Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eltımın dogum u geldı bugun yarın cok korkuyo da ona da bu nu solemısler de ben rısklı dıye bılıyorum ondan sordum

aa riski varmıymış ya :44: bilmemki bizim bi tanıdıkta bu şekilde doğum yaptı ama riski bilemiyorum ama çokmu yaklaştı inşallah hayırlısıyla rahat bir doğum yapar canım doktoruna sormuşmuydu

venusssssssssummmmmmmmgecmıs olsun canım ben doktora gıt derım erken teshıs herzaman ıyı dır umarım bırseyın yoktur canım sapasaglam sın dır

walla check up yaptırıcam + Alt (Pelvis Bölgesi) Ultrasonu varmış onu yaptırıcam ama çok fazla vaktim kalmadı kampanya yapıyolarmış p.tesi sonmuş herşey ne var ne yok çıkar heralde bunlarda

ne bu ya iyice kurtlandı ha ya şu kaşıntı öldürcek beni acayip kaşınıo vaji:26: dünden beri gitmioda neoldu ban arkadaşlar:44::44:

herşeyde vardır bi hayır hem belki pazara kadar iyi haber alırız halaylarla ugurlarız seni gerçi umreye giderken halaylamı gidilir tövbe ya salaklaştım yine:18::18::18:

haha hay Allah güldürdün benii
olsun canım bizim halay çekme amacımız başka, Allah biliyor.. inşallah canım, Rabbim hepimize kolaylıkla ve en kısa zamanda bu dertten kurtulmayı nasip etsin..

selam canım. olsun hayırlısı herşeyin canım herşeyde bi hayır vardır mutlaka

sağol jasmicimm, maşallah sana yaa, gün gece geç saatlere kadar burdaydın sabah sabah gelmişsin yine burdasın.. hiç uyumuyomusun kıs sen?

kuduruk özümcüm inşallah tez zamanda bomba gibi aramıza döner..bu süreyi egzersizle değerlendiriyordur inşallah bi bakmışızki gelin olarak muhteşem bi dönüş yapar buraya anam kimsede maili msn yokmuydu bu kızın haber alırdık en azından

inşallah güzel haberlerle döner canım..
venüstencim sana mesaj atmıştım dün gece özelden. küstün mü sen bana, neden cevap vermedin ki?

bana da dönüşünde bize süpriz yapıcak gibi geliyor hadi inşallah dönüşün muhteşem olsun özümmmmmm

üye girişi olmasada yazdıklarımızı okuyabilir girmeden o kızlar bizim yazdıklarımızı okuyodur. özümcüm egz. ihmal etmiyosun okey... biz yanındayız merak etme sen

ben de üzülüyodum gitmeden iyi dileklerimi iletemedim diye hayırlısı olsun canım ha bugün ha 3 gün sonra.Allah bize de nasip etsin inşallah oraları görmeyi

saol canım benim, amin Allah hepimize nasip etsin gidip görmeyi canım..

ne bu ya iyice kurtlandı ha ya şu kaşıntı öldürcek beni acayip kaşınıo vaji:26: dünden beri gitmioda neoldu ban arkadaşlar:44::44:

greencim travacort mu ne öle bi mantar kremi vardı doktor bana vermişti. kaşıntıyı hemen kesiyo. sakın öle çok kaşıma, tahriş olur daha çok acır..bildiğim kadarıyla o kremin yan etkisi falan da yok.. 2 gün denersin baktın geçmezse, doktora gidersin canım.. o kaşıntı çok gıcık bişey yaa, hele bide sokakta falan kaşınmaya başlarsa mahvediyo insanı çok geçmiş olsun canım..

cnm mantar olmuşsun hemen dr. git o şekilde egz. yapma. krem ne kullanmıstın sen?

hadi ya ulen vaji senin belana mantar olmakta varmış lubricant die bi kayganlaştırıcı kullandım şimdi doktorla filan ugraşamam daha kısa bi yol söyleyin arkadaşlar bilen varsa

inşallah güzel haberlerle döner canım..
venüstencim sana mesaj atmıştım dün gece özelden. küstün mü sen bana, neden cevap vermedin ki?

ayyyy bebişim bende kafamı kaldı okudumda 10 dk takıldıydım yazamadım sabah beri hastane araştırıyorum aklım başımdan gitti en son türk kalp vakfında karar kıldım ama randevuyu alamadım henüz kocişle konuşayımda ayaralayacam bakalım yazıyom şimdi

bana da dönüşünde bize süpriz yapıcak gibi geliyor hadi inşallah dönüşün muhteşem olsun özümmmmmm

walla banada öyle geliyor inşallah yarın aramızda olur

ben şimdi egz aramı veriym finalede az kalmışken :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…