Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hiiii sen 6 yıllıkmı evlisin bebişim ????

hayırlı cumalar.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi ?

teşekkürler arkadaşım sen nasılsın ?

kizlarrr mum isini cozdumcok sukur rabbime
hani diyosunuz ya p...is alisinca cupp diye giriyor diye ilk defa mumda yasadim bunu bugun
ben hep zar zor sokardim ama simdi o dar ksima gelincee cupp diye icine aliyor

kız nazlı kusmaktan niye korkuyosun alemsin valla. korkma kuzum yaww kus gitsin . sonra bidha yersin.

hani diyosunuz ya p...is alisinca cupp diye giriyor diye ilk defa mumda yasadim bunu bugun
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:yuppi

oooo canım p.tesiye taze gelinimiz olursun artık çıkar şu 5 yılın acısını yawwww

kız nazlı kusmaktan niye korkuyosun alemsin valla. korkma kuzum yaww kus gitsin . sonra bidha yersin.

Bu bir tek bende var galiba...İstifra etmekten tırsıyorum,elim ayağım titriyor,ağlıyorum...Bu korkumdan ve yemeklerin kokusu kötü geldiği için birşey yiyemiyorum..Ama artık yemeye çalışıyorum,yemezsem bebişim küçücük olur diyede korkuyorum..:18:

yok bebişim geçiyor sonra bir iştahın acılcak sen bile inanamıycan gerçekten çok kötü olursan serum verirler bişey olmaz korkma Allaha emanet de dua et içini ferah tut... aslında bende kusmayı sevmem haklısın kötü bişey ama napcan işte geçicek az sabır..

canım ayva ye iyi geliyormuş hem bebşe de faydalıymış gamzeli olurmuş güzel bir bebek olurmuş ben öyle duydum dr. tatlı dilli iyi ama ne biliyim sen sormadıkça söylemiyor bişey arkadaşımda hamiş ona
gidiyor o da öyle diyordu...
canım nasıl oldun ilişki olayını ne kadar erteleyeceksin bizim 20 günü geçti ya bişey olcak diye kardeş kardeş yatıyoruz kocişle ama nereye kadar c.tesi kontrolde sorcam doktora sorun yok derse kardeşliği bitiririz artık

ay canım senin yorumunu görene kadar sildim ben onu çok küçük olmuş diyekızlara ayak uydurayım derken yoldan çıktım iyice

canım zaten kuduruklar çoğalmış pek yazmasam da takip ediyorum yorumları gülüyorum valla ne alemsiniz ya bir de küçük olmuş diyosun Allah seni cidden azgınlık durumları baş göstermiş

yeme yemee kelebek gelsin yesin senin mamalarınıııı

kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…