Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bu gün ultrason jeli aldım ve denedik .ben biraz tedirgin oldum çok kaygandı çünkü ürküttü beni çok kaygan olması,yaptık ama jelsiz yaptığımız zamanlardaki kadar girdi yani yarısı veya biraz daha fazlası kadar.bilmiyorum ben panik yaptım diye mi artık
bide internette gezinirken bi forumda biri yazmıştı: " bugün aşılama yapıldı bana ,doktorum ultrason jeli spermleri öldürür diye ultrasondan bakmadı" diye yazmıştı.bunu duyunca moralim bozuldu, gerçekten öldürüyor mu acaba.bunu doktoruna soran var mı,ben unuttum doktora sormayı. :44:

canım çok çok teşekkür ederim..sevinçten havalara uçmam gerekirken stresten kendimi yiyorum burda..:(

Hiç kendini kasma,rahat bırak...Korkuyla vaji aynı olmuyor çünkü...her bayanda ilk gece korkusu olur ama bizimki biraz ileri derecede yani hiç izin vermiyoruz...bu dönemdede sana yanlış şeyler anlatanlar olursa,uzak durmaya çalış..Daha çok tedirgin olma yani..Allahın izniyle olur...

arkadaşlar bu gün ultrason jeli aldım ve denedik .ben biraz tedirgin oldum çok kaygandı çünkü ürküttü beni çok kaygan olması,yaptık ama jelsiz yaptığımız zamanlardaki kadar girdi yani yarısı veya biraz daha fazlası kadar.bilmiyorum ben panik yaptım diye mi artık
bide internette gezinirken bi forumda biri yazmıştı: " bugün aşılama yapıldı bana ,doktorum ultrason jeli spermleri öldürür diye ultrasondan bakmadı" diye yazmıştı.bunu duyunca moralim bozuldu, gerçekten öldürüyor mu acaba.bunu doktoruna soran var mı,ben unuttum doktora sormayı. :44:

Vallahi canım sana yaşadığım birşeyden örnek vereceğim...Ben yumurtlama günlerimi hesapladım ve üç gün ard arda korunmasız ilişkiye girdim,üçündede ultrason jeli kullandım ve şuanda hamileyim...kesin birşey diyemem ama bende bir zararı olmadı yani...üstelik bolda kullandık,üzerinde zaralı olduğuna dair birşeyde yazmıyor..yinede kafana takıldıysa sor bir dra..yani ben hem egzersizlerde hemde p... denemelerimde kullandım,çok memnun kaldım..belki kişinin bünyesine göre etki ediyordur ama burda çoğu kişi kullandı,kimsedende bir şikayet duymadım..bilemiyorum tabi,karar senin..

:)) merhaba nazlıcım iyiyim şükürler olsun burdayımda bilgisayarımda problem oldu servise gitti giremedim bi dönemm nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamilelikk :49:

Önemli birşey olmasında neyse bilgisayarın düzeldiyse,bundan sonra girersin artık..bir kişi eksik olunca merak ediyoruz,biz bir takımız burada..özletmeyin kendinizi yaaa..:70: Ben iyiyim,canım..Bir ay evde oturduktan sonra ilk defa haftasonu dışarı çıktım ama sersem gibiydimm..Hayatımda ilk defa dışarı çıkmışım sanki,uzaylı gibi baktım,insanlara...ama çok iyi geldi,Allaha şükür...Sen nasılsın?:71:

Önemli birşey olmasında neyse bilgisayarın düzeldiyse,bundan sonra girersin artık..bir kişi eksik olunca merak ediyoruz,biz bir takımız burada..özletmeyin kendinizi yaaa..:70: Ben iyiyim,canım..Bir ay evde oturduktan sonra ilk defa haftasonu dışarı çıktım ama sersem gibiydimm..Hayatımda ilk defa dışarı çıkmışım sanki,uzaylı gibi baktım,insanlara...ama çok iyi geldi,Allaha şükür...Sen nasılsın?:71:

annelik duygularıyla o sersemliği yaşamakta güzeldir eminimm... bende biraz grip gibiyim uykum çok var ama bi bakayım dedim nevar ne yok neyaptı kıslarrrrr aklım hep sizdeydi... durumuma gelincede gayet güzel ilerliyoo oldu artık biliyosun :49: cnm yatmam lazım inan ayakta duracak halim yok kendine ve bebişine iyi bak cnm görüşmek üzere :54::54:

annelik duygularıyla o sersemliği yaşamakta güzeldir eminimm... bende biraz grip gibiyim uykum çok var ama bi bakayım dedim nevar ne yok neyaptı kıslarrrrr aklım hep sizdeydi... durumuma gelincede gayet güzel ilerliyoo oldu artık biliyosun :49: cnm yatmam lazım inan ayakta duracak halim yok kendine ve bebişine iyi bak cnm görüşmek üzere :54::54:

Evet güzel tabi..Aman dikkat et kendine tam grip havası,çok geçmiş olsun...Tamam,tatlım...Bende çıkacağım şimdi,ilaçların etkisiyle çok uykum geliyor benimde...İyi geceleeeeeer...:16:

Back
X