Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olmuş olmuş harika olmuşun kociş seni yataga atmasın gezme yerine kız kırmızı jartiyerde giyseydin

kokoş seniiii ver çabuk tostumuuuuuuuuuuuuuuu [/QUOTE]

kızzzz hayırdır 1 haftadır sendeki bu iştah maşallah yafrummmm al akalım sıcacıklar dahaaa

cok iyi yapmissin tatlim esin bu guzellikle gorunce seni bence gezmeye gitmekten vazgecebilir haberin olsun

günaydın arkadaşlar ay kızlar düz gece neler oldu neler benim kociş tutturdu sen o mumu alıyosan p..s alırsın die hadi bi deneyelim dedi tamam dedim başladık denemeye tabi yatak odası beni kasıyo oyüzden oturma odasında denedik ilk defa ben koltuga oturdum bacaklarımı açtım oyavaşça itti ama yine kendimi çok kasmışım sonra kociş p..s çekti aşşagya dogru bişey aktı dedim işte kanadı hani kanamıcaktı bide baktım bizim kocişden gelmiş şey işte anlayın dedim olmuyo işte sonra benim kociş demezmi yarıya kadar girdip hatta gidip geldim diye inanamadım hala inanamıyorum:26::26::26:ama belim agrımış ve halada korkuyorum bundan sonra ne olcak ben nie zevk almadım hissetmedim kendimi ne zaman rahat bırakcam ayyyyy sevinemedim bile yag

anam cimbom duymasın sakın kaptırmaz kız o jartiyerini başkasına
2 dk meydanı boş bıraktık hemen benim jartiyere hemen talip cıkmışşş aloooooo kimse alamz jartiyerimi :90:
geell gellllll vatandaşşşşş cimbomgülün kırmızı jartiyeri bunlarrrrrr alan bi pişman almayan bin pişmannnnn koşşşş yetişen alıyorrrrr yanındada kurabiye vercessss

ben atlattım 1yıl 4 ay oldu evleneli çalışıyorum canım

ne güzel
:uyanık senı boss kım eşin mı
ugur böcügü bise sorcam bacim senin ismin nasil kirmizi yaziyo:44:[/QUOTE]

pro uyeyım cnm ondan
kk kartım var
ben kendıme kro dıom parası olan kartı alıyorda

ınş cnm
benıde korkutmak ısteyen olduda başarısz oldular
takmadım yanı
hıc korkulacak bısey yokmuş

anam cimbom duymasın sakın kaptırmaz kız o jartiyerini başkasına
2 dk meydanı boş bıraktık hemen benim jartiyere hemen talip cıkmışşş aloooooo kimse alamz jartiyerimi :90:
geell gellllll vatandaşşşşş cimbomgülün kırmızı jartiyeri bunlarrrrrr alan bi pişman almayan bin pişmannnnn koşşşş yetişen alıyorrrrr yanındada kurabiye vercessss

aloooooooooooooooooooo kacın zabıtaaaaaaa geliyoooo tazgahı toplayınnnn

nerdesin bacııııımmmm jartiyerini bana 1 güncük ödünç verseneeeeee süper planlarım var

kıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı
h geldın

ınş hayrlısı olsun
cok sevındım eşinide tebrık edıyorum sabrından

boss benim patronum ve patroniçem

alıntıları içine edın haa
anladım cnm

kizzz allah seni ne yapmasinn hemiii ne guzel iste farketmis esin girdigini iste boyle boyle hepsini alacaksin isteee o dar yeri bir gecebilsek ahhh bir gecebilsek hayirlisiyla insallah

cosmolar sana feda olsun hemşommmm

ayyyyy sağol hemşommmm çoktandır içmedim yawww kocişe desemde akşama evde alem yapsak malzeme varmı acaba evde benim kociş süppeeeerrrr kokteyller yapar b52 bilem yapıyo aşığımmmmm leynnnnn kocişimeeee

ulen jartiyeri duydu bak nasıl da geldi hemen sihirli kelime jartiyeeeerrr

kız o varya jartiyerin j sini duysa koşar gelir anam giysede oda bizde kurtulsak gerçi giymesi için önce popoyu kaldırıp alması lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…