Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyy bak bebiş olsaydın halayda hoplayıp zıplayamazdınnnnnnn hadiiii halaya şimdi bi dahaki aya olur yawwwww hem bende yetişirim belki göbişleri tokuştururuz
inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyor
yalancının seks hayatı bitsin mi

valla ben hemşirenin yalancısıyım

ah kıyamam sana anası emin değildi zati bi de babası çıktı emin olmayanben dediydim ama dimi sana

kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............:44:

ayyyyyyyyy ciddi misin yaaaaaaa

üzülme tatlım ya bi daha ki aya olur kısmet bu işler.daha yeni gelinliğine doyamadın zaten ya

ıfettt napalım kaldıgımız yerden kaynatmaya devam edriz bizde:))))
kız kelebegim boşver vaji yendin ya bütün günler şenin bidahaki ay inş
ıfettt napalım kaldıgımız yerden kaynatmaya devam edriz bizde:))))

kızlaaaaar vajinismusu yenen arkadaşlar size sesleniyorum....... evliliği boyunca ilk denemeye kadar (yani o güzel güne kadar) sırt üstü yattığında eşini itenler... vajiyi yendikten sonra sırt üstü yatıp eşi üstüne geldiğinde sorunsuz bir şekilde seks yapanlarrrr nerdesinizzz...... varmı böyleleriiiiiiiiii..............

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

cnm yenen hiçkimse kocasını itmiyor ne oldu yaw bi sorunmu var

inşallah cnm hayırlısı artık ozmaan niye hasta deilim niye midem bulanıyor

anacım ben vajiyi yeneli 1 yıl olcak bunun 6 ayı midem bulandı reglim 4 günü geçtiği zamanlar oldu ama hala aynıyım bebiş falan yok biz totişten uyduruyoruz psikolojik hamiş kalıyoruz

ah kıyamam sana anası emin değildi zati bi de babası çıktı emin olmayanben dediydim ama dimi sana

lennnn ne biliyim bennn güzel hatun görünce dayanamıyom atlıyom burdan taaa eskişehire atlayam dedim yetişmedi heralde şeyim kısa geldi

walla ben hep ittim halada altta rahat deilim kapana kısılmış hissediyom kendimi ama üstte eurovisiona bile katılırım üstts zevk alıyorum o yüzden hep üst istiyom güç bende artıkkk diye kılıcımı havaya dikesim var kendimi süppperrr girl hissediyomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…