Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizzz allah seni ne yapmasinn hemiii ne guzel iste farketmis esin girdigini iste boyle boyle hepsini alacaksin isteee o dar yeri bir gecebilsek ahhh bir gecebilsek hayirlisiyla insallah

ay salak salak bakıyorum adamın suratına kaç kere sordum gerçekten oldumu die oda kalkmış çiftetelli oynuyo ya

ay salak salak bakıyorum adamın suratına kaç kere sordum gerçekten oldumu die oda kalkmış çiftetelli oynuyo ya

canım çok iyi bi haber bak bu.ben de hep sonuna kadar alayım diye bekliyodum ama bence asıl olay gelgiti sağlayıp boşalmayı sağlamaktaymış tabi bu benim fikrim.illa hepsini almaya gerek yok zaten gelgit yaparken sen farkında olmadan ilerliyo o.arayı soğutmayın hee bugün yine devam denemeye oldu bil artık

ay oldumu yani şimdi peki hala niye geriliyorum ben yaaaaaa

kızzzz daha ne istiyon heee hemen girer girmez öyle zevkten uçacan sanma kastıkça nerenden zevk almayı düşünüyom bebişim hiç bişey anlamamışsın 2. denemede olur bu iş hadi bakalım sayfada taze gelin hasreti çekiyoruz çabul olunnnnn

aloooooooooooooooooooo kacın zabıtaaaaaaa geliyoooo tazgahı toplayınnnn

hacıııı biz zabıtadan korksaydık tezgah açmazdık her türlü rajonu biliriz

geldim cnm al bacım al ama venüs,kelebek ve de 16450 size yok gidin kocişiniz alsın size

bizim ev taksidimiz var çok borçluyuz bu ara hiiiiiç bişeycik alamam hem benim jartiyerim varki yani varmış sattıklarımdan kalmış tesadüfen buldum yalnız biraz küçük bacaklarım biraz fazlamı uzun ne zar zor sığdım ama hareket edemiyom zaten çıkcak harekete ne gerek var şu mantarcıklarım bi gitsinde oyyyyy oyyyyy

saol bebişim ama saçımı heme bozdurtmam azıcık koşsun peşimdeeeee

ayyyyyy yine yaptırırsın kızzzz anam bu vajiyi tam çözerken yarıda bırakıyomuş saçı bozuldu diye

ya canlarım benim siz olmasaydınız hala aynı yerde olcaktım önce allahıma şükrediyrm sizede benlerce tşk allah gönlünüzün muradını versin hepinize he bide bizim kociş boşalırken yarısı içine gitti dedi bede hamiş kalırsa galiba yumurtlama dönemim bilen varmı yumurtlama dönemi ne zaman

kulaklarım cınladı

gel hemen gel kacırma
geldim cnm al bacım al ama venüs,kelebek ve de 16450 size yok gidin kocişiniz alsın size
bi<ze niye yok yawww
olalalaaa cnm daha ne olsun açı iyidir ve esnediği için anlamamışındır halaya az kaldı gerilcek bişey yok bitanem inanki :92::92::92:zevk zamanla alınıyor bebişim öle hemen olmaz kafanda girdimi gircekmi varken zevk alamassın rahat ilişki yaşamaya başlayınca zvekte olcak merak etme sen tecrübeyle sabittir.

ben yendiğimden beri fön çektiremiyorum kociş fönlü görünce inadına bozmak istiyor aha seksi oluymusum numaracı şey

ay oldumu yani şimdi peki hala niye geriliyorum ben yaaaaaa

canım yaptıkça kasma falan gidicek hepimiz geriliyoduk acaba olucak mı olmuycak mı diye düşünürken çok normal gerilmen.sen şoktan çıkamadın bi de daha ondan.insan inananmıyor bi türlü bak kocişin kalkmış çiftetelliye sen ne bekliyon bacım haydi halaya

dr. nevra yaz google tatlım o sitede otomatik hesaplayıcı var. ordan bulursun . adetinin 1. günü saymaya başlıyorsun 10.ve 15. günler arası yumurtlama günüdür normalde.senin kaçıncı günün cnm

ayyyyyy yine yaptırırsın kızzzz anam bu vajiyi tam çözerken yarıda bırakıyomuş saçı bozuldu diye
[/QUOTE]

böle dağılırım heraldeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…