Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inş herkesden alırız güzel haberleri şu en son aparatıda b i alsam ama girecegi zaman kasılıyo nedense etrafındada hafif bi agrı hissediyorum sonra korkup itemiyorum

bebişim biz artık aileyiz lafımı olur uğraşcaz tabi öyle teyze olmak kolaymı kızzzz siz hele bi doğurunda ben sizin tecrübelerinizi çalayım

Canım benim...Tecrübelerimi paylaşırım,herzaman...Ayy iyiki yazmışım sizlere okadar çok şey buldumki...Doğumdan korkanlara yazıyorum google a kadınlar kulübü kolay doğum yazın..bu konuyla ilgili çok fazla şey paylaşılmış,deneyimli kişiler ve drdan bilgi alan herkes bilgisini paylaşmış..Benim gibi olanlara çok faydası olacak sanırım..

Bunuda yazacağım bir yere ve uygulayacağım çok sağol,tatlım yaa..

ya bişe diycem şu ozum için yapılacak bişe yokmu banmıdır nedir ya kızcağız tamda yalnız kalmıştı ihtiyacı olduğu anda böle bişe nerden çıktı yaaa yazıkk

ya bişe diycem şu ozum için yapılacak bişe yokmu banmıdır nedir ya kızcağız tamda yalnız kalmıştı ihtiyacı olduğu anda böle bişe nerden çıktı yaaa yazıkk

aslında bizim yazdıklarımızı okuyabiliodur başka bi isimle girebilir bizim yapabilcemiz bişey varmı blmyrm varsa yapalım

kıss özüm bizi okuyosan çok merak ettik seni deneme ne aşamada inş yarın girebilirsin giremezsende yeni isimle gir bak gülemiyoruz sen olmayınca

hiç aynı bi gelişme yok egz yapmaya üşeniyorum daha dogrusu p..s boyutundayım geriliyorum onu yaparken

iyi sorun değil canım senin keyfin önemli istediğin hazır olduğun anda yaparsın p..boyutundasın maşallahhh.ben ondan sonra yenmiştim sende aynı olacak inşallah hadi bakalımhiç gerilme canım gözünde büyütme diğerlerinden hiç farkı olmuyor inan .sen rahatladığın gevşediğin ve doğru açıyı ayarladığın sürece onuda çok kolay alacaksınnn

ay inş canım ya sizin desteklerinizle inş aşacaz zaten bunu yapabilsem p..s daha kolay olur heralde

yi akşamlar arkadaşlar dün misafirim vardı nete giremedim ama neler olmuş yaaaa çok okuyamadım ama bizimle dalga geçenleri kınıyor ve Allaha havale ediyorum çok üzüldüm ve çok sinirlendim.

yi akşamlar arkadaşlar dün misafirim vardı nete giremedim ama neler olmuş yaaaa çok okuyamadım ama bizimle dalga geçenleri kınıyor ve Allaha havale ediyorum çok üzüldüm ve çok sinirlendim.

onu geçtim yazık özümde giremıo bu yüzden kıs dün p..s denemesi yapcaktı naptı bilmioruz neyse inş yarın girebilir

nasılsın canım dinleniyorsun değilmi? bebişin nasıl dikkat edin kendinize sebzesiz vitaminsiz kalsiyumsuz bırakma yeğenimi olarmııııı

Bunuda yazacağım bir yere ve uygulayacağım çok sağol,tatlım yaa..

nazlıcım bi de ashab-ı kehf'in isimleri yazılıp doğum esnasında yanında bulundurursan doğum kolay olurmuş bi kaç şey daha vardıı yeni doğum yapan bi ark. var ondan öğrenip senin için yazarım

nasılsın canım dinleniyorsun değilmi? bebişin nasıl dikkat edin kendinize sebzesiz vitaminsiz kalsiyumsuz bırakma yeğenimi olarmııııı

Canım benim çok sağol,iyiyiz teyzesi...yatıp dinleniyorum tatlım...Yemek yiyorum,ilaç alıyorum yine yatıyorum,hep böyle yani..Yemeği,mide bulantımdan dolayı çok yiyemiyorum ama yemeye çalışıyorum..çok teşekkür ederim,canım..

nazlıcım bi de ashab-ı kehf'in isimleri yazılıp doğum esnasında yanında bulundurursan doğum kolay olurmuş bi kaç şey daha vardıı yeni doğum yapan bi ark. var ondan öğrenip senin için yazarım

Çok teşekkür ederim,tatlım...Bunuda uygulayayım ben,sizlerde olmasanız ne yapardım bilmem,burada çok şey öğreniyorum sayenizde....bilgi verdiğin için çok sağol tatlım yaa..

Hurma mı? :26: Bunu hiç duymamıştım doğumu kolaylaştırıyorsa yerim vallahi ama ayette yazıyorsa vardır bir hikmeti,bencede...Amiiin,çok sağol canım..ben bunu bir deneyeyim...

evet canımm hurma yı bende biliyodum çok iyi geliyomuş hergün bi tane mutlaka hamilelikte yiyin diolar. hem doğumu kolaylaştırıyomuş hemde süt yapıomuş çok hamilelikte vucudun eksik neyi varsa tamamlıyormuş

NEO-TANTRANIN CİNSELLİKLE İLGİLİ 25 EMRİ

1) Kendi vücudunu tanıyacaksın.

2) Eşinin vücudunu tanıyacaksın.
...
3) Kendine haz vermeyi öğrenecek, hazlarını bileyeceksin.

4) Eşine haz vermeyi öğrenecek, onun hazlarını bileyeceksin.

5) Cinsellikte yenilikler ve farklılıklar keşfetmeyi öğreneceksin.

6) Kendini cinsellikte yenileyeceksin.

7) Aldatmayacaksın.

8) Monogamik (tek eşli) yaşayacaksın.

9) Eşine en fazla hazzı vermeye çalışacaksın.

10) Haz için insanlara ve eşine yalan söylemeyeceksin.

11) Cinsel sapmalara yönelmeyeceksin.

12) Cinsellikte doğayı ve suyu takip edeceksin.

13) Daha fazla haz için insanlara zarar vermeyeceksin.

14) Daha fazla haz için eşine zarar vermeyeceksin.

15) Aşk ve sevgiyle cinsellik yaşayacaksın.

16) Aşksız, rastgele ilişkilerden ve cinsellikten kaçacaksın.

17) Sevişirken senfoni yazacaksın.

18) Sevişirken dans edeceksin.

19) Sevişmeyi bir tören, esrime haline getireceksin.

20) Doğayı ve evreni sevip, onu eşinde bulacaksın.

21) Önce ben değil, önce sen.

22) Cinselliği uzatacaksın.

23) Cinselliğin farklı boyutlarını keşfedeceksin.

24) Cinselliği aşacaksın.

25) Holistik bir dünya görüşüyle cinselliği keşfedecek ve yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…