- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.761
canım eltımın dogum u geldı bugun yarın cok korkuyo da ona da bu nu solemısler de ben rısklı dıye bılıyorum ondan sordum
venusssssssssummmmmmmmgecmıs olsun canım ben doktora gıt derım erken teshıs herzaman ıyı dır umarım bırseyın yoktur canım sapasaglam sın dır
Venüstenciğim neyin var bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. hafta içi pek düzenli takip edemiyorum. Akşamları ve hafta sonları ancak daha iyi takip ediyorum burayı ama yine de her gün girip yazılanların bir kısmını okuyup kendi durumumu da yazıyorum. Ben dün egz yapamadım hem jelim bitiyodu hem de birazkaşıntı var gibiydi korktum bi gün mola vereyim dedim.
canım 10 gün önce dr gittim idrarda kan çıktı bide mantar vardı ilaç aldım ama daha kullanamadan regl oldum fitili regl öncesi kullanmıştım allahtan ama bu ay reglim 7 gün oldu ve dün akşam normal beyaza dönen akıntıda içinde çizgi şeklinde kan vardı netten bakınca telaş yaptım ama şu an akıntıda yok kırmızıda yok..ama ne olur ne olmaz diye hem check up hemde alt bölgeye baktırayım diyorum çünkü korkuyo insan ister istemez...p.tesi için randevu alıcam hem işten izin alayım hemde kocişle bir konuşayım bakalım...
arkadaslar sancısız dogum yapabılmek ıcın bıldıgınız bı yontem krem ıgne vs. varmı :44:44::44::44::44:
sagol tatllim insallah hepimiz kurtulacaz bak ne asamalara geldik soyle patir patir dokulsekte guzelce bir halay ceksek davullu zurnali
pandocum tatlim hayirlisi olsun insallah.mutlaka vardir bunda da bir hayir.bu arada ozum yok simdilik aramizda cok uzuldum ceza almasina.insallah hayirli haberlerle doner:26::26:
herşeyde vardır bi hayır hem belki pazara kadar iyi haber alırız halaylarla ugurlarız seni gerçi umreye giderken halaylamı gidilir tövbe ya salaklaştım yine:18::18::18:
selam canım. olsun hayırlısı herşeyin canım herşeyde bi hayır vardır mutlaka
ne bu ya iyice kurtlandı haya şu kaşıntı öldürcek beni acayip kaşınıo vaji:26: dünden beri gitmioda neoldu ban arkadaşlar:44::44:
kuduruk özümcüm inşallah tez zamanda bomba gibi aramıza döner..bu süreyi egzersizle değerlendiriyordur inşallah bi bakmışızki gelin olarak muhteşem bi dönüş yapar burayaanam kimsede maili msn yokmuydu bu kızın haber alırdık en azından
kuduruk özümcüm inşallah tez zamanda bomba gibi aramıza döner..bu süreyi egzersizle değerlendiriyordur inşallah bi bakmışızki gelin olarak muhteşem bi dönüş yapar burayaanam kimsede maili msn yokmuydu bu kızın haber alırdık en azından
ben de üzülüyodum gitmeden iyi dileklerimi iletemedim diye hayırlısı olsun canım ha bugün ha 3 gün sonra.Allah bize de nasip etsin inşallah oraları görmeyi
ne bu ya iyice kurtlandı haya şu kaşıntı öldürcek beni acayip kaşınıo vaji:26: dünden beri gitmioda neoldu ban arkadaşlar:44::44:
cnm mantar olmuşsun hemen dr. git o şekilde egz. yapma. krem ne kullanmıstın sen?
inşallah güzel haberlerle döner canım..
venüstencim sana mesaj atmıştım dün gece özelden. küstün mü sen bana, neden cevap vermedin ki?
bana da dönüşünde bize süpriz yapıcak gibi geliyor hadi inşallah dönüşün muhteşem olsun özümmmmmm
kızlar topluca slm nasılsınız bakalım yeni gelenler. seren,jasmin,pandoo,nazlı....
hadi ya ulen vaji senin belana mantar olmakta varmışlubricant die bi kayganlaştırıcı kullandım şimdi doktorla filan ugraşamam daha kısa bi yol söyleyin arkadaşlar bilen varsa
saol canım benim, amin Allah hepimize nasip etsin gidip görmeyi canım..
greencim travacort mu ne öle bi mantar kremi vardı doktor bana vermişti. kaşıntıyı hemen kesiyo. sakın öle çok kaşıma, tahriş olur daha çok acır..bildiğim kadarıyla o kremin yan etkisi falan da yok.. 2 gün denersin baktın geçmezse, doktora gidersin canım.. o kaşıntı çok gıcık bişey yaa, hele bide sokakta falan kaşınmaya başlarsa mahvediyo insanıçok geçmiş olsun canım..
oyyy anamm sende mi mantar oldun yaww nedir bu mantardan çektiğimizzben krem kullanıom geçirio baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?