- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.041
kızlar kktube video ekledim şu vajinanın esnekliğine bakın nasıl boşuna korkuyorz
http://www.kadinlarkulubu.com/media.php?do=details&mid=7
kızlar video açılmıyo
kızlar kktube video ekledim şu vajinanın esnekliğine bakın nasıl boşuna korkuyorz
http://www.kadinlarkulubu.com/media.php?do=details&mid=7
yok canım benım ınsallah hayırlısıyla olacak bu ıs vazgecmek yok bu kadar caba bosa gıtmemelı ben artık akıllandım eskısı gıbı degılım 15-20 dk surdu moral bozuklugu hemen atlattım hatta esımı tesellı ettım o kadar yanı
ınsallah hep bırlıkte kurtulcaz bu ılletten bırbırımıze destek olalım gerısı gelır yenen arkadaslar var arkamızda nasılsa sırtımız yere gelmez
olallalaaaaa harika tatlım ne kalmışki geriye p... yarıya kadar alana arkadaslar hemen çıkarmayın zorlandıgınız yerde stres yaptıgınız yerde durun bekleyin nefes alıp verin ıkının sakinleşince tekrar itttirin bu şekilde bakmışınız hepsi olmuş inanki çok kolay yarıdan sonrası kayganlastırıcıyı da bol sürün bişey hissetmiyeceksiniz. :92::92::92::92::92::92::92::92:selam arkadaslar bu gece p... denemesı yaptık yarısına kadar alabıldım gerısı gelemedı malesef hem esım heyecanlandı hem ben acıdıgı ıcın ıstemedım. ne bıleyım ılk defa denedık elendıgımden berı ılk defa yarısına kadar aldım sevınsem mı bılemedım aslında olumlu bı gelısme ama esımle tartıstık olmayınca, moralımız bozuldu sanırım p..kalınlıgına hazır degılım
ranacım slm tatlım görüşemiyoruz senlede geçmişi okuyorum ama iyi haberlerini alıyorum öptüm cnm kibkociş hasta uyuyor kaldım öle birbaşımaaaa çok sıkıldıımmmm
geçmiş olsun bitanem kıyamam ıhlamur iç c vitamini al tatlım dikaatVenusum oyle deme üjülüyommm))
Ranacik askummm ben gellem mi yavrum ama Bende hastayim(
cnm mantar varken egz. yapmayın canınız enfeksiyondan dolayı acıyodur. noırmal sartlarda acımaz.ya venüscüm tıkandım valla ben gitmiyo daha p..s boyutunda mum deniyorum girmiyo niye acı hissediyorumki
greencim jasmine de katılıyorum 2. bir secenkte bu.diğer mumlar daha küçükse alışmışsındır onlara rahat alırsın. şimdi bu ilk p..s boyutundaki denemen ise başlangıç sıkıntı olabilir ilk önce önceki yaptığın aparatla baya bi yap ondan hemen sonrasında bir diğer aparata geçersin rahatlıkla olur allahın izni ile. yani egzersize başlarken direk p...s boyutundaki aparatla deneme canım öncesinde alabildiğin mumlarla dene baya içinde oynat bi 15 20 dakika
kızlar az önce mumu kalınlaştırdım baya p...s boyutuna getirdim neredeyse gidebildiği yere kadar da aldım. Valla ben bu mum işini becerdim galiba artık bir an önce p...s denemesi yapmak istiyorum. ama kociş de uyuyo.
Ya bu arada bişe söylemek istiyorum burada herkes benim kader arkadaşımdır ama aramızda köstebek varmı diye ara sıra düşünüyorum valla, adliyeci olunca şüpheci oluyor insan gözdağı vermek gibi olmasın ama)
Günaydın kızlar
Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyoruminternetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş
günaydın gacılarrrr
kızlar dün gece sol kasıgımda müthiş bir agrıyla uyandım 2 defa ne oluyor bana biri sölesin gidiciyim galiba
canımcım 3-4 gün sonra belli olucak gidici misin değilmisin
selam arkadaslar bu gece p... denemesı yaptık yarısına kadar alabıldım gerısı gelemedı malesef hem esım heyecanlandı hem ben acıdıgı ıcın ıstemedım. ne bıleyım ılk defa denedık elendıgımden berı ılk defa yarısına kadar aldım sevınsem mı bılemedım aslında olumlu bı gelısme ama esımle tartıstık olmayınca, moralımız bozuldu sanırım p..kalınlıgına hazır degılım
biliyomusun öyle moralim bozulmuştuki ben bir hafta egzersiz yapmamıştım çünkü vazgeçtim olmayacağını düşündüm ama yılma bence çünkü sorunların yaşananların ortak olduğunu ben burda okudukça gördüm, ozaman sizden bihaberdim, demmekki herkes aynı şeyi yaşıyo ama sonuç başarı oluyo bunu unutma
ne kostebegı kız alemsın
yalnız aksam bı arkadasın yazdıkları bıraz maytap gecıyor gıbı geldı bana ama bız sertlesmıs halıyle yapamıyoruz o olayı asmıs sonuk halını tıkmısta ıcınde buyumustu falan falan bana komık ve garıp geldı sonuk halıyle yapmak bu kadar kolaysa bız neden kac senedır bu dertle ugrasıyoruz valla ınandırıcılı yok gıbı
Kızlar ben parmak egzersizine başlayamıyoruminternetteki araştırmam sonucu saygın micozkadıoğlu na gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz.... Parmak egzersizi vermeden çözüyormuş artı olacak diye garanti veriyor ... Yine de olmaz ise parayı iade ediyormuş
bebişim saygın beyle ben hem kendim için çoook önceden konuşmuştum hemde burada bi arkadaş vardı çok utanıyodu konuşmaya onun adına konuşmuştum...fiyatı 2,500-4,000 tl civarında...taksitte yapabiliyor ama tedavi öncesinde ilk önce jinekolojik bir muayene yapıyormuş yani vajine dilatör denemesi yapacak ve ne derece kastığının yani vajinin derecesi ölçecek ona göre tedavi uygulayacak hipnoz, telkin ve dilatörle tedavi uygulayacak...canım o dilatörün girişine izin verdiğin zaman zaten sen kendi kendine garanti vermiş oluyorsunsihirli bir değneği yok elinde saygın beyin ne yaparsan yap illa vajine bişey girecek ama öncesinde telkin vereceği için sen daha sakin olacaksın o kadar parayı verdikten sonra aklına vaji maji gelmez kabak çiçeği gibi açılır vaji karar senin bebişin nasıl istersen öyle yap ama bir an önce kararını ver canım benim vakit kaybetme artık
gunaydin dunya guzelleriii
cumamiz mubarek olsun.
Ey Rabbimiz, yaratılan şerlerin şerlerinden uzak olmak istiyoruz. Yarattığın hayırların üzerimizde olmasını istiyoruz. Müslüman kardeşlerimize karşı kin ve nefret duygularımızı kalbimizden söküp at... Bizi, verdiğin her türlü nimete karşı şükredenlerden kıl(aminnnnn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?