- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.201
iyi o zaman fazla kalmıycaklarmış.emlasız alabilmen çok iyi canım pe..s te de emlaya gerek kalmaz o zaman.ben hiç öyle büyük dilatörlerle çalışmamıştım senin başarman daha kolay olucak
inşallah bebeğim ya ecrin başardı mı
inşallah bebeğim ya ecrin başardı mı
ay yazmışsın tatlım ecrin başarmış çok sevindim bütün kızlara çok sevindim ay yaşasın
ay yazmışsın tatlım ecrin başarmış çok sevindim bütün kızlara çok sevindim ay yaşasın
çok özledmişim burayı venüstencim sen nasılsın tatlım
QUOTE=16450;17904266]bi de zeynepyaso var canım.epeydir yoktu forumda haftasonu başardığını yazmış
ooo maşallah canım çok iyisin o zaman hadi patlat sen de bi başarı haberigitti mi misafirlerin hala sizde mi?[/QUO
bu hafta sonu gidicekleri tatlım ama en büyük dilatörü bayağı aldım hemde emlasız
cnm benim harika halay yakındır desene ösledik valla iyi olmana sevindim cncm..
gunaydinnnnnn
kizlarrr ben dun gece basardim dimiiii
gunaydinnnnnn
kizlarrr ben dun gece basardim dimiiii
tebrike derim tatllım delilo delilo destane
Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
ben egz. fln yapmıyorum zaen yapamıyorum canımda istemiyr birileri bana da kızsınnnn((
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
venüstencimm, 2 gündür giremedim.burda perşembe cuma hafta sonu tatili. kocişler gezdik tozduk
bizim yolculuk pazar gününe kaldı, pazar gecesi gidiyoruz inşallah..
sen nasıl oldun? doktora gidebildin mi? inşallah daha iyisindir ve inşallah önemli bir durum yoktur..
bende egzersiz yapmıyorum yaa biri banada kızsın
venüüssssssssssssss kelebekkkkk nerdesiniz ayol burda kızılcık sopası bekleyenler varneden yapmıyosun peki canım?yapamıyomusun yoksa başka bi sebebi mi var?
bugün çok güzel ilerleme kateden arkadaşlarım olmuş hepsini tebrik ederim
aklaımda kalanlar midye yendi ve kurtuldu darısı başımıza
green_89 bak yapamıyorum yapamıyprum diyordun almışsın yarısınıı p...sin
ben de bugün 3 gündür içime alamadığım o kalın mumu ölçtüm tam 12 cm içime aldımmmmm
bugün güzel şeyler oldu ve bmyle devam etsin
kızlar eşimin ailesinden kimse vaji olduğumu bilmiyordu baskı kurarlar diye söylememiştim, bugün yengesine söyledim eşim bana çok kızdı kayınvaldem duyarsa ne olur bilmiyorum boşboğazlıkmı yaptımki
slm herkese ben şimdi deneme yaptık egzersiz yaptım biraz yapay pen var mumla yapmıştım onu yaptım rahatım denedik çok istekliydim dişimide sıktım eşim iyisin dedi fakat eşim malum patladı devam edemedik başı giriyo artık sabrım kalmadı 1.5 yıl oldu pozisyonum da iyiyim nefeste iyi ama giriş rahatça girivermiyo neden acaba mum parmak çok rahatken pen ucu daha ince ama ittiği halde girmiyo anlayamıyorum
kızzzzzzzzzz venusten nerdesın bak ben haydar dumen oldum
ay kızlar bana bişi oldu egzersizlerim başarısız geçiyo 1saattir egzersiz yapmaya çalışıyorum olmuyo olmuyo ne oldu anlamadım daha önce yapıyordum son aparatı sonuna kadar almıştım şimdi niye böyle ........eşim artık bana güvenmiyo olmicak boşuna uğraşma diyor her vajili yapar ama sen asla diyo evliliğim gittikçe dahada sarsılıyor allahım yardım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BASARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMBEN BASARDDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
anacım gerçekten yıkılmış ortalıkkkkk gurur duydummmmmm walla hepinizleya venısten gel artık duy haberlerı kac gundur nerdesın burası yıkılıyooooooooooooooooooo
bende BAŞAAAAAAAAAAAAAARMAAAAAAAAAAAK İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİSSSSSSSSSSSSSSSTİİİİİİİİİİİİİİİYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM YYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAA:84::84::84::84::84:
venüssssss oku oku bitmez ya çok güzel haberler var haftasonundan
günaydın meleklerim epeydir gelemedim ya pc bozuldu bu arada kaynanamlar geldi ama ben egzersiz yapıyorum büyük dilaötrün bir kısmını aldım
çok özledmişim burayı venüstencim sen nasılsın tatlım
esracımmm senide tebrik ederim çok yakında müjdeni alırız hayırlısı ileiyiyim bebişim arkadaşların başardığını okuyunca çok duygulandım darısı başınıza güzeller güzeli cesur hatunlarım benim
aminnn tesekkur ederim canim.Tebrik ederim canım
Allah bir daha yaşatmasın...
Darısı diğer arkadaşların başına...
serennnn basardim tatlimm sonundaaaecrııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn canım basarmıssın ayyyyyyyy nasıl mutlu oldum bılemezsın of ya cıkmam lazım halaya yetısırım yetısemezsem kendım cekerım yuppıııııııııııııııııı
cnmmmmmmmmmmmmmm bu nasıl güzel bir haber çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm bravo sanaaaaaaaaaaaaa harikaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tatlim basardim inanamiyorum amainsallah bugun senin de bebis haberini aliriz sevincim iki kat artar
evet tatlim basardim ama senin kide cok yakin insallah emin ol bunaay yazmışsın tatlım ecrin başarmış çok sevindim bütün kızlara çok sevindim ay yaşasın
at bitanem at esime soruyom artik cevap vermiyo banaevet tatlım dur bi çimdik atalım sana da kendine gel
ay sorma üniversitede hocama aşkım dedim ben derse ya millet optu ne oluyoz leyn dediler tanımasalar diceklerki hocayla ilişkisi var eşimle sınıf ark. bi ozaman flört ediyoduk acayip tırsarım ogünden sonra patrona dersem ozman durum vahim olursorun değil canım alışkanlıktandır ben bazen patrona bile yanlış bi kelime kullancam diye korkuyorum bütün gün hem evde hem burda aşkım canım cicim balım derken arada patron da kaynıycak
canımmm saolasın bizimde kalbimiz hepinizde inanki başarı haberleriniz bizi hem cok sevindiriyor hemde cok duygulandırıyor. sizi çoook seviyorum iyiki varsınız...ya kaynanamla konuşuyorum aklım burda ecrin ne yaptıki kelebek venüs özlem diğer arkadaşlarım nasılki diye aklım kayıp gidiyor
venussss tatlimmmmmmm bende basardimmmm evet basardimmmm sonundaaaa
hadi canim listeyi soyle yenilede belki o zaman inaniriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?