- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.661
hoşbulduk bacuummmm ay uçtum kuaföre bugün yerimde duramıyorum dedim bi süsleneyim kociş öğlen eve gelcek öğleden sonra çalışmıo belki dışarda bişiler yaparız ödül olarakkk kocaaaaman kalemi aldım içime dimi amaaaaaaadüz fön çektirdim arkadanda balık sırtı gibi örgü yaptılar hafifte kabarttılar güsel oldum sankiiiiiiii
hımmm akşama seyredeyim bari bi de spartaküs var sırada
waaaayyyy sabah sabah süslenen senmiydin bende diyom bunlar kime diyo kızzzz akşam napcan bi durummu var
evet tatlım sabah sabah rüyamda görmüş gibi koştum gittim kuaföre süslendim püslendim geldiiiiiiimmmmm her an herşey olabilir
olmuş olmuş harika olmuşun kociş seni yataga atmasın gezme yerine kız kırmızı jartiyerde giyseydin
anam cimbom duymasın sakın kaptırmaz kız o jartiyerini başkasına
waaaayyyy sabah sabah süslenen senmiydin bende diyom bunlar kime diyo kızzzz akşam napcan bi durummu var
ben bira sevmem ama cosmo varsa alıyım bebişim :90:
hoşbulduk bacuummmm ay uçtum kuaföre bugün yerimde duramıyorum dedim bi süsleneyim kociş öğlen eve gelcek öğleden sonra çalışmıo belki dışarda bişiler yaparız ödül olarakkk kocaaaaman kalemi aldım içime dimi amaaaaaaadüz fön çektirdim arkadanda balık sırtı gibi örgü yaptılar hafifte kabarttılar güsel oldum sankiiiiiiii
geell gellllll vatandaşşşşş cimbomgülün kırmızı jartiyeri bunlarrrrrr alan bi pişman almayan bin pişmannnnn koşşşş yetişen alıyorrrrr yanındada kurabiye vercessss
2 dk meydanı boş bıraktık hemen benim jartiyere hemen talip cıkmışşş aloooooo kimse alamz jartiyerimianam cimbom duymasın sakın kaptırmaz kız o jartiyerini başkasına
geell gellllll vatandaşşşşş cimbomgülün kırmızı jartiyeri bunlarrrrrr alan bi pişman almayan bin pişmannnnn koşşşş yetişen alıyorrrrr yanındada kurabiye vercessss
ben atlattım 1yıl 4 ay oldu evleneliçalışıyorum canım
ugur böcügü bise sorcam bacim senin ismin nasil kirmizi yaziyo:44:[/QUOTE]: uyanık senı boss kım eşin mı
evet malesef öyle dengesiz insan çok:84:biz aynısını yapmıycaz inşallah çocuklarımıza.gerçekten korkulcak bişey değilmiş ama yaşamadan anlamıyor insan.inşallah burdaki herkes bu korkularını aşıp başarı haberlerini vericek bize
2 dk meydanı boş bıraktık hemen benim jartiyere hemen talip cıkmışşş aloooooo kimse alamz jartiyerimianam cimbom duymasın sakın kaptırmaz kız o jartiyerini başkasına
h geldınkıııjjjjjjjlaaaaaaaaaar geldim beeeennnn süslendim püslendim sizlerede sıcacıkkkkk tostlar getirdiiiiiimmmm hadi çaylar hazırmı
Allah kabul etsin cnmsn sen benim yaaa meleğim
ben geliyorum ozmaan kapıyı kıracagım
3.5 yıllık evliyim bu site sayesinde yendim 2 ay oldu şimdi belkide hamileyim
kokoş seniiii ver çabuk tostumuuuuuuuuuuuuuuu
boss benim patronum ve patroniçem
kizzz allah seni ne yapmasinn hemiii ne guzel iste farketmis esin girdigini iste boyle boyle hepsini alacaksin isteee o dar yeri bir gecebilsek ahhh bir gecebilsek hayirlisiyla insallahgünaydın arkadaşlar ay kızlar düz gece neler oldu neler benim kociş tutturdu sen o mumu alıyosan p..s alırsın die hadi bi deneyelim dedi tamam dedim başladık denemeye tabi yatak odası beni kasıyo oyüzden oturma odasında denedik ilk defa ben koltuga oturdum bacaklarımı açtım oyavaşça itti ama yine kendimi çok kasmışım sonra kociş p..s çekti aşşagya dogru bişey aktı dedim işte kanadı hani kanamıcaktı bide baktım bizim kocişden gelmiş şey işte anlayın dedim olmuyo işte sonra benim kociş demezmi yarıya kadar girdip hatta gidip geldim diye inanamadım hala inanamıyorum:26::26::26:ama belim agrımış ve halada korkuyorum bundan sonra ne olcak ben nie zevk almadım hissetmedim kendimi ne zaman rahat bırakcam ayyyyy sevinemedim bile yag
cosmolar sana feda olsun hemşommmm
ulen jartiyeri duydu bak nasıl da geldi hemen sihirli kelime jartiyeeeerrr
cok iyi yapmissin tatlim esin bu guzellikle gorunce seni bence gezmeye gitmekten vazgecebilir haberin olsun
nerdesin bacııııımmmm jartiyerini bana 1 güncük ödünç verseneeeeeesüper planlarım var
ulen jartiyeri duydu bak nasıl da geldi hemen sihirli kelime jartiyeeeerrr
nerdesin bacııııımmmm jartiyerini bana 1 güncük ödünç verseneeeeeesüper planlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?