- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.741
esrammmm yaaa canim soyle arka arkaya bir halay ceksek ne guzel dimi tatlim ben soyle dusunuyorum biri basi cekse gerisi patir patir dokulecek:92::92::92:
sağol bebişim....regl kalıntıları çamur gibi oluyor ama bu benim dediğim beyaz akıntının içinde kırmızı bi çizgi gibi kan vardı netten baktım telaffuz bile etmek istemiyordum kötü şeyler yazıyor....
canım ben mantar için doktora gittim kan ve idrar tahilili yaptılar idrarımda kan çıkmıştı ama doktor kuruluktan kaynaklandığını ve bol bol su içmemi söyledi ilaç verdi artı ultrasonlada baktırdım kist ve myom yok temiz demişti akşam görünce şok oldum ilk defa gördüm böyle bi şey...temizlendim banyo yaptım sürekli kontrol ediyorum ama akıntım hiç yok kurudu yine benim vaji
canım bu gördüğüm adet kalıntısı değildi resmen beyaz akıntının içinde kırmızı kan vardı çizgi gibi şu an bekliyorum akıntımı kontrol edicem ama bi şey gelmiyor
tatlım kötü bir şey değildir sen canını sıkma bak idrar yollarında iltihaolanma olduğunda da öle olutyor venüstencim . DOKTORA GİT CANIM EN AZINDA İÇİN RAHAT EDER
venüscüm bence içini ferah tut bişeyin yoktur benden de olur olmaz zamanlarda bazen dediğin gb geliyor...şu ana kadar kötü bişeyim çıkmadı ben üşüttüğüm için oluyr diye yorumluyorum cnm
arkadaslar sancısız dogum yapabılmek ıcın bıldıgınız bı yontem krem ıgne vs. varmı :44:44::44::44::44:
sağol hemşombilmiyorumki bebişim inşallah sadece basit bi üşütmedir
yawru kuşum bazen her şey üst üste geliyor benimde bi dayanma sınırım var dağılıyorum sonra
sağol minik kuşum bakalım bi dr araştırması yapayım enine boyuna ona göre her biyerime baktırcam
Venüstenciğim neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. hafta içi pek düzenli takip edemiyorum. Akşamları ve hafta sonları ancak daha iyi takip ediyorum burayı ama yine de her gün girip yazılanların bir kısmını okuyup kendi durumumu da yazıyorum. Ben dün egz yapamadım hem jelim bitiyodu hem de birazkaşıntı var gibiydi korktum bi gün mola vereyim dedim.
arkadaslar sancısız dogum yapabılmek ıcın bıldıgınız bı yontem krem ıgne vs. varmı :44:44::44::44::44:
hrkese gunaydın anam bı kerede guzel haber verın bıze yaaaaaaaa :95::95::95: ozume ne oldu yaa ne yazmıs kı offffffffffffff ecrın cın canım benım tebrık ederım tatlım barı sen sevındır bızı be gulum
selam canım suda doğum bişiler duydum bende prenses doğumuymuş
belden iğne falan da vuruluyormuş hiç hissetmeden doğuruyormuşsun ya neler çıkıo ya :44:
selam kızlarr nasılsınız?
özüm daha dönmedi mi?inşallah sadece 1 günlük ceza vermişlerdir...
kızlar bizim yolculuk 3 gün sonrada kaldı, burdaki firma vizeyi yetiştirememiş.pazara kadar burdayım..
selam kıslar ecrincim tebrikler hayatım allah tamamına eredirir inş.özümede üzüldüm ya tez zamanda döner inş dün akşam p..s denicekti meraktada kaldık şimdi :97::97:aslında başka bi isimle girse ne iyi olur.benim durum sabit şu p..s kadar mum yaptım onu denicem ama kociş gelsin onunla denicez ay kıslar hadi artık bi an önce bitirsek ya sıkıldım mummuş parmakmış ulen p..s almak istiyrm artık:84::84::84: artık bu halayda kesmez bizi mezdeke horon çiftetelli ne varsa oynayak
kızlar bizim yolculuk 3 gün sonrada kaldı, burdaki firma vizeyi yetiştirememiş.pazara kadar burdayım..
hayırlısı tatlm
sagol tatllim insallah hepimiz kurtulacaz bak ne asamalara geldik soyle patir patir dokulsekte guzelce bir halay ceksek davullu zurnali
pandocum tatlim hayirlisi olsun insallah.mutlaka vardir bunda da bir hayir.bu arada ozum yok simdilik aramizda cok uzuldum ceza almasina.insallah hayirli haberlerle doner:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?