Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alıntıları içine edın haa
anladım cnm

kızzz walla ben onları düzgüncene alıyom onlar kendi karışıyor :26:

benim var bikeremmmay hele düğünde herkes gördü desem yeri varoynarken o kasnak kalktı durdu kalktı durdu nasıl oynadıysam artık

höhhhh gerdeğe jartiyerlemi girdin bacım ben akıllısı çorap bile giymemiştim o kadar yangınmışım adama sonra ayakkabı mahvedince birileri çorap alıp getirdi rahat ettim sona evde nikah kıyılmadan önce kaynanam sağolsun ojelerimi temizledi kanayan yerleri temizledi bantladı öyle abdest aldım da namaz kıldık

namaz kıldıkta ne oldu kız sanki bi pokmu yiyebildik ben vajiyi yenince kocişte bende şükür namazı kıldık napak artık ilk gece kılmıştık

benim var bikeremmmay hele düğünde herkes gördü desem yeri varoynarken o kasnak kalktı durdu kalktı durdu nasıl oynadıysam artık

reziiiiiiiiiiiiil seniiiiiiiii benimde diz kapağıma kadar dantelli don vardı hava soğuktu o yüzden giymiştim kamerada eve girerken görülüyooo anam kociş kopmuştu onu izleyinceeee

kızlar dün gece yine uyuyamadım sol kasığımın ağrısından sağdan sola dönemedim yaw çatlıcam ben meraktan nasıl yarın olcek bana bugun geçmez kocişte umutsuz hamile değilsindir diyo ilk seferden tutması çok zormuş

Son düzenleme:

hee jartiyerle girdim ama jartiyer de fayda etmedi canım bana bugünlere nasipmişben de ayakkabı vurur diye giymiştim

canım bi kan testi yaptrsan çatlıcam meraktannnnnn

bizde catlıyoruz tatlım senin kadar . hayırlı güzel haberler verirsin insalllhahhhh
hee jartiyerle girdim ama jartiyer de fayda etmedi canım bana bugünlere nasipmişben de ayakkabı vurur diye giymiştim

su hastalıgın bi geçsinde hepimiz topluca jartiyerleri giyek bi :90:

reziiiiiiiiiiiiil seniiiiiiiii benimde diz kapağıma kadar dantelli don vardı hava soğuktu o yüzden giymiştim kamerada eve girerken görülüyooo anam kociş kopmuştu onu izleyinceeee

kız sen benden rezilmişsin yaaa tüüüü rezil senibeni de dürtüp durdular indir de indir eteğini diyeolsun canım biz şimdi düğün cd lerine bakıp bakıp kopuyoruz ne güzel işte

Son düzenleme:

canım olmus ıste esın bıraz erken bosalmıs yoksa tam gırerdı aynen bu sekılde hıc bırsey hıssedılmıyo aferın sana tebrıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…