Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19- Nurulebrar

17 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

testte çıkmadı ama regl oldum üstüne görme şeklinde testte bazen doğru sonuç vermiyormuş bu durumda ayrıca tüm belirtiler var

canım benim hayırlısı olsun yumurtlama günlerinde ve korunmasız yapıyorsanız olma ihtimali yüksek ama bence kan testini bekle hayal kırıklığına uğramanı istemem çünkü ben çok test yaptım reglim gecikti falan filan ama bişey çıkmadı bendede tüm belirtiler vardı bebişim ama biz çok isteyince psikolojik olarak öyle hissediyoruz

cnm tebrik ederim yeni gördüm.Rabbime şükürler olsun.çok sevindim.inş ömür boyu böle mutlu olursunuzcnm dünürüm
SAGOL TAtlim.amin canim insallahhh.kiz dun ne konusuyoduk simdi ne konusuyoz inanamiyom.gelinime iyi bakkkk ayollllll
ecrincim avatarına bayıldım ya süper wuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwwwww
dimi ttalim benimde cok hosuma gitti su anki durumu yakisti sanirsamm

doğru soyluyorsun wallaaa arkadaslarımda bunları soyluyor ama onlar benı tam olarak anlıyamıyorlar nasıl olur ya hayret bırsey dıyorlar :)))) sen dr la birliktemı yendin bu olayı????

green 89 senide tebrik ederim.maaşallah kısa sürede başardın.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inş.

bu arada kelebek hamile mi?beli olmuş mu merak ettim

ecrriiiinnnnnnnnnnnn greennnnnnn

tebrikler canlarııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Allahım başka dert sıkıntı vermesinnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmmmmmmmmmmm süperrrr bügun yarın olur senin iş dıodum tebrik ederim Rabbim baska sıkıntı vermesin ohhh bee:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

doğru soyluyorsun wallaaa arkadaslarımda bunları soyluyor ama onlar benı tam olarak anlıyamıyorlar nasıl olur ya hayret bırsey dıyorlar :)))) sen dr la birliktemı yendin bu olayı????

bunları yaşamayan anlamaz anlayamaz bana doktorum bile dedi ben seni anlayamam sadece sana teorik yöntemleri sunabilirim çünkü ben senin cinselliğe baktığın gözle bakmadım bakamamda dedi... canım ben hem doktorla hemde burası sayesinde yendim... darısı başınıza inşallah...

hem siziokuyayaım hemde birseyler yazıyım derken ıspanağı kömür etiimmm :)))))

oyyy oyyyy bende yakmıştım buradayken sonunda lap topu mutfakta kullanmaya alıştım yoksa aklımdan uçup gidiyo yemek

aaaa green de başarmişş süper yaaaa tebrik ederim canım ALLAH BASKA SIKINTI VERMESİN bugün çifte düğün var desenize

canım zeynepyaso,midye,ecrin ve green başardı 4 taze gelinimiz var

bilmiyorumm heheheeeee
herkese bendennn cayyy
kelebek kuzu bence hamilesin saat 4 ü bekleme

ii beklemiyim
off çok fena bebiş ortada kaldı
kalmaz yavruss babası hem ana hem baba olurum diy baksana ii sen bilrisn bende gezerim hıhhhhh
ay inşallah şekercim.... isim düşünmeye başlamışsın sen şimdi
evet kız olursa duru erkek olursa doruk
kimselere bırakmam ben bebişimi helede o fingirdek anasına ben onun hem anası hem babası olurum daha çok sanırsam anası olcem gibi :90::90::90:

kızlarrrrrr ne oldu bilin baklaım
inanmıyorum hala dünden beri manyak gibiyim. oldu ya oldu evet başardım onunda çok mutluyum
canım tebrikler bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
olalalalaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92ıtıcıklar dökülyo maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…