- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.261
Kızlar hazır evdeyken yapın şu egzersizleri bol bol bizim yerimize de ben ancak akşamları yapıyorum valla hadi önümüzdeki hafta başı hep birlikte güzel haberler verelim inşallah valla ben çok kararlıyım 6 yıl bekledikten sonra
hayırlı cumalar.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi ?
Aman olmasın yaa...çok zor oluyor,benimki az ama bulantıları çok olanların durumu zor oluyormuş..vallahi bulantıdan bende birşey yiyemiyorum,çıkarcam diye..Ben çıkaramıyorum,çok korkuyorum,ağlıyorum..o derece yani...Drun ilgiliyse devam et ama ilgilenmiyorsa değiştirebilirsin tabii,en doğal hakkın..
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:yuppikizlarrr mum isini cozdumcok sukur rabbime
hani diyosunuz ya p...is alisinca cupp diye giriyor diye ilk defa mumda yasadim bunu bugun
ben hep zar zor sokardim ama simdi o dar ksima gelincee cupp diye icine aliyor
kelebek aynı ben gibisin ya ilk zamanlar çatlıyordum meraktan sonra boşverdim günüm geçti yine test yapmadım günüm geçtikten 10 gün sonra dr.a gittim o zaman da keseyi gördüm zaten..darısı sana güzelim...
alışıyoz herhalde ne bilim.
kizlarrr mum isini cozdumcok sukur rabbime
hani diyosunuz ya p...is alisinca cupp diye giriyor diye ilk defa mumda yasadim bunu bugun
kizlarrr mum isini cozdumcok sukur rabbime
sizden kızlar gelioda . iadeyi ziyaret :)
kız nazlı kusmaktan niye korkuyosun alemsin valla. korkma kuzum yaww kus gitsin . sonra bidha yersin.
ne yapmaya çalışıosunnn gene bisağlık problemimi arıorsun dalga geçmek içinnnn
hayırdır bedeva bilet mi dagıtıyorlar
Bu bir tek bende var galiba...İstifra etmekten tırsıyorum,elim ayağım titriyor,ağlıyorum...Bu korkumdan ve yemeklerin kokusu kötü geldiği için birşey yiyemiyorum..Ama artık yemeye çalışıyorum,yemezsem bebişim küçücük olur diyede korkuyorum..:18:
heeee cimbom maçına gitcenmi
Aman olmasın yaa...çok zor oluyor,benimki az ama bulantıları çok olanların durumu zor oluyormuş..vallahi bulantıdan bende birşey yiyemiyorum,çıkarcam diye..Ben çıkaramıyorum,çok korkuyorum,ağlıyorum..o derece yani...Drun ilgiliyse devam et ama ilgilenmiyorsa değiştirebilirsin tabii,en doğal hakkın..
ay canım senin yorumunu görene kadar sildim ben onu çok küçük olmuş diye kızlara ayak uydurayım derken yoldan çıktım iyice
Bu bir tek bende var galiba...İstifra etmekten tırsıyorum,elim ayağım titriyor,ağlıyorum...Bu korkumdan ve yemeklerin kokusu kötü geldiği için birşey yiyemiyorum..Ama artık yemeye çalışıyorum,yemezsem bebişim küçücük olur diyede korkuyorum..:18:
anacım o başka maçlara saklıyor kendini çok yakında deplasmana çıkıcak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?