Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar birgün girmedim yine geçmiş uzamış yaaaaaa kayınvalidem geldi bakamadım zaten onun yanında nasıl bakabileceksem allah korusun bilseleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr birde böyle bir sorun yaşadığımızı yandık yani:26:

Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyorum internetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş

Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyorum internetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş

.

canım bende de aynı sorun olmuştu.sertleşme sorunu olunca bu sefer erkeklerin psikolojisi bozuluyor acaba sorun bizde mi diye ama zamanla onlar da alışıcak.eşim bana moral vericeğine ben ona verirdim öyle olunca.bu da psikolojimizin iyiye gittiğini gösterir zaten korkuyu aşmışsın demektir.ben 2 parmaktan sonra geçmiştim pe..s denemesine.senin gibi yarısında takılınca sonra o beyaz mumlara geçmiştim.senin kendini hazır hissetmenle alakalı herşey ama yarısını aldıysan başarıya az kalmış demektir

olallalaaaaa harika tatlım ne kalmışki geriye p... yarıya kadar alana arkadaslar hemen çıkarmayın zorlandıgınız yerde stres yaptıgınız yerde durun bekleyin nefes alıp verin ıkının sakinleşince tekrar itttirin bu şekilde bakmışınız hepsi olmuş inanki çok kolay yarıdan sonrası kayganlastırıcıyı da bol sürün bişey hissetmiyeceksiniz. :92::92::92::92::92::92::92::92:
kociş hasta uyuyor kaldım öle birbaşımaaaa çok sıkıldıımmmm
ranacım slm tatlım görüşemiyoruz senlede geçmişi okuyorum ama iyi haberlerini alıyorum öptüm cnm kib
Venusum oyle deme üjülüyommm ))
Ranacik askummm ben gellem mi yavrum ama Bende hastayim(
geçmiş olsun bitanem kıyamam ıhlamur iç c vitamini al tatlım dikaat
ya venüscüm tıkandım valla ben gitmiyo daha p..s boyutunda mum deniyorum girmiyo niye acı hissediyorumki
cnm mantar varken egz. yapmayın canınız enfeksiyondan dolayı acıyodur. noırmal sartlarda acımaz.
greencim jasmine de katılıyorum 2. bir secenkte bu.

olalalalaa aharikasın tatlım halay yakındır

hayırdır kimmiş o köstebek

Günaydın kızlar

günaydın kız jartiyer napın

tatlım parmak egz. vermiyor yerine dilatör veriyor ne farkı varki dr. mücize beklemeyein yine sizden egz. yapmanızı istiyorlar. bende gidecekken burayı buldum ve gerek kalmadan egz. çözdüm litfen sizde yapabalirsiniz.

günaydın gacılarrrr

günaydın bacımmmm hayırlı cumalar herkese hayırlara vesile olsun inşallah Allahım herkesi kurtasın hepinize bebiş vercin

gunaydin dunya guzelleriii
cumamiz mubarek olsun.
Ey Rabbimiz, yaratılan şerlerin şerlerinden uzak olmak istiyoruz. Yarattığın hayırların üzerimizde olmasını istiyoruz. Müslüman kardeşlerimize karşı kin ve nefret duygularımızı kalbimizden söküp at... Bizi, verdiğin her türlü nimete karşı şükredenlerden kıl(aminnnnn)

canım benim süüüüüpeeeeeeerrrrr bi gelişme olcak olcak az kaldı ooooo daha dur çoook tartışacaksınız ama o iş olduğu anda herşey unutulup gidecek kocişler içinde zor be gülüm hiç kolay değil yani ama bu günlerde geçecek hemen olmadı diye olumsuz düşünme bak ne kadar ilerlediğini görmüyormusun bence kendinle gurur duymalısın kendine güven sakın pes etme üstüne üstüne git vajinin çünkü artık köşeye sıkıştı

bebişim olmaması imkansız bi şey ama zaman alıyor şu anda sen psikolojini yavaş yavaş çözdün vajinanın yapısınıda tanıdın iyi kötü hiç bi şeyin morelini bozmasına izin verme ben güçlü bi kadınım ne kurtulmuş ki benim elimden vaji kurtulsun de ve sonra başla bas gaza bas gaza neydi bu şarkının devamı yawwww

walla nasıl olmuş bende anlamadım ama yaptım diyor p...s küçükkken ilerlemiyorki bende çok sokuşturmaya uğraştım ama olmadı yani belkide haklıdır yorum yapamayacam

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm günaydın nasıl oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…