- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.241
ay evet ya oldu anlamdım yine bide baktım adam içimde ya
evet arkadaslar tarihi bir gun yasıyoruz .
kadınlar kulubunde topluca regl den sonra topluca gelen basarı haberleriyle topik yıkılıyor. masallah masaalhhh
kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onundaçok mutluyum
canimmmm tebrik ederimmmmm cok sevindimmm darisi diger arkadaslara insalllahhh ne guzell halay ustune halayyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92:kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onundaçok mutluyum
sagol birtanemmmmm herkes patir patir dokuluyor masalllahhhhhciddiiii misinnnnnn
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
ecrinnnn
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canimmmmmm cok sukur olduuuuuuu hadiiii sende sira bak herkes arka arkaya guzel haberler veriyor az kaldi canim seninde olacak insallah allahin izniylegünaydın kıslar................. ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaşasın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
ay evet ya oldu anlamdım yine bide baktım adam içimde ya
ay kızlar şükür beklediğimiz gibi çorap söküğü gibi gelio biri başlattı hergün maşallah güzel haberlerçokkkkk tebrik ediorum ecrin green bravoooo
sagol tatlim biz basardik insallah diger arkadaslar da patir patir arkamizdan gelirlerkız ecriiinşenide tebrik ederim özüm kızım şıra şende bidaha banlanmadan hallat şu işi
sagol tatlim biz basardik insallah diger arkadaslar da patir patir arkamizdan gelirler
arkadaşlar şizede gaz verceke anlatıym hemen 8aydır evliyim ben 1 haftada yendim alında 15 gün ama tam başladım araya regl girdi oyüzden ben 1 hafta diyorum.dün ögleden onra kocişle denedik ön şevişmeden şonra ben en büyük mumu şoktum git gel yaptım alıştırdım ben yattım bacaklarımı açtım çünkü ben üşte olunca rahat edemedim kociş kendi geldi ben ona komut verdim dur git gibi bi ara tam dur dedim kociş daha biyere gidemem zaten içindeyim dedi inanmadım aynayla baktım adam harbi tam girmiş bide şonra çokardı tekrar şoktu ama ne acı ne kan hiş bişey yokşonra git gel yaptı gerçi bende zevk almadım ama zamanla olur heralde böle işte kızlar ya çok mutluyum allah şizede naşip etşin inş.
ecriinnn bayıldım avatarına benim profilim kadar güzel değil amabenim bebişi gördün mü avatarıma koyamadım profilde kaldı malesef
ecriinnn bayıldım avatarına benim profilim kadar güzel değil amabenim bebişi gördün mü avatarıma koyamadım profilde kaldı malesef
ay ne güzel canım yaaa..... 1 hafta boyunca her gün mü denedin nasıl yaptın.. Egzersizlerini anlatman biizm için çok iyi olacak.... Bizim de bu işi başarabilmemiz için bir hafta boyunca neler yaptın her gün mü denedin ve ne kadar süre ile denedin ??????????
..... Bu biizm için çok önemşi canımmmmmmmmmmmmmmmm bu listenin devamı gelemsi için 1 hatalık süreci bize anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?