- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.421
inş öyle olur canım benim
hafta sonu hiç bişey yapamadım
p...se bir adım kaldı aslında
bugün evde çok egzersiz yapmam lazım
dua et
sıra bana da gelsin
hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor
moralim bozuk aslında
gunaydinnnnnn
kizlarrr ben dun gece basardim dimiiii
dua et
sıra bana da gelsin
moralim bozuk aslında
kızzzzz ne aglıyon bakım şen öyle aglamak zırlamak yok biz güçlü karılarız tamammı normal birine şor bakalım vji ye mum şokabiliyomu yapamazlar bu akşam çok çalış hafta şonuna kadar yenecekşin gör bak ama moralini yükşek tut hep allahın izniyle olcak tamam
arkadaşlar şizede gaz verceke anlatıym hemen 8aydır evliyim ben 1 haftada yendim alında 15 gün ama tam başladım araya regl girdi oyüzden ben 1 hafta diyorum.dün ögleden onra kocişle denedik ön şevişmeden şonra ben en büyük mumu şoktum git gel yaptım alıştırdım ben yattım bacaklarımı açtım çünkü ben üşte olunca rahat edemedim kociş kendi geldi ben ona komut verdim dur git gibi bi ara tam dur dedim kociş daha biyere gidemem zaten içindeyim dedi inanmadım aynayla baktım adam harbi tam girmiş bide şonra çokardı tekrar şoktu ama ne acı ne kan hiş bişey yokşonra git gel yaptı gerçi bende zevk almadım ama zamanla olur heralde böle işte kızlar ya çok mutluyum allah şizede naşip etşin inş.
dua et
sıra bana da gelsin
moralim bozuk aslında
ailecek burdayız bekliyoruz maşallah kızlar inşalllah hepimizin tek tek bebiş haberlerini hep beraber bu sayfalarda paylaşırız en güzel dostluklara en kötü günümüz böyle olsunnnnn
ailecek burdayız bekliyoruz maşallah kızlar inşalllah hepimizin tek tek bebiş haberlerini hep beraber bu sayfalarda paylaşırız en güzel dostluklara en kötü günümüz böyle olsunnnnn
haimle deilim kızlarrrr
haimle deilim kızlarrrr
haimle deilim kızlarrrr
yalancının seks hayatı bitsin mi
hadi bakalım şen bu işe başladın ya biz bitmiş şayıyoruz pazara kadar halletmen lazım inş anam dah hamile kalcaz yahaklısın canım
eve gidince hemen çalışmalra başlıcam
ve güzel haberler vereceğim inş.
valla artık nereni şürdüyşen böle dökülüyoruz ne güzelcanııım benım masllah sana bu ne hız kız hepımızden cabuk hallettın bıtanem nasıl sevındım anlatamam harbıden ayagımı sürmüşüm [/COLOR]
ciddimisin ya. kız çok yüklendik sanada herşeyin hayırlısı canımm birdahaki aya olur Allahın izni ile
üzülme sakın olurmuu herşeyde hayır vardır. hayırlısıyla gelsin bebeişiin inşallah
haimle deilim kızlarrrr
ayyyyyyyyy ciddi misin yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?