- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.641
bılgıler için cok tşkler cnm
aslında benım anlamadığım egzesızlerAllah şifa versın tatlım
rica ederim yawrum ben atlattım çok şükür 1 yıl olcak yakındaben hem psikoloğa gittim hemde buradaki arkadaşlardan yardım aldım...psikolojik bir hastalık ve bunu aşmak için egzersiz yapmak zorundasın bana psikolog ilk parmak egzersizi yapacaksın dediğinde ben günlerce ağladım ben sapıkmıyım nasıl parmağımı sokarım vajinama dedim ama allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum
yok cnm hıc kasmadım kendımı ve ılk gece halletık bı o işi
çok şükür sorun yaşamadım hıc
aslında psıkoloıjık olarak yenebılırsınız bunu
eşlerınızde cok sabırlı Allah onları başınızdan eksık etmesın
allahta yaşatmasın mutluluğunuz bir ömür devam etsin canımmm
bılgıler için cok tşkler cnm
aslında benım anlamadığım egzesızlerAllah şifa versın tatlım
yok cnm hıc kasmadım kendımı ve ılk gece halletık bı o işi
çok şükür sorun yaşamadım hıc
aslında psıkoloıjık olarak yenebılırsınız bunu
eşlerınızde cok sabırlı Allah onları başınızdan eksık etmesın
''bebişim ben senin çok peşinden koştum takip ettim ve 4-5 defada uyardım ama hiç oralı olmadın kendi haline bırakmıştımki ilk adımı attığını gördüm dayanamadım yine sen eğer ben bu işte varım artık söz ne derseniz dinleyecem akıllı uslu olucam dersen cariye katından alıp senide gözdeler katına alacam ona göre söz vermen lazım
''
günaydınnn ark.larrr.
venüstenn bede gözdeler katına çıkmak istiyorummm... :)
söz veriyomm beni dövün sopalayın yeneyim şunu artık kaçmaktan bıktımmm
ama dün azıcık başladım biliyonmuuu:)
ınş cnm
geçen yıl daha cok yağmıştı
avrupa yakasında ıken karı bu kadar görmedım ama gecen yılda anadolu yakasında daha coktu
istanbul anadolu yakası cnm
evet canım zaten psikolojik bi sorun bilinç altına yerleşen yersiz korkulardan dolayı oluyo işte o kasma olayını da egsersizlerle çözüyoruz.valla biz vajililerin eşleri melek midir nedir o konuda çok şanslıyız.Allah bizlere iyi eşler nasip etmiş.onlar da bizi gerçekten seviyormuş ki bu kadar bekliyorlar sabır gösteriyorlar oyy bi daha aşık oldum bak şimdi kocişime
dün başlamasaydın bidaha sana yazmayacaktım zatenbak gördünmü hiçte sandığın kadar zor değilmiş ilk başlangıç zordur bi kere cesaret ettimi gerisi geliyor nooooluuurrr ihmal etme hırs yap bak kendin ilerlemek isteyeceksin
ayyyyy yağsında her 2 taraf işime gelir anadoluda kar yağarsa boss işe gelemez ben nette finklerim burda yağarsa ben işe gelemem evde nette finklerim benim için her yol parise çıkıyor
saol venüscüğümm..
şimdi çıkmam gerek yarın akşam girebilicemm kaçtım sanmayınnn..
yeni haberler yazmak için gelicem inşşş...
tşkler cnm
sızde atlatırsınız umarımbıan evvel
ne kadarlık evlısınız
çalışıyor musunuz:44:
bıde bazı ınsanların konuşmaları yanlış gelıo bana
cocukluktan baslıyorlar korkutmalara falan
: uyanık senı boss kım eşin mı
kıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı
Allah kabul etsin cnmsn sen benim yaaa meleğimolur walla bakarımmmm ayyyy dün akşam bi film izledik mutlaka izlemen lazımmm tam senlikkkk linkini bulamda atammmm direk aklıma sen geldin bunu mutlak izlemeli dedim tamda durumuna uygun bazı yönlerden
hangi yönlerden kız yolla bakem hemen indirem
allah hepinizden razı olsun dün akşam tam eve giderken caminin içinden geçiyordum ezan okunmaya başladı durdum o soğukta bekledim ezan boyunca hepinize dua ettim bu hafta sonu çok güzel gelişmeler bekliyorum bi kısmı hemen kabul olmuş dualarımın egzersize başlayamayanlara cesaret ver allahım demiştim çok şükür işe yaradı
ben geliyorum ozmaan kapıyı kıracagımkociş gelene kadar kimseye kapıyı açmicam
3.5 yıllık evliyim bu site sayesinde yendim 2 ay oldu şimdi belkide hamileyimtşkler cnm
sızde atlatırsınız umarımbıan evvel
ne kadarlık evlısınız
çalışıyor musunuz:44:
kokoş seniiii ver çabuk tostumuuuuuuuuuuuuuuukıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı
bıde bazı ınsanların konuşmaları yanlış gelıo bana
cocukluktan baslıyorlar korkutmalara falan
ahhhh işte o boş boş konuşan cadı kadınlar yüzünden bu hale geldik o iş olduğunda bi yerimiz p...tlayacak y....tılacak sanıyoduk her yer kırmızı olacak diyoduk (burada bu tip kelimeleri kullanmamaya çalışıyoruz yeni başlayan arkadaşlar korkuyor) işte bizler bunlara öyle inandıkki kasılmalarımızı kontrol edemeyecek hale geldik ve egzersizle yavaş yavaş bu korkular gidiyor vajiye bişey girdiğinde mesela parmak canımızın acımadığını ortalığa kırmızılar saçılmadığını öğrendik sonra p...se geçtikinşallah herkes kurtulur bundan bir an önce
: uyanık senı boss kım eşin mı
kıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı
hazır yavrum hazır herkese benden çayyyyysiz bira olarak görmeyin onu çay o çay
http://www.filmdiziseyret.com/life-as-we-know-it-2010-filmini-turkce-altyazili-izle.html
kızlar venüsün bahsettiği film online var burda izleyin anacım
hazır yavrum hazır herkese benden çayyyyysiz bira olarak görmeyin onu çay o çay
kizzz kokosss hosgeldin bacimmben de simit getir demistim ama baktim gitmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?