Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıyı aksamlar hanımlar ya ben sıze bısey sorcam adetıme cok az kaldıoldu olacak gıbı esım p...denemesı yapmak ıstıyor dunden berı bende tırsıyorum adetten once vucut hassas olur acırsa dıye ben boyle bılıyorum hatta adet oncesı ve adetlıyken agda bıle tavsıye edılmez hassasıyet oldugu ıcın sızce napayım 2 gundur egzersız yapmadım ıc dıs acayıp yanıyordu

bugün henüz başlmadm
dün akşam prmkta an olan mumla çlıştım
ama zor aldı içime
15 kere fala yapbildim
bugün dvam etesem iyi olcak ona
sen ne yptın ttlım

bende p..s boyutunda mum deniyorum olcak inş.mumu nekadar ilerletebildn canım
benim int sorun var geç oluyo biraz

hep bu bahanelerle erteliyoruz önce mumlarla filan bi dene hassasiyet varmı bak p..s de dene bence kesin olcak die bişey yok olursa ne ala olmazsada adetten sonraya kalsın hem ara verince soguma olur belki

hemen geçeyim mi bir büyüğüne acaba
çünkü buna alışamadım
sokup çıkartıyorum ama

kendini hazır hissediyomusun ben bu aşamaya nasıl geldimi anlatıym yarım saat içinde 3 tane mum yaptım küçükten büyüge en küçügü denedim rahat girdi hemen ardından bi büynü denedim oda girince 3.denedim baktım hepside giriyo p..s boyutunda yaptım onu henüz denemedim.yani ard arda denedim ben ama tabi herkesin yapısı farklı sen kendini rahat hissedince yap gerçi bi büyügede geçebilirsin aslında dün baya çalıştın galiba

hemen geçeyim mi bir büyüğüne acaba
çünkü buna alışamadım
sokup çıkartıyorum ama

canım alısamadıgını dusunuryosan bıraz bunla dene bunu rahatca yaptıktan sonra dıgerıne gecersın basarı hıssınde tatmın olunca dıgerıne gecmek daha ıyı yıne en ıyısını kendın bılırsın

en azından deneyebilirim
biraz daha kalın olanı var onu deneyeyim o zaman bugün
penis kalınlığında bulamadım ben mum
yarın tekrar bakarım hem ona
bu gün bunu yapabilirsem yarın ona geçerim

en azından deneyebilirim
biraz daha kalın olanı var onu deneyeyim o zaman bugün
penis kalınlığında bulamadım ben mum
yarın tekrar bakarım hem ona
bu gün bunu yapabilirsem yarın ona geçerim

yani bi dene olmazsa küçügüyle egz yap canım ben mumun etrafını tuvalet kagıdıyla sardım streç film geçirdim bulamazsan böyle yap

bi deneyeyeim girmezse öyle yapayım
prezervatif takıyorsun değil mi
bir kutu prezervatifi bitirdim fol yok yumurta yok

ben hiç takmadım takanlarda var tabi sadece streçi etrafına sarıyorum kayganlaştırıcı jelle yolunu buluyo zaten canım sen nekadar zamandır evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…