Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allahta yaşatmasın mutluluğunuz bir ömür devam etsin canımmm

evet canım zaten psikolojik bi sorun bilinç altına yerleşen yersiz korkulardan dolayı oluyo işte o kasma olayını da egsersizlerle çözüyoruz.valla biz vajililerin eşleri melek midir nedir o konuda çok şanslıyız.Allah bizlere iyi eşler nasip etmiş.onlar da bizi gerçekten seviyormuş ki bu kadar bekliyorlar sabır gösteriyorlar oyy bi daha aşık oldum bak şimdi kocişime

dün başlamasaydın bidaha sana yazmayacaktım zaten bak gördünmü hiçte sandığın kadar zor değilmiş ilk başlangıç zordur bi kere cesaret ettimi gerisi geliyor nooooluuurrr ihmal etme hırs yap bak kendin ilerlemek isteyeceksin

ınş cnm
geçen yıl daha cok yağmıştı
avrupa yakasında ıken karı bu kadar görmedım ama gecen yılda anadolu yakasında daha coktu

istanbul anadolu yakası cnm

ayyyyy yağsında her 2 taraf işime gelir anadoluda kar yağarsa boss işe gelemez ben nette finklerim burda yağarsa ben işe gelemem evde nette finklerim benim için her yol parise çıkıyor

saol venüscüğümm..
şimdi çıkmam gerek yarın akşam girebilicemm kaçtım sanmayınnn..
yeni haberler yazmak için gelicem inşşş...

bıde bazı ınsanların konuşmaları yanlış gelıo bana
cocukluktan baslıyorlar korkutmalara falan

:uyanık senı boss kım eşin mı

Son düzenleme:
bıde bazı ınsanların konuşmaları yanlış gelıo bana
cocukluktan baslıyorlar korkutmalara falan

:uyanık senı boss kım eşin mı

evet malesef öyle dengesiz insan çok:84:biz aynısını yapmıycaz inşallah çocuklarımıza.gerçekten korkulcak bişey değilmiş ama yaşamadan anlamıyor insan.inşallah burdaki herkes bu korkularını aşıp başarı haberlerini vericek bize

kıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı

Allah kabul etsin cnmsn sen benim yaaa meleğim
kociş gelene kadar kimseye kapıyı açmicam
ben geliyorum ozmaan kapıyı kıracagım
tşkler cnm
sızde atlatırsınız umarımbıan evvel
ne kadarlık evlısınız
çalışıyor musunuz:44:
3.5 yıllık evliyim bu site sayesinde yendim 2 ay oldu şimdi belkide hamileyim
kıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı
kokoş seniiii ver çabuk tostumuuuuuuuuuuuuuuu

boss benim patronum ve patroniçem

waaaayyyy sabah sabah süslenen senmiydin bende diyom bunlar kime diyo kızzzz akşam napcan bi durummu var

hazır yavrum hazır herkese benden çayyyyysiz bira olarak görmeyin onu çay o çay

ben bira sevmem ama cosmo varsa alıyım bebişim :90:

kizzz kokosss hosgeldin bacimmben de simit getir demistim ama baktim gitmisin

hoşbulduk bacuummmm ay uçtum kuaföre bugün yerimde duramıyorum dedim bi süsleneyim kociş öğlen eve gelcek öğleden sonra çalışmıo belki dışarda bişiler yaparız ödül olarakkk kocaaaaman kalemi aldım içime dimi amaaaaaaa düz fön çektirdim arkadanda balık sırtı gibi örgü yaptılar hafifte kabarttılar güsel oldum sankiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…