- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.241
amaaaaaan yandaaan yandanbiz korkmayız vajiden majiden tutmayın laan beni yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii
işteeee bukadar tatlıımmmmm p... olayınıda bitiridin sayy kendini.benden tavsiye eşinle p.. den önce birkezdaha o aparatla yap sonra p.. geç bu iş tamamdırrrrr
Tebrik ederim canım çok iyi anlıyorum seni ben de aynı heyecanları hissettim. Sanki hemen olup bitecekmiş bu iş gibi geliyo. Şu an ben hala o durumdayım aklım hep orda eşim dalga geçiyo benle senin de aklında hep o iş var diye ama napiyim bi kurtulsak şu dertten da çocuk sahibi olsam diye sabırsızlanıyorum.
amaaaaaan yandaaan yandanbiz korkmayız vajiden majiden tutmayın laan beni yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii
hayırlı cumalar.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi ?
Yalnız ben hala şu kan olayını anlamış değilim o kazık kadar mumları dibine kadar sokuyoz da niye kan gelmiyo? P...s denemesinde demi gelmicek acaba.
benim kocişi aradım oldu diye hemen geliymde bitirelim şu işi diyo ya adamın sabrı kalmadı yazıkya zaten hafta sonu egz yaparım o aparatlaa inş pazarteside bitiririz bu işi
süpersinnnnn kız sollıycan hepimizi aferinnn
süpersinnnnn kız sollıycan hepimizi aferinnn
hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar..
Yalnız ben hala şu kan olayını anlamış değilim o kazık kadar mumları dibine kadar sokuyoz da niye kan gelmiyo? P...s denemesinde demi gelmicek acaba.
Selam canım...benimde baş ağrılarım oluyor,boynumun altına sıcak koyup ısıtıyorum yada başıma şu eczanelerde satılan jeller varya nofrostun donduran kısmında duruyo,donuyor onu ince bir beze sarıp alnıma yada ağrıyan yer başımın neresindeyse oaraya koyuyorum...İyi geliyor,drun verdiği kitapçıktada bu yazıyordu ama sinüzite nasıl gelir,bilmem?
canım, benim başımı veletler ağrıttı cumaları deliriyorlar iyice tören yapıldı gittiler şimdide kurstayız deneme oluyorlar... şimdiye kadar çok şükür bulantı ağrı sızı hiç birşey yok gerçi daha çok erken ama hep böyle gider inşAllah... dr. bana kitapçık falan vermedi ya bikaç şey söyledi o kadar... aslında dr.u değiştirsem iyi olcak ama bana en yakın ve en iyi dr. o, bir de operasyonumu da ona yaptırmıştım tanıyor beni... neyse bakalım ilk 2 ay böyle gidelim olmadı değiştirirm...
Esen77 nin burda ne işi var gidermisinnnnnnnnnnnn lütfennnnnnnnn
16450 vuuuuuu pek bi seksisin kırmızılar dekolteler falan:82:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:amaaaaaan yandaaan yandanbiz korkmayız vajiden majiden tutmayın laan beni yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:Kızlar hazır evdeyken yapın şu egzersizleri bol bol bizim yerimize de ben ancak akşamları yapıyorum valla hadi önümüzdeki hafta başı hep birlikte güzel haberler verelim inşallah valla ben çok kararlıyım 6 yıl bekledikten sonra
sanada hayırlı cumalr saol iyiyiz geyik yapoz işte naapakkkhayırlı cumalar.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi ?
gelmez cnm esniyo çünkümmmYalnız ben hala şu kan olayını anlamış değilim o kazık kadar mumları dibine kadar sokuyoz da niye kan gelmiyo? P...s denemesinde demi gelmicek acaba.
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv16450 vuuuuuu pek bi seksisin kırmızılar dekolteler falan:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?