- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.281
Esen77 nin burda ne işi var gidermisinnnnnnnnnnnn lütfennnnnnnnn
canım ayva ye iyi geliyormuş hem bebşe de faydalıymış gamzeli olurmuş güzel bir bebek olurmuş ben öyle duydumdr. tatlı dilli iyi ama ne biliyim sen sormadıkça söylemiyor bişey arkadaşımda hamiş ona
kızzzz ayva nasıl gamze yapıyor bebişe şaşırdım da kaldım ciddimisin sen
canım ayva ye iyi geliyormuş hem bebşe de faydalıymış gamzeli olurmuş güzel bir bebek olurmuş ben öyle duydumdr. tatlı dilli iyi ama ne biliyim sen sormadıkça söylemiyor bişey arkadaşımda hamiş ona
gidiyor o da öyle diyordu...
canım nasıl oldun ilişki olayını ne kadar erteleyeceksin bizim 20 günü geçti ya bişey olcak diye kardeş kardeş yatıyoruz kocişle ama nereye kadar c.tesi kontrolde sorcam doktora sorun yok derse kardeşliği bitiririz artık
canım zaten kuduruklar çoğalmış pek yazmasam da takip ediyorum yorumları gülüyorum valla ne alemsiniz yabir de küçük olmuş diyosun Allah seni cidden azgınlık durumları baş göstermiş
zavallı adamcık :2::2::2::2::2::2:[/COLOR]anacım o başka maçlara saklıyor kendini çok yakında deplasmana çıkıcak ya
yenilin inşallahhhhhhhhhhhhhhhgiderim valla gitmem mi
aboooooooooooooooooooo biri özümü durdursun top yekün topik bunlancık heeeözel msj atamıorum artık benim özelim yokkk ona göreee herşeyi dökecem burayaaa
yeme yemee kelebek gelsin yesin senin mamalarınıııı
kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar[/Q
ogün buraya gelipte özür dileyen arkadaşlara güvenim var ama diğerlerine yok ...o olgunluğu gösterip olayın sıca sıcağına gelipbizlee konusan ösür dileyen arkadaşlara dicem bişi yok lafım dierlerinee
evet canım yapıyo ben çok duydum uygulayan arkadaşlarım da oldu ve de gamzeli gamzeli bebişleri oldu
kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar
yok bebişim geçiyor sonra bir iştahın acılcak sen bile inanamıycan gerçekten çok kötü olursan serum verirler bişey olmaz korkma Allaha emanet de dua et içini ferah tut... aslında bende kusmayı sevmem haklısın kötü bişey ama napcan işte geçicek az sabır..
kesinlikle yapıyor bende yemeye başladım bile zaten ne yemedimki şu bir haftadr
canım benim yormayın bebişi fazla kardeş kardeş takılın bi süre dahaben de grip olmuşum 3 gündür tık yok bizde de kim derdi bigün bugünleri arıycaz diye dimi çok şükür rabbime
yaaaaaaaaaaaaaaaa kim derdi dimi işte napcan vaji böle bişey insanı kudurtuyo
leynnn benim eltimmm hamileee habire ayva yiyoooo oyusdenmiii yiyoooo bende canı cekecek bişe bulamadımı diodum hamileliği boyunca ayva yediiiii lennn hiçte çaktırmıooo1 ay sonra doğcak ben size sölerim gamzelimi değilmiii dieee ona göre yersinizzzz
kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar[/Q
ogün buraya gelipte özür dileyen arkadaşlara güvenim var ama diğerlerine yok ...o olgunluğu gösterip olayın sıca sıcağına gelipbizlee konusan ösür dileyen arkadaşlara dicem bişi yok lafım dierlerinee
diğerleri dediğin kim ki ? konuşun öpüşün barışın daha fazla uzamasın bu konu sizin bu hafta hiç bişeye kafa yormamanız lazım vajide son haftanız başarıya odaklanın direk
yanlış bı tavır olmuş bence
kımse kımseye bunu dememelı
bende anlaşamadığım ınsanlarla aynı yerde oldum ama asla böle bısey demedım
Çok sağol,tatlım...İnşallah yaa...ozamana bir gelsem yiyebildiğim kadar yicem,acısını çıkarcam..Doğurduktan sonrada kilo vermeye çalışırım,artık..Emzirmek çok iyi kilo verdiriyormuş buarada..
canım valla bu forumdan öğrendim ilgili topiklerde yazmışlar bol bol ayva yemek lazım çok da severim mevsimi zaten aklında bulunsun lazım olcak sana da yaza falan
geçmiş olsun güzelim valla haklısın aklımıza gelmezdi hele benim.... kociş en çok da onu merak ediyor dr.a sormayı unutursam hatırlatır ordacanım benim yormayın bebişi fazla kardeş kardeş takılın bi süre dahaben de grip olmuşum 3 gündür tık yok bizde de kim derdi bigün bugünleri arıycaz diye dimi çok şükür rabbime
nazlım kilo aldın mı sen sanırım ben alıyorum yaa 50 kiloydum 51 olmuşum hedefim en fazla 8-10... Arkadaşım 6,5 aylık 12 kilo aldı ya gerçi yapılarımız çok farklı ama çok kilo almak istemiyorummmm
canım valla bu forumdan öğrendim ilgili topiklerde yazmışlar bol bol ayva yemek lazım çok da severim mevsimi zaten aklında bulunsun lazım olcak sana da yaza falan
geçmiş olsun güzelim valla haklısın aklımıza gelmezdi hele benim.... kociş en çok da onu merak ediyor dr.a sormayı unutursam hatırlatır orda
nazlım kilo aldın mı sen sanırım ben alıyorum yaa 50 kiloydum 51 olmuşum hedefim en fazla 8-10... Arkadaşım 6,5 aylık 12 kilo aldı ya gerçi yapılarımız çok farklı ama çok kilo almak istemiyorummmm
ben daha ögrenmeden 2 kg. aldım öküz gibi yiyorum cnm sürekli bişeyler istiyor
ecrin canım tebrikler ve bekliyoruz seni bide özelden mesaj atmıştım bakarmısın buraya yazamadım
kızlar ayva yı bende duydum abimde annem çok yemiş ama yanagında gamzesi yok alnında var
oda yaramazlıktan yarılmaktan
gidiyor o da öyle diyordu...
canım nasıl oldun ilişki olayını ne kadar erteleyeceksin bizim 20 günü geçti ya bişey olcak diye kardeş kardeş yatıyoruz kocişle ama nereye kadar c.tesi kontrolde sorcam doktora sorun yok derse kardeşliği bitiririz artık
sagol tatlim insallah daha iyi olacak
ozummmm bak sana msj attim oku onu tamam miiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?