Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızzzzz ne aglıyon bakım şen öyle aglamak zırlamak yok biz güçlü karılarız tamammı normal birine şor bakalım vji ye mum şokabiliyomu yapamazlar bu akşam çok çalış hafta şonuna kadar yenecekşin gör bak ama moralini yükşek tut hep allahın izniyle olcak tamam

moral bozmak yok cnm yola devam egz. devam bak yenenleri gördükçe ne kadar kolay oldugunu görüp gaza gelmeniz lazım hadi ama inanki herşey çok güzel olacak sadece cesaret ve sabır okey bebişim sil bakayım gözyaşlarını

haklısın canım
eve gidince hemen çalışmalra başlıcam
ve güzel haberler vereceğim inş.

canııım benım masllah sana bu ne hız kız hepımızden cabuk hallettın bıtanem nasıl sevındım anlatamam harbıden ayagımı sürmüşüm [/COLOR]

ailecek burdayız bekliyoruz maşallah kızlar inşalllah hepimizin tek tek bebiş haberlerini hep beraber bu sayfalarda paylaşırız en güzel dostluklara en kötü günümüz böyle olsunnnnn

ailecek burdayız bekliyoruz maşallah kızlar inşalllah hepimizin tek tek bebiş haberlerini hep beraber bu sayfalarda paylaşırız en güzel dostluklara en kötü günümüz böyle olsunnnnn
amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

haklısın canım
eve gidince hemen çalışmalra başlıcam
ve güzel haberler vereceğim inş.
hadi bakalım şen bu işe başladın ya biz bitmiş şayıyoruz pazara kadar halletmen lazım inş anam dah hamile kalcaz ya
canııım benım masllah sana bu ne hız kız hepımızden cabuk hallettın bıtanem nasıl sevındım anlatamam harbıden ayagımı sürmüşüm [/COLOR]
valla artık nereni şürdüyşen böle dökülüyoruz ne güzel

kızzzz venüş biz dogururken şen boşmu oturcan haydin hep beraber

aaaaa şimdi ben baba olamayacakmıım o zaman ben geçen gece kimle yattım kim benim çocuğumu taşıyor çabuk ortaya çıksın uleynnnn anne olamıyom bari baba olayım dedim onudamı beceremedim yoksa yoksa ben penismusmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…