Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne biliym herhangi bitanesini alıym ozaman hepsi aynıdır

Buarada özümü banlamışlar,çok üzüldüm yaa..umarım tekrar aramıza döner,son aşamaya gelmişti...Başarması yakın,inşallah güzel haberlerle geri döner..

ya bişey sölicem kolonya sürdüm çok yaktı ama kaşıntı geçti zararlımıki

hiiiii canımmmm hiç kolonya sürülürmü iyice hasta edecen garibimi..kaşındıkça bol ılık su ile yıka iyice kurula ve pamuklu çamaşır giy vaji nemli kalmasın mümkün olduğu kadar kuru kalsın bana doktor fitil vermişti istersen bi dr görün en iyi yanıtı o verir biz sadece tahmin yürütüyoruz burada bebişim...

içok sağol bebişim...işte şu an tek tesellim o kısa süre önce herşeyin temiz çıkması p.tesi gitmeyi düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa işyerindeki işlerimi ayarlayayım yarım günden fazla sürecek çünkü işlemlerim

nazlışşşşşşşşşşşş hoşgeldin bebeeemmm......umarım bulantıların ve kasık ağrın tez vakitte geçer....ne kadar güzel bi duygudur bi yavruyu taşımak gün be gün içinde büyütmek....bunları düşününce geçio bütün sıkıntın dimi

nazlıcım selam geçmiş olsun az kaldı dayan 1 2 ay sonra rahatlarsın ayrıca doğum korkusunu düşünüp hamileliliğin tadını kaçırma bence ben 2 tanesinde epidural oldum gayet iyiyidi ama benim sezaryendi sonrasında çok bel ağrısı oluyo benimde yapıştırmalı noldu ama yinede iz kalıyor estetik yapmıyorlar canım..

Yakın zamanda yaptırmışsın hem,merak etme canım...Allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız,temiz çıkar bir sorun çıkmaz inşallah..

Hoşbulduk,canııım...İnşallah kısa zamanda geçer bu sorunlarda..Tabiki çok güzel bir duygu,Allahım isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu inşallaah...kimseye aratmasın,kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim..

turkıshhh lokumlarımmm,kestane şekerlerim,antep fıstıklarımm,ballarımmm kuzucukarımmmmm herkese hellloooooo ayyyy nede özlemişim sizlerriiiiiiii gelsin şimdi güzel haberler haydaaaaa

aminnnnn canım aminnnnn....hayırlı evlatlar nasip etsin Allah herkese.....

İnşallah kısa zamanda geçer,canım yaaa...Bulantılar yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum,yemeklerin kokuları rahatsız ediyor..Bir yandan doğum korkusu şimdiden araştırıyorum,ne yapsam,nasıl yapsam diye..2sini epidural sezeryan mı yaptın?Hadi yaa iz kalıyor mu?Ben kalmıyor diye duymuştum ama eşim ısrarla epidural normal yaptırırız diyor..ayy nasıl olacak bilmem,düşünmek bile istemiyorum..

merhaba nazlı doğumu çok stres yapma kendine.rahat ol.benim hamileliğim çok stresli geçmişti bebeğim çıldırın gibi bişey.bilimsel adı kolikmiş.hamileliği stresli geçen annelerin bebişleri kolik olurmuş genelde.dikkat et hayırlısıyla kucana alırsın inş

iyiyim tatlim cok sukur calisiyorumsimdik birazdan yimek yiyecem cok aciktim
sen ne yaptin seksii fistikraglin bitmedimi bacim senin daha heee sacin nasil oldu ozumu banladilar cezali biliyon mu???

ye tatlım yee afiyaet olsun .bende iyiyim canım valla regl bukadar uzamazdı ama bitmiyor 6.günüm çoktan bitmeliydi delik açıldı ondanmı uzuyor acebasaçımı tekrar boyadım kociş hiçbeğenmedi o halini açık kahve rengine boyadım öle öle açacam bakalımmm.ozum cezayı haketti iyi olmuşşş

Sağol canım yaaa...Şimdi pek takmamaya çalışıyorum,eşimde sağolsun çok destek oluyor...zamanı gelene kadar araştırız,en kolayı nasılsa onu yaptırırız hiç merak etme diyor..Bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Buarada herşeye ağlıyorum ben yaa..bir dizide duygusal bir sahne göreyim başlıyorum hüngür hüngür,bu duygusallıkta hamilelik psikolojisinden,normal heralde..

sagol tatlim acuktummmmsenin gibi seksi bombaya her renk yakisir bikerem
kusum ya oyle deme dunku kavgada bizi savunayim derken olan ona oldu cok surmez insallah cezasi tam da kaynanasi gitmisti gaza gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…