Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki venüscüm... uzun yıllar yapamayanlar yine bacaklarını açayanlar mı yoksa bacaklarını açıpta kaslar kasıldığı için yapamayanlar mı ... mesela egzersizle yenen kimler var bu şekilde olan ?

şunu merak ediyorum diyelim 3 yıl yapamıyo egzersizle yapabiliyo yaa.... 3 yıl boyunca nasıl bi deneme yapmış bu kişi.... hiç dokunduramamış mı yani.... egzersizle nasıl dokunmasına izin veriyo pekala ?

canım buradakilerin çoğu bacak açamıyodu bakamıyodu dokunamıyordu bile...ama bi kere baktılar dokundular oldu bitti...işte yıllarca hep öyle kalmışlar kardeş kardeş ağlaya sızlaya ama bi an geliyoki artık bardak taşıyo bak buraya kaç kişi geldi intihar etmeyi bile denemişler boşanmak üzere olanlar her yolu deneyenler ama vajinasına bakamayanlar herşey beynimizde bebişim....düşün fiziksel hiç bi sorunun yok tek sorunun kafandaki korkuların yanlış bilgilerin bilmediğin denemediğin bi şeyden korkuyorsun mesela ben hayatım boyunca kuru fasulye yememiştim tadına bile bakmamıştım gördüğüm anda sofradan kalkardım annem neler neler yaptı bana rüşvet bile teklif etti yok mümkün değil yemem diyordum ve yemiyordum halbuki hiç tadına bile bakmamıştım sonra bi gün noldu nasıl oldu bilmiyorum çokmu açtım kafama saksımı düşmüştü evde kimse yoktu annemde yeni gitmiş belliki yemekler sıcaktı ocağın üstünde aldım tabağa koydum oturdum masaya kaşığı bi daldırdım ıyhhhhh dedim yerine koydum bi daha denedim 3. de gözümü kapadım yedim aaaa güzelmiş dedim 2 tabak yedim o gün ama hemen izleri yok ettim annem anlamasın diye o gün bu gündür yiyorum ne kadar aptal bi düşünceymiş bendeki sanki kuru fasulye yiyince ölücektim ama ölmedim bak hala yaşıyorum kociş çok sever sık sık yaparım yani vajide bunun gibi sence dünyanın en zor işi ama öyle değil denesen anlayacaksın ne demek istediğimi ilerledikçe farkına varacaksın oooo buda neymiş diyeceksin hımmmm çokta tattlıymış yawww daha önce niye denememişim diyeceksin ...

ayy ben çıkayım artık dönene kadar nelr olur nelerrr.temizlik yapacam çok işim var çokkk .akşama doğru grşrz şekerler hepinizi öpüyorummmmm:54::54::54:

akşama erken gel kutlama yapcaz bebişim :62:

allammmm yarabbim:60::60: doğru vallaa ben kansiz olmasam evde öle dolaşırım yaza inşallahh:1::1::1:

leynnnn sen hele bi öle dolaş kociş sana bi kan iğnesi vursunda sen gör bak heryerinden nasıl alev fışkırıyor :62::62::62:

EVET CANIM BENİM ÇOK HAKLISIN... HEPİMİZİN YAŞADIĞI BİŞEYMİŞBU MEĞER... BEN İSTANBULDAYIM.. 26 YAŞINDAYIM... YAKACIKTA OTURUYORUM KARTALA BAĞLI... ANADOLU YAKASI YANİ.... PEKİ SEN NE DURUMDASIN CNM ? BEN İNTERNETTEN EVLİLİK ENSTİTÜSÜNE BAKTI MAVRUPA YAKASINDA KARŞIDA.... PSİKOLOG HOŞUMA GİTTİ SİBEL DİNÇ DİYE Bİ DOKTOR VAR ONUN KONUŞMASI BİRA RAHATLATTI BENİ AMA GÖRÜŞMEYE GİTMEDİM DAHA... SADECE VİDEOSUNU İZLEDİM NETTEN.... SEANS ÜÜCRETİ 80 TL. DİYO SANIRIM BUNA İHTİYACIM VAR :50:
beraber gidelimm knkam :(:(:( :43:

ayy ben çıkayım artık dönene kadar nelr olur nelerrr.temizlik yapacam çok işim var çokkk .akşama doğru grşrz şekerler hepinizi öpüyorummmmm:54::54::54:
geçmiş olsun cnmcm kolay gelsin muckkkk
kızlar ben de p...s denemesi yaptım hem de bu sabah ama malesef olmadı. jel sürünce p....s kayıyo bi türli yerleştiremedim oraya bi de ben artık kafayı tamamen bu işe verdiğim için duygu muygu zevk hiç bişey yok. eşim de bana kızıyo sende esas cinsel soğukluk var diyo anlıycanız moralim sıfır. Galiba olmıycak bu iş.
cnm ilk zamanlar erken boşalma normal isteksizlik normal ilk günün heyecanı bizlerde yaşadık ama zamana geçiyor o yüzden gün aşırı yapmanızı tavsiye ediyorum daha cabuk alışıyorsunuz.

kelebek cicim durum raporu veriorum= dün p..s yarısına kadar rahatlıkla nefesle ıkınmayla yarıya kadar aldım devamıda gelirdi ama eşim boşaldı içimee:60::60::60: ve beni yerimden kaldırmadıııı bebiş olcekmiş dieee bende neyse hevesini kırmıyım şimdi bideondan kavga etmiyelim dedimm nasibimizde varsa yaşarız herşeyi zaten öleeee işte :60::60::60: ben kadın doğuma gittimde kadın bana sadece kendi açından düşünme bu hastalık yusunden eşinde başka türden hasta olur erken boşalma isteksizlik bi sürü saydııı yawww bizimkinde varmı acabaaaaaa dünnnn yarı girdi nasıl mutlu olduuuuuu başarmış gibii:60::60:

aferin tatlım yarıdan sonra cıkarmayın sabredin dicem ama kocişleriniz heyecanlı anam ozaman 2. bidaha deneyin arkasından bu sefer hemen boşalamazlar:))))
kabızlık ve hemoroid birarada desemmmm:59::59::59::59:
geçmiş olsun cnm benim. sabahları aç karnına kayısı ye cnm.
tamam tatlim bende diyom nere gitti bu kiz:9::56::56::56:
yaw avatarın çok şirin nerden buldun kızzzzzz:)))))))))))))))))

Kelebeğim nasılsın,tatlım yaa...ayy inan bana bende çok heyecanlandım...inşallah hamilesindir,4te alacaksın demek sonucu hemen bekliyoruz mesajını,haberin olsun....bizi merakta bırakma canım yaa...:49::49::emir_bebek::emir_bebek:
Terazicim ve cimbomum,kızlar ben ilacımı gece geç saatte aldığım için geç yatıyorum ve tabi geç kalkıyorum...foruma bir giriyorum maaşallah sayfalar almış başını gitmiş,yetişemiyorum kızlar hızınıza..Geçmişi okurken göremedim mesajlarınızı ama yetiştim...Merak edilmek ve sorulmak ne kadar güzel birşeymiş,çok sağolun seviyorum hepinizi ben yaaa....:70::71:
Esracım iyiyim,tatlım...Bir ay sonra dün ilk defa dışarı çıktım,sersem gib oldum ama iyi geldi valla...evde olnca eşime sarıyorum,kötü oluyor..:1::1: baktı olacak gibi değil çıkardı beni garibim...Sen nasılsın tatlım?anladığım kadarıyla süper ilerlemişsin..sonuca gelmişsin,olacağını biliyorsun değil mi?kayınvalidenleri yollayınca bu iş biter ben sana söyleyeyim,bu kadar azmetmişsin olacağına eminim..hepimizin ortak noktasıda bu zaten sona gelmiş bütün arkadaşlarımız muhakkak son anda bu tarz şeylerle karşılaşıyor,ya misafir geliyor,yada başka bir engel ama merak etme...buda başaracağının bir göstergesi..kocişinle özleyin biraz birbiriniziki,kavuşmanız daha ateşli olsun...:1: :46:
Sizi çok seviyor ve çok öpüyorum,kızlaaaar...:70::70::16::16::16::16::16:

nazlıcım 4 te inşallah haber gelince hemen yazıcam cnm hayırlısı bakalım .

ya kızlar hemen hamiş kalınırmıki benim kocişte geçen yarıı girmişti ozaman içine gitti dünde yine içine attırdı hemen 1günde belirti olurmu kızzzz kelebek şenin belin ve kaşıkların agrımıştı ya o tam ne zaman olduuu:49::49::49:hamiş olalım artııkk
valla cnm allahın takdiri eger yumurtlama zamanındaysan kalırsın tabi benim kasık agrılarım yumurtlama bittikten bikaç gün sonra başladı.

s.a buradaki nazlı benmiyim :) eğer bensem ehh işte iyi sayılırım.başarıları okuyorum.bigün bende yapıcam diye kendimi motive ediyorum.sen nasılsın kelebek???

cnm nazlı1982 ama olsun senide sormuş oldum iyiyim cnm bende saolasın...

peki venüscüm... uzun yıllar yapamayanlar yine bacaklarını açayanlar mı yoksa bacaklarını açıpta kaslar kasıldığı için yapamayanlar mı ... mesela egzersizle yenen kimler var bu şekilde olan ?

şunu merak ediyorum diyelim 3 yıl yapamıyo egzersizle yapabiliyo yaa.... 3 yıl boyunca nasıl bi deneme yapmış bu kişi.... hiç dokunduramamış mı yani.... egzersizle nasıl dokunmasına izin veriyo pekala ?

canım buradakilerin çoğu bacak açamıyodu bakamıyodu dokunamıyordu bile...ama bi kere baktılar dokundular oldu bitti...işte yıllarca hep öyle kalmışlar kardeş kardeş ağlaya sızlaya ama bi an geliyoki artık bardak taşıyo bak buraya kaç kişi geldi intihar etmeyi bile denemişler boşanmak üzere olanlar her yolu deneyenler ama vajinasına bakamayanlar herşey beynimizde bebişim....düşün fiziksel hiç bi sorunun yok tek sorunun kafandaki korkuların yanlış bilgilerin bilmediğin denemediğin bi şeyden korkuyorsun mesela ben hayatım boyunca kuru fasulye yememiştim tadına bile bakmamıştım gördüğüm anda sofradan kalkardım annem neler neler yaptı bana rüşvet bile teklif etti yok mümkün değil yemem diyordum ve yemiyordum halbuki hiç tadına bile bakmamıştım sonra bi gün noldu nasıl oldu bilmiyorum çokmu açtım kafama saksımı düşmüştü evde kimse yoktu annemde yeni gitmiş belliki yemekler sıcaktı ocağın üstünde aldım tabağa koydum oturdum masaya kaşığı bi daldırdım ıyhhhhh dedim yerine koydum bi daha denedim 3. de gözümü kapadım yedim aaaa güzelmiş dedim 2 tabak yedim o gün ama hemen izleri yok ettim annem anlamasın diye o gün bu gündür yiyorum ne kadar aptal bi düşünceymiş bendeki sanki kuru fasulye yiyince ölücektim ama ölmedim bak hala yaşıyorum kociş çok sever sık sık yaparım yani vajide bunun gibi sence dünyanın en zor işi ama öyle değil denesen anlayacaksın ne demek istediğimi ilerledikçe farkına varacaksın oooo buda neymiş diyeceksin hımmmm çokta tattlıymış yawww daha önce niye denememişim diyeceksin ...

akşama erken gel kutlama yapcaz bebişim :62:

allammmm yarabbim:60::60: doğru vallaa ben kansiz olmasam evde öle dolaşırım yaza inşallahh:1::1::1:

leynnnn sen hele bi öle dolaş kociş sana bi kan iğnesi vursunda sen gör bak heryerinden nasıl alev fışkırıyor :62::62::62:

evet ona inanıyorum bende mayonezi hiç sevmezdim ıyyyy derdim sonra bi gün biri bana hiç tadına baktın mı dedi hayır dedim önce bi tadına bak dedi sonra karar verirsin dedi bende şöyle bi kaşık ucu ile aldım yedim ondan sonra mayonezsiz patates kızartması yiyemez oldum.....
yani önce tadına bakıp sonra karar vermek gerek haklısın :76:

EVET CANIM BENİM ÇOK HAKLISIN... HEPİMİZİN YAŞADIĞI BİŞEYMİŞBU MEĞER... BEN İSTANBULDAYIM.. 26 YAŞINDAYIM... YAKACIKTA OTURUYORUM KARTALA BAĞLI... ANADOLU YAKASI YANİ.... PEKİ SEN NE DURUMDASIN CNM ? BEN İNTERNETTEN EVLİLİK ENSTİTÜSÜNE BAKTI MAVRUPA YAKASINDA KARŞIDA.... PSİKOLOG HOŞUMA GİTTİ SİBEL DİNÇ DİYE Bİ DOKTOR VAR ONUN KONUŞMASI BİRA RAHATLATTI BENİ AMA GÖRÜŞMEYE GİTMEDİM DAHA... SADECE VİDEOSUNU İZLEDİM NETTEN.... SEANS ÜÜCRETİ 80 TL. DİYO SANIRIM BUNA İHTİYACIM VAR :50:

ben ilk yeni evliyken gittim psikolaga parmak egsersizi dedi bende eve geldim eşime parmağımı alabilsem zaten seninkinide alırdım dedimm....sonra aradan aylar geçti ben kendi kendime parmağımla inceledimmmm parmağımı soktum anam cuk die girdiiiiii sonraaa eşim beni gene aylar geçti 1 sene geçti hatta aynı doktora gönderdi parmak verdi başladımmmm ama burayıda okuodum uye deildim bi yandan.. gittğim psikolak suratsızın teki kendine faydası yok inan burdakilerin aynısını verdiii sırf eşim istio die gittim çünkü burya girdimi bilmioduu kızıorduuu ...burdan yardım aldım yanii psikolag bahaneee ....gerçekten başlayınca gerisi gliooo ben 2 parmağını girdine inanamamıştımki simdi p..s yarısındayım buna bile innamıosun....benim gtiim psikoloh bi polikinlikti ücreti 32 tl inan bu para bile ona çok:60::60::60::60::60::60: kadın mesleğinde iyi ama sanki cidden onunda psikolog sorunu var hayattan zevk alamıo gibi olabilir insanlık hali psikolog die onunda psikolojık sorunu olmıcak deil yaaa ona gitmem bahane burası şahaneeee:62::62::62::62::62::66::66::66::66:

ben ilk yeni evliyken gittim psikolaga parmak egsersizi dedi bende eve geldim eşime parmağımı alabilsem zaten seninkinide alırdım dedimm....sonra aradan aylar geçti ben kendi kendime parmağımla inceledimmmm parmağımı soktum anam cuk die girdiiiiii sonraaa eşim beni gene aylar geçti 1 sene geçti hatta aynı doktora gönderdi parmak verdi başladımmmm ama burayıda okuodum uye deildim bi yandan.. gittğim psikolak suratsızın teki kendine faydası yok inan burdakilerin aynısını verdiii sırf eşim istio die gittim çünkü burya girdimi bilmioduu kızıorduuu ...burdan yardım aldım yanii psikolag bahaneee ....gerçekten başlayınca gerisi gliooo ben 2 parmağını girdine inanamamıştımki simdi p..s yarısındayım buna bile innamıosun....benim gtiim psikoloh bi polikinlikti ücreti 32 tl inan bu para bile ona çok:60::60::60::60::60::60: kadın mesleğinde iyi ama sanki cidden onunda psikolog sorunu var hayattan zevk alamıo gibi olabilir insanlık hali psikolog die onunda psikolojık sorunu olmıcak deil yaaa ona gitmem bahane burası şahaneeee:62::62::62::62::62::66::66::66::66:

hahahhaaa desene psikologların çoğunun sorunu var.... sen hangi doktora gitmiştin... ve hangi şehirde cnmmm

Back
X