Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarim sagolun insallah ilerleme oluyor cok sukur rabbime.hepimiz cozecez allahin izniyle insallah.yasamayan bilemez rabbim dusmanima bile yasatmasin zor bir durum.

bu arada bizim kardesligimiz bize yetiyor.gene bir olay mi cikarmak istiyorsunuz???

canım benim yormayın bebişi fazla kardeş kardeş takılın bi süre dahaben de grip olmuşum 3 gündür tık yok bizde de kim derdi bigün bugünleri arıycaz diye dimi çok şükür rabbime

anacım o başka maçlara saklıyor kendini çok yakında deplasmana çıkıcak ya
zavallı adamcık :2::2::2::2::2::2:[/COLOR]
giderim valla gitmem mi
yenilin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
özel msj atamıorum artık benim özelim yokkk ona göreee herşeyi dökecem burayaaa
aboooooooooooooooooooo biri özümü durdursun top yekün topik bunlancık heee yerim bak nazlı acayip iştahım açık ona göre seni bile yerim heee
yeme yemee kelebek gelsin yesin senin mamalarınıııı

kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar

ohh bızı anlayan bırısı cıktı
ben anlamadığımı söylemıştım konuyla ılgılı yorumum bıle yok :26:

ecrin canım tebrikler ve bekliyoruz seni bide özelden mesaj atmıştım bakarmısın buraya yazamadım
kızlar ayva yı bende duydum abimde annem çok yemiş ama yanagında gamzesi yok alnında var
oda yaramazlıktan yarılmaktan

Çok sağol,tatlım...İnşallah yaa...ozamana bir gelsem yiyebildiğim kadar yicem,acısını çıkarcam..Doğurduktan sonrada kilo vermeye çalışırım,artık.. Emzirmek çok iyi kilo verdiriyormuş buarada..

yanlış bı tavır olmuş bence
kımse kımseye bunu dememelı
bende anlaşamadığım ınsanlarla aynı yerde oldum ama asla böle bısey demedım

canım arkadaşın cevabı da iade-i cevap olmuş bence.geçen gün biz de sizin sayfadan kovulduk da.bu arada ben herkesin yazdıklarını okudum senin kesinlikle dalga geçen bi yorumunu görmedim o yüzden üzerine alınma kötü söylenen hiçbişeyi

sagol tatlim insallah daha iyi olacak

ozummmm bak sana msj attim oku onu tamam miiiii...

Ayva mı?Onuda yiyeyim o zaman ben...Dra sormadan ilişki olayına aman dikkat et,bende akıntı bile yokken 15 gün aradan sonra eşimin ısrarıyla ilişkiye girdik..ee o kadar aradan sonra biraz fazla coştuk galiba,ertesi günü kanamam başladı..Eşim çok üzüldü,kendini suçlu hissediyor...bende olacağı varmış diyorum,hala azda olsa kanamam var...düşük riski olduğu için biz ilişkiye giremiyoruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…