Kelebeğim nasılsın,tatlım yaa...ayy inan bana bende çok heyecanlandım...inşallah hamilesindir,4te alacaksın demek sonucu hemen bekliyoruz mesajını,haberin olsun....bizi merakta bırakma canım yaa...

Terazicim ve cimbomum,kızlar ben ilacımı gece geç saatte aldığım için geç yatıyorum ve tabi geç kalkıyorum...foruma bir giriyorum maaşallah sayfalar almış başını gitmiş,yetişemiyorum kızlar hızınıza..Geçmişi okurken göremedim mesajlarınızı ama yetiştim...Merak edilmek ve sorulmak ne kadar güzel birşeymiş,çok sağolun seviyorum hepinizi ben yaaa....

Esracım iyiyim,tatlım...Bir ay sonra dün ilk defa dışarı çıktım,sersem gib oldum ama iyi geldi valla...evde olnca eşime sarıyorum,kötü oluyor..

baktı olacak gibi değil çıkardı beni garibim...Sen nasılsın tatlım?anladığım kadarıyla süper ilerlemişsin..sonuca gelmişsin,olacağını biliyorsun değil mi?kayınvalidenleri yollayınca bu iş biter ben sana söyleyeyim,bu kadar azmetmişsin olacağına eminim..hepimizin ortak noktasıda bu zaten sona gelmiş bütün arkadaşlarımız muhakkak son anda bu tarz şeylerle karşılaşıyor,ya misafir geliyor,yada başka bir engel ama merak etme...buda başaracağının bir göstergesi..kocişinle özleyin biraz birbiriniziki,kavuşmanız daha ateşli olsun...

Sizi çok seviyor ve çok öpüyorum,kızlaaaar...