Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklısın,tatlım yaa..ilk günler korkudan,bu düşüncelerden hayatı zehir etmiştim kendimede,eşimede ama şimdi düşünmüyorum Allaha şükür..Dediğin gibi teknoloji ilerledi,imkanlar arttı artık...Halimize şükredelim ya eski zamanlarda olsaydık..bu imkanlarda bu kadar korkuyoruz,o imkanlarda ne yapardık bilmem..

Ben forumları araştırayım o zaman ama bu hurma hani şu hacıların getirdiği yada ramazan ayında çok satılan hurmalardan mı? onu anlayamadım..Annemlere falan sorayım onlar bilirler heralde..Beni bilgilendirdiğin için çok sağol canım yaa..

ecrincim tickeri sormustunya daisypath sitesinden yapıyorsun bayagı uzun ama venüste tarifi vardı aslında duruyosa paylaşssıın tekrar.

ahhh keşke dursa ben genele yazdım sabahtan beri arıyom bulamıyorum çok kolay yolu vardı orada hepsini yapa yapa yazmıştım ama sayfa hangi arada kaldı bulamıyorumki bi bulsam tarihi hatırlasam yine bulcamda hatırlamıyorum

canım ayette biz sizin doğumunuzu kolaylaştırmak için hurma getirmedikmi gibi bişey yazıyordu o yüzden hem yaş olan domatese benzeyeni yiyolarmış hemde kuru olan ramazan hurmasını yiyorlarmış ikisinide ye çok faydalıymış çünkü hatta büyük ihtimal 2009 gelinleri diye bi yer orada gördüm yazan arkadaşta izmirdeydi diye hatırlıyorum o topiğe ne zamandır uğramadım gidince kovalayacaklar beni bi bakiiim

fink fink geziyosun maşallah kız bu ne enerji tabi zayıflarsın ben sabahtan beri oturup durum totiş kocaman oldu eskiden bi taneydi sanrıım yakında 3 tane olcek ( fazla mı attım ne ) egz. yapayım bariii 1 2 1 2 kız sende dur yerinde takla atıp durma

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Venüstenim yaaa...bende araştırayım bu konuyu,o zaman farketmiyor ikiside oluyor demekki...tekrar sağol tatlım...

Forumlarda kolay doğumu araştırırken yeni bir şey buldum...Avrupada kadınların doğumlarını kolaylaştırmak için hemşireler ve doktorlar öneriyormuş diye bir yazı var ama geciken doğumlarıda erkene alabiliyormuş,onun için dikkat etmek lazım diyor yazan kişi...yani kolaylaştıralım derkende erken doğum olmasın,onun için 35. haftadan itibaren böğürtlen yaprağı çayı içilmesi gerekiyormuş..Hatta bunu uygulayıp,yorum yazanlarda var sanırım..çok ilginç geldi bana..
Uyarı;bence kimse araştırmadan uygulamasın..

kızlar ya mecbur kayganlaştırıcı jel alıp geldim int spariş verdim ama hemen gelmez şimdi ben en son p..s boyutunda aparat yaptım ama itiyorum gitmio fazla zorlayamıorum korkuyorum bişey olcak die nasıl yapımki

ayyyy yawrum yaaaa ben habire kilo veriyorum 53 e düştüm kociş rejimde zayıflayan benim nasıl oluyorsa oluyor anlamadım walla

Çok teşekkür ederim Venüstenim yaaa...bende araştırayım bu konuyu,o zaman farketmiyor ikiside oluyor demekki...tekrar sağol tatlım...

yazdım kızlara akşam cevap alırım inşallah ahada buldum bununla ilgili bi yazı vaji hamişleri sayfasına şey ettiricem bebişim

yok oturuyorum bacaklarımı açıyorum öle ittiriyorum ya p..s boyutuna kadar 4aparat yaptım 3ü girio en büyügü girmio büyükmü gelio acep ya kan filan olcak die korkuorm

yok bebişim kırmızı falan gelmez bilinçli olarak yapıyosun egzersizini kasmıyosunki ilerliyor aparat kasmadığın sürece zorlanma olmayacağından kırmızıda olmaz bebişim hiç korkma çok hızlı ilerledin yawww hızına yetişemiyorum bi an önce başarı haberi ile gelde şenlensin azcık ortalık çok ihtiyacımız var güzel haberlere

canım sümmes sebile yesserah bu doğum anında söylenen ayet.bide sen doğuma girince herhangi birisi senin için felak nas ve ayetel kürsi okusun.peygamber efendimiz kızları için böle yapmış.hurmayı doğuma yakın yemen gerekiyo.sancıları güçlendirip doğıumu hızlandırırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…