yok temiz demişti akşam görünce şok oldum ilk defa gördüm böyle bi şey...temizlendim banyo yaptım sürekli kontrol ediyorum ama akıntım hiç yok kurudu yine benim vaji

canım bu gördüğüm adet kalıntısı değildi resmen beyaz akıntının içinde kırmızı kan vardı çizgi gibi şu an bekliyorum akıntımı kontrol edicem ama bi şey gelmiyor

Geçmiş olsun cnm sıkma canını.reglin 7.günü diyorsun..ben de de 7.güne kadar az az kırmızı gelir.daha sonra kahverengi gibi oluyor ve geçiyor cnm.yani tam 7 gün kırmızı var..i

sağol canımcım inşallah yanılıyorumdur adet kalıntısıdır...

üşütmüşsün kuzu korkma adet sonrası içini boşaltıyosun, adet dönemin olmasaydı endişelenebilirdin, bu ay çok duş almışsın belli:)

evet üşütüyorum ama hep üşürüm ben kendimi bildim bileli bu ay farklı bi şey olmadı yani

venüsten cim hemen moralini bozma bi dr git neymiş ögren bakalım sanmıyorum önemli bişey oldunu adet sonrası ya bide

eşimle konuştum akşam hemen dr gidelim dedi bi temizleneyim bakarız dedim banyo yaptım bi şey yok henüz bekliyorum eğer aynı şeyi görürsem hemen gidicez sağol canımcım...

venuscum tatlim sende benim gibi kotu senaryolar yazmakta ustasin anladigim kadariyla kotu dusunme hemen ama kendini iyi hissetmiyorsan bir dr.gozuk.

canım olur olmaz şeylerde zaten serin kanlıyımdır panik yapmam ama kan takıntım var bu yüzden vajili oldum kendi kırmızımı görünce elim ayağım kesiliyor doktor idrarda kan var deyince zaten kötü oldum üstüne kabız oldum arka taraf çatladı kanadı peşinden regl sonra bu akıntı 3 gr kırmızı topluyom 5 gr çıkarıyorum anlamadım nasıl iş her delikten ayrı bi kırmızı çıkıyo bu ara üst üste gelince artık bi yerde kendimi kötü hissettim :2:

gunaydinnnnn vaji kardesligiiiii (bazilari bununla ilgili dalga gecti ama sizler gercekten benim kardesim gibisiniz)
yaa ozumcum banlandimi ya ne oldu kizcagiz tam da morali yerine gelmisti kaynanalari gitmisti hemde bizi savundu atti kendini one cok uzuldum canim yaa insallah baska nickle girebilir ve umarim kisa surer bu olay cunku hak etmedigini dusunuyorum.
kelebekimmmmm tatlim insalllah halayim yakindir cok hevesliyim bitsin istiyorum artik hayirlisiyla insallah dua et tatlim nolurrr lerin duasi cok makbuldur

aay evet ya ozum banlanmış:95:

olay'ın 30 tl uzerı herhangı bır antıaggıng kremı getırene kendı total effects gunduz kremı hedıyesı var kampanya stoklarla sınırlı. bence bu fırsatı kacırmayın sevgıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…