Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allaha şükür biri güzel bişey söledi sonundaa

işteeee bukadar tatlıımmmmm p... olayınıda bitiridin sayy kendini.benden tavsiye eşinle p.. den önce birkezdaha o aparatla yap sonra p.. geç bu iş tamamdırrrrr

benim kocişi aradım oldu diye hemen geliymde bitirelim şu işi diyo ya adamın sabrı kalmadı yazık ya zaten hafta sonu egz yaparım o aparatlaa inş pazarteside bitiririz bu işi

Yalnız ben hala şu kan olayını anlamış değilim o kazık kadar mumları dibine kadar sokuyoz da niye kan gelmiyo? P...s denemesinde demi gelmicek acaba.

anam zaten başka bişey gelmiyoki aklına misafir gelse bi an önce gitselerde egz yapsam diyorum valla şükür ya allahım kimseyi darda koymasın aynı haycanı diger arkadaşlarada yaşatsın amiiiin

canım cok sevindim cokk

Yalnız ben hala şu kan olayını anlamış değilim o kazık kadar mumları dibine kadar sokuyoz da niye kan gelmiyo? P...s denemesinde demi gelmicek acaba.

valla benim denedim aparat p..s kadardı 2 gün ugraştım girmedi kanıycak die kortum bugün oldu ne kan ne acı orası esniyo bide kendimiz rahat oluyoruz sıkmıyoruz böylece kırmızılanmıyoruz

benim kociş soğudu artık heralde bu işten anam ben hadi deneyelim diyorum dur bakalım acele etme diyo anlamadım ben bu işi ne nazlı oldu bu adam. Şimdi de onun keyfini bekliycez galiba

benden eşimle başardığım gün bile gelmedi kızlar.....ben aparat,parmak denemedim ama pe...le deneme yapıodum sürekli...esnettiğimiz için gelmio...korkmayın artık nolur yaa bu kadar esnetmeye gelmez kırmızı filan

kelebek aynı ben gibisin ya ilk zamanlar çatlıyordum meraktan sonra boşverdim günüm geçti yine test yapmadım günüm geçtikten 10 gün sonra dr.a gittim o zaman da keseyi gördüm zaten..darısı sana güzelim...

canım, benim başımı veletler ağrıttı cumaları deliriyorlar iyice tören yapıldı gittiler şimdide kurstayız deneme oluyorlar... şimdiye kadar çok şükür bulantı ağrı sızı hiç birşey yok gerçi daha çok erken ama hep böyle gider inşAllah... dr. bana kitapçık falan vermedi ya bikaç şey söyledi o kadar... aslında dr.u değiştirsem iyi olcak ama bana en yakın ve en iyi dr. o, bir de operasyonumu da ona yaptırmıştım tanıyor beni... neyse bakalım ilk 2 ay böyle gidelim olmadı değiştirirm...

Aman olmasın yaa...çok zor oluyor,benimki az ama bulantıları çok olanların durumu zor oluyormuş..vallahi bulantıdan bende birşey yiyemiyorum,çıkarcam diye..Ben çıkaramıyorum,çok korkuyorum,ağlıyorum..o derece yani...Drun ilgiliyse devam et ama ilgilenmiyorsa değiştirebilirsin tabii,en doğal hakkın..

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hayırlı cumalar.. nasılsınız arkadaşlar?? keyifler yerindemi ?
sanada hayırlı cumalr saol iyiyiz geyik yapoz işte naapakkk
gelmez cnm esniyo çünkümmm
16450 vuuuuuu pek bi seksisin kırmızılar dekolteler falan:82:
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…