Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadiiii hadiiii anlat çabuk ol...

1- hangi pozisyonda yaptın :44:

2- kırmızı geldi mi :44:

3- neler hissettin

4- senin ne kadar zmanadır bu vajin vardı :44::44::44::44::44::44::44:

..................................................

kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onunda çok mutluyum
canimmmm tebrik ederimmmmm cok sevindimmm darisi diger arkadaslara insalllahhh ne guzell halay ustune halayyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ciddiiii misinnnnnn
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
ecrinnnn
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagol birtanemmmmm herkes patir patir dokuluyor masalllahhhhh
canimmmmmm cok sukur olduuuuuuu hadiiii sende sira bak herkes arka arkaya guzel haberler veriyor az kaldi canim seninde olacak insallah allahin izniyle

arkadaşlar şizede gaz verceke anlatıym hemen 8aydır evliyim ben 1 haftada yendim alında 15 gün ama tam başladım araya regl girdi oyüzden ben 1 hafta diyorum.dün ögleden onra kocişle denedik ön şevişmeden şonra ben en büyük mumu şoktum git gel yaptım alıştırdım ben yattım bacaklarımı açtım çünkü ben üşte olunca rahat edemedim kociş kendi geldi ben ona komut verdim dur git gibi bi ara tam dur dedim kociş daha biyere gidemem zaten içindeyim dedi inanmadım aynayla baktım adam harbi tam girmiş bide şonra çokardı tekrar şoktu ama ne acı ne kan hiş bişey yokşonra git gel yaptı gerçi bende zevk almadım ama zamanla olur heralde böle işte kızlar ya çok mutluyum allah şizede naşip etşin inş.

ecriinnn bayıldım avatarına benim profilim kadar güzel değil amabenim bebişi gördün mü avatarıma koyamadım profilde kaldı malesef

ay ne güzel canım yaaa..... 1 hafta boyunca her gün mü denedin nasıl yaptın.. Egzersizlerini anlatman biizm için çok iyi olacak.... Bizim de bu işi başarabilmemiz için bir hafta boyunca neler yaptın her gün mü denedin ve ne kadar süre ile denedin ??????????

..... Bu biizm için çok önemşi canımmmmmmmmmmmmmmmm bu listenin devamı gelemsi için 1 hatalık süreci bize anlatırmısın

sen ne durumdasın yawru kuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…