Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hrkese gunaydın anam bı kerede guzel haber verın bıze yaaaaaaaa :95::95::95: ozume ne oldu yaa ne yazmıs kı offffffffffffff ecrın cın canım benım tebrık ederım tatlım barı sen sevındır bızı be gulum

hosgeldin canim.ozumcumuz banlandi dunku kavga yuzunden ne kadar sure bilmiyoruz ama insallah cabuk geri doner.
insallah canim ugrasiyorum ama simdilik tikandim kaldim:26:

selam kıslar ecrincim tebrikler hayatım allah tamamına eredirir inş.özümede üzüldüm ya tez zamanda döner inş dün akşam p..s denicekti meraktada kaldık şimdi :97::97:aslında başka bi isimle girse ne iyi olur.benim durum sabit şu p..s kadar mum yaptım onu denicem ama kociş gelsin onunla denicez ay kıslar hadi artık bi an önce bitirsek ya sıkıldım mummuş parmakmış ulen p..s almak istiyrm artık:84::84::84: artık bu halayda kesmez bizi mezdeke horon çiftetelli ne varsa oynayak

selam kızlarr nasılsınız?
özüm daha dönmedi mi?inşallah sadece 1 günlük ceza vermişlerdir...

kızlar bizim yolculuk 3 gün sonrada kaldı, burdaki firma vizeyi yetiştirememiş.pazara kadar burdayım..

sagol tatllim insallah hepimiz kurtulacaz bak ne asamalara geldik soyle patir patir dokulsekte guzelce bir halay ceksek davullu zurnali
pandocum tatlim hayirlisi olsun insallah.mutlaka vardir bunda da bir hayir.bu arada ozum yok simdilik aramizda cok uzuldum ceza almasina.insallah hayirli haberlerle doner:26::26:

kızlar bizim yolculuk 3 gün sonrada kaldı, burdaki firma vizeyi yetiştirememiş.pazara kadar burdayım..

herşeyde vardır bi hayır hem belki pazara kadar iyi haber alırız halaylarla ugurlarız seni gerçi umreye giderken halaylamı gidilir tövbe ya salaklaştım yine:18::18::18:

hayırlısı tatlm

saol canım benim..

evet canım, inşallah vardır bir hayır, sağolasın..
özüme bende çok üzüldüm ya dün gece yazmışlar onlarında topikte cezalı 3 kişi için yakında dönerler falan yazmışlar. demekki bizim özümde dönücek geri, inşallah uzun süre cezalı değildir..

ben de üzülüyodum gitmeden iyi dileklerimi iletemedim diye hayırlısı olsun canım ha bugün ha 3 gün sonra.Allah bize de nasip etsin inşallah oraları görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…