- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.781
canım sen mikrop kapmışsın bir an önce dr git ilaç kullan bebişim...fitilde kullanabilrsin artık o daha etkili sanırsam ben kullandım
ben şimdi egz aramı veriym finalede az kalmışken :95:
sağol jasmicimm, maşallah sana yaa, gün gece geç saatlere kadar burdaydın sabah sabah gelmişsin yine burdasın.. hiç uyumuyomusun kıs sen?
kızlar topluca slm nasılsınız bakalım yeni gelenler. seren,jasmin,pandoo,nazlı....
kızlar topluca slm nasılsınız bakalım yeni gelenler. seren,jasmin,pandoo,nazlı....
ya bişey sölicem kolonya sürdüm çok yaktı ama kaşıntı geçti zararlımıki
bence ara verme canım, mantarla ilgili kaşıntı hariç bir rahatsızlığın yoksa neden egzersize ara verceksin ki? devam et bence bişey olmaz..
sen dediğim kremi alıp kullanabilirsin bide günlük pedler falanda mantar yapıyomuş, onları çok sık değiştirmek lazım.. süreyi uzun tutarsak nemli ve havasız bir ortam sağladığı için mantar yapıyomuş. en iyisi pamuklu babanne donları, hiçbişey yapmıyolar valla
he bide bişey dicem, mantar kremleri vajinanın içine değil girişine sürüyor. içeri sürme sakın.. geçmiş olsun tekrar..
kız uyumammı ayyy o yüzden erken uyanamıom geç yattıığım için kalkıom ev topluom gene burada buluom kendimi
selam canım iyiyizz güzel haberler gelsin dahada iyi oalcaz
kızlar benim çıkmam lazım akşama gene gelirimgörüüşürüz canlarımm
tamam ultrason jeli mantar yapmıo galiba ama burda yok hiç siz nerden aldınız kıslar int sparişmi versem
Pandoocum pazar günü yola çıkacakmışsın,sanırım...Hayırlısıyla git gel,inşallah...Bizleride duandan eksik etme,tatlım..
Venüstencim sanada çok geçmiş olsun ama hemen telaş etme,biz vajililer hep aynıyız galiba yaa...bende çok evhamlıyımdır..bak hem daha önce dra kontrole gittiğinde ultrasondada bakmış temiz çıkmış ama içini rahatlatmak için tekrar bir git ve testlerini yaptır...inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..
Ecrinciğim senide tebrik ediyorum,tatlım...Zaten sona gelmişsin artık..hayırlısıyla yakında halayınıda çekeceğiz..
canım eltımın dogum u geldı bugun yarın cok korkuyo da ona da bu nu solemısler de ben rısklı dıye bılıyorum ondan sordum
ultrason jeli kullanan arkadaşlar nerden alıyosunuz burda eczane ve medikallerde yok int spariş versem ismi ne bu jelin
teşekkür ederim nazlıcım, senin için de bebeğini sağlıkla kucağına al diye dua edicem.. tekrar geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.. öptüm..
nazlicim sagol birtanem insallah tez zamanda olur sendedua et tatlim hamislerin duasi makbul olur.kendine iyi bak tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?