Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız telebek sen banada aşkım dediydin yoksa yoksa aramızda bişeymi var leynnnn o çocuk benden olmasın
belkide senden bilmiyorum ki emin deilim ahhh kafam karıştı kızım kime baba dicek
kızlar kelebek hamile miiiiiiiii yanlış duymadı isem

cnm kan tahlili yaptırdım 4 te çıkacak inş. hamişimdir hayrılıısı bakalım.

kan testi kesinleşmeden hemen dna testineee

evet en doğrusu bu baktımki benim kociş istemiyor bebiş bende hemen bebiş isteyen hatuna yöneldim leynnnn ben en iyisi bıyık bırakam tam baba olayım

belkide senden bilmiyorum ki emin deilim ahhh kafam karıştı kızım kime baba dicek

leynnnnn kimle ne haltlar karıştırdığını bilmiyonmu emin deilsin

günaydın kıslar................. ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaşasın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onunda çok mutluyum

inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onunda çok mutluyum

ayyyyyyyy süper ya ne güzel ya başarı üstüne başarı maşallah kızlar size yatebrik ederim canım Allah başka dert tasa vermesin inşallah çok sevindim
:92::92::92::92::92:

ay inşallah şekercim.... isim düşünmeye başlamışsın sen şimdi

ben düşündüm babası olaraktan karı kısmı öle herşeye karışmaz telebek otursun büyütsün bebişimi her şeyine ben karar vercem bundan sonra :92:

kızzzzzzzzzzz nasıl yani oldumu ???? siz beni bi gün kalpten götürceksiniz

evet arkadaslar tarihi bir gun yasıyoruz .
kadınlar kulubunde topluca regl den sonra topluca gelen basarı haberleriyle topik yıkılıyor . masallah masaalhhh

ay evet ya oldu anlamdım yine bide baktım adam içimde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…