- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.401
jasminim nerdesin sen ya
özümcüm sen hangi doktora gitmiştin......
kelebekcimmm had ihayırlısı bende merakla bekliyorummm.. ay babasından önce biz öğrencez kıııııız
ben üsküdar tarafında oturuorumm ümraniye sondurakta umran polikinliği die bi yer 32 tl en ucuz die oraya gittimilkten muanede para ödüosun 1 hafta sonra yanına uğruosun konusuoan azcık ozaman ödemion sonra 1 hafta sonra tekrar ücret edüosunn öle ilk zamanlar.... ben gitmiyeli 20 gün oldu şimdi daha gitmek istemiorum eşim ne dicek bakalımmm
leynnnnn babası benimmmm ilk bana söyleyecek
kelebekkkkk beni bile heyecan sardı ya bir an önce belli olsun şu sonuçlar
bende merakla bekliyorum. pusuya yattım konfetileri hazırladım
alla allaa kız bi saatte veriolardı sonucu :44::44: ayyy hadi biran önce al sonucuda çatlıcazz
ay ne zormuş beklemek ben kendi sonuçlarımda napıcam acaba?valla hep saate bakıyorum 4 olmadı mı daha diye
son 15 dk
Bekliyoruz zaten..Hayırlı haberlerle getirirsin,inşallah canım...4e 5 var azkaldı sonucunu almana...ayy çok heyecanlı yaaa..
kelebekcimmm had ihayırlısı bende merakla bekliyorummm.. ay babasından önce biz öğrencez kıııııız
son 10 saniyeeee10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0
kelebek açıklakelebek açıklaaa
saat 4 olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadiiiiiiiiiiiiiiiiii çok merak ettimm çatlıyaaacaaammmmm uleeee
kelebeeeeekkkk hadi amaaaaaaa açıkla şekerrrr :82:
leynnnnn babası benimmmm ilk bana söyleyecek
hadi ordan hem ne malum baksana anası bile bilmiyo
bekliyoruz zaten..hayırlı haberlerle getirirsin,inşallah canım...4e 5 var azkaldı sonucunu almana...ayy çok heyecanlı yaaa..
kız nazende şen naptın şenin halayada az kaldı he aman bi oynayaşım var bugün güzel haberler aldıkya
canım ya bende seni merak ediyorum msn de de yokdun hiiç :44::44:
Naptın nasılsınn ?
canım kayın valdemler geldi pc bozuktu öle işte hepsi üst üste geldi
anladım canım tahminde ettm kaynanalrn geldiğini. egzersizleri yapıomuşun ama dimi tebrk ederm canımm büyük aparatı alıomuşunn
bundan sonrasıda olmuş bil artık.
dualarımdasın herzaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?