- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.881
yok bebişim kırmızı falan gelmez bilinçli olarak yapıyosun egzersizini kasmıyosunki ilerliyor aparat kasmadığın sürece zorlanma olmayacağından kırmızıda olmaz bebişim hiç korkma çok hızlı ilerledin yawww hızına yetişemiyorum bi an önce başarı haberi ile gelde şenlensin azcık ortalık çok ihtiyacımız var güzel haberlere
bebişim biz artık aileyiz lafımı olur uğraşcaz tabi öyle teyze olmak kolaymıkızzzz siz hele bi doğurunda ben sizin tecrübelerinizi çalayım
canım sümmes sebile yesserah bu doğum anında söylenen ayet.bide sen doğuma girince herhangi birisi senin için felak nas ve ayetel kürsi okusun.peygamber efendimiz kızları için böle yapmış.hurmayı doğuma yakın yemen gerekiyo.sancıları güçlendirip doğıumu hızlandırırmış
ya bişe diycem şu ozum için yapılacak bişe yokmu banmıdır nedir ya kızcağız tamda yalnız kalmıştı ihtiyacı olduğu anda böle bişe nerden çıktı yaaa yazıkk
aslında bizim yazdıklarımızı okuyabiliodur başka bi isimle girebilir bizim yapabilcemiz bişey varmı blmyrm varsa yapalım
hımm neyse en azından okuyabiliyorr.sen ne yaptın tatlım nasıl gidiyorrr
hiç aynı bi gelişme yok egz yapmaya üşeniyorum daha dogrusu p..s boyutundayım geriliyorum onu yaparken
iyi sorun değil canım senin keyfin önemli istediğin hazır olduğun anda yaparsın p..boyutundasın maşallahhh.ben ondan sonra yenmiştim sende aynı olacak inşallah hadi bakalımhiç gerilme canım gözünde büyütme diğerlerinden hiç farkı olmuyor inan .sen rahatladığın gevşediğin ve doğru açıyı ayarladığın sürece onuda çok kolay alacaksınnn
yi akşamlar arkadaşlar dün misafirim vardı nete giremedim ama neler olmuş yaaaa çok okuyamadım ama bizimle dalga geçenleri kınıyor ve Allaha havale ediyorum çok üzüldüm ve çok sinirlendim.
onu geçtim yazık özümde giremıo bu yüzden kıs dün p..s denemesi yapcaktı naptı bilmioruz neyse inş yarın girebilir
Bunuda yazacağım bir yere ve uygulayacağım çok sağol,tatlım yaa..
nasılsın canım dinleniyorsun değilmi? bebişin nasıl dikkat edin kendinize sebzesiz vitaminsiz kalsiyumsuz bırakma yeğenimi olarmııııı
nazlıcım bi de ashab-ı kehf'in isimleri yazılıp doğum esnasında yanında bulundurursan doğum kolay olurmuş bi kaç şey daha vardıı yeni doğum yapan bi ark. var ondan öğrenip senin için yazarım
Hurma mı? :26: Bunu hiç duymamıştım doğumu kolaylaştırıyorsa yerim vallahi ama ayette yazıyorsa vardır bir hikmeti,bencede...Amiiin,çok sağol canım..ben bunu bir deneyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?