- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.861
cnm hurmayı bende duymuştum zararı yok faydası var dogumda korkulacak bişey yok bitanem çok zorlanırsan sezeryan yaparsın düşündüğün şeye bak takma bunları kafana epudural var bi sürü jel çıkmış agırısız doguruyomusun ben actıgım topikte paylaşmıstım.
ewet bebişim kkde gezinirken gördümhatta hangi ayet olduğunu bile yazmıştı arkadaş ayetide yazmıştı ama çok gezdiğim için nerde gördüğümü hatırlamıyorum hem yaş domates gibi olanından ye hemde kurusundan ayyyy bende hayatta hurma yiyemem çok tatlı geliyo nasıl alışcam bilmem
allah kolay doğumlar verir sen hiç merak etme yawrum...
ecrincim tickeri sormustunya daisypath sitesinden yapıyorsun bayagı uzun ama venüste tarifi vardı aslında duruyosa paylaşssıın tekrar.
Ben forumları araştırayım o zaman ama bu hurma hani şu hacıların getirdiği yada ramazan ayında çok satılan hurmalardan mı? onu anlayamadım..Annemlere falan sorayım onlar bilirler heralde..Beni bilgilendirdiğin için çok sağol canım yaa..
canım ayette biz sizin doğumunuzu kolaylaştırmak için hurma getirmedikmi gibi bişey yazıyordu o yüzden hem yaş olan domatese benzeyeni yiyolarmış hemde kuru olan ramazan hurmasını yiyorlarmış ikisinide ye çok faydalıymış çünkü hatta büyük ihtimal 2009 gelinleri diye bi yer orada gördüm yazan arkadaşta izmirdeydi diye hatırlıyorum o topiğe ne zamandır uğramadım gidince kovalayacaklar beni bi bakiiim
canım ayette biz sizin doğumunuzu kolaylaştırmak için hurma getirmedikmi gibi bişey yazıyordu o yüzden hem yaş olan domatese benzeyeni yiyolarmış hemde kuru olan ramazan hurmasını yiyorlarmış ikisinide ye çok faydalıymış çünkü hatta büyük ihtimal 2009 gelinleri diye bi yer orada gördüm yazan arkadaşta izmirdeydi diye hatırlıyorum o topiğe ne zamandır uğramadım gidince kovalayacaklar beni bi bakiiim
nazlıcım nasılsın tatlım fasülyecik nasıl
fink fink geziyosun maşallah kız bu ne enerji tabi zayıflarsın ben sabahtan beri oturup durum totiş kocaman oldu eskiden bi taneydi sanrıım yakında 3 tane olcek( fazla mı attım ne ) egz. yapayım bariii 1 2 1 2 kız sende dur yerinde takla atıp durma
Çok teşekkür ederim Venüstenim yaaa...bende araştırayım bu konuyu,o zaman farketmiyor ikiside oluyor demekki...tekrar sağol tatlım...
kızlar ya mecbur kayganlaştırıcı jel alıp geldim int spariş verdim ama hemen gelmez şimdi ben en son p..s boyutunda aparat yaptım ama itiyorum gitmio fazla zorlayamıorum korkuyorum bişey olcak die nasıl yapımki
yazdım kızlara akşam cevap alırım inşallah ahada buldum bununla ilgili bi yazı vaji hamişleri sayfasına şey ettiricem bebişim
cnm dik ittirme yönü popoya dogru sırtüstümü yatıp bacaklarını acıyosun?
yok oturuyorum bacaklarımı açıyorum öle ittiriyorum ya p..s boyutuna kadar 4aparat yaptım 3ü girio en büyügü girmio büyükmü gelio acep ya kan filan olcak die korkuorm
yok oturuyorum bacaklarımı açıyorum öle ittiriyorum ya p..s boyutuna kadar 4aparat yaptım 3ü girio en büyügü girmio büyükmü gelio acep ya kan filan olcak die korkuorm
cnm p.. çapında yapmadınmı?
Canımsın yaa...ne kadar uğraşıyorsun benim için,Allah razı olsun..Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin,inşallah canım...
Ben forumları araştırayım o zaman ama bu hurma hani şu hacıların getirdiği yada ramazan ayında çok satılan hurmalardan mı? onu anlayamadım..Annemlere falan sorayım onlar bilirler heralde..Beni bilgilendirdiğin için çok sağol canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?