- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.581
bendeki aparatları sayayım kocamın işaret parmağı kocamın orta parmağı kocamın hem işaret hem orta parmağı ayrıca bu aparatlar bedava
süpermişşşş..
bende kocişimin parmaklarını aparat yapayimmm
kaç aydır evlisin ki
anladım canım..
benim aparatım yok kulak çubuğunu geçersem mum fln deneyebilirim sanırım.aparatları nasıl alıcam bilmiyorum ama parmak mum yeterli di mi.
ben parmak sevmiyorum arkadaşlar aparat olarak ne kullanıcam bilmiyorum
kızlar mumu kalınlaştırabildiğim kadar kalınlaştırdım p...s boyutuna getirdim. deminden beri çalışıyorum valla hepsini aldım içeri önce kasılma olsa da sonrasında alıştı rahat rahat aynaya bakmadan git gel yaptım. Sanki içeri gittikçe içerde bişeylerin açıldığını hissettim bu sefer acaba zarı mı yırttım ki? Gerçi kırmızı falan gelmedi ama
Süper bir gelişme bu yaaa...sen bu işi başarmış sayılırsın,orada hissettiğin açılma gibi şey çok normal...yani zarla falan alakası yok,merak etme..İçerisi esneyebilen bir yapıya sahip genişleyip,uzuyor akordiyon gibi...çok normal,egzersizlerde aynısını bende hissetmiştim.
Valla en son p..s denemesinde bişey yapamayınca moralim çok bozuktu ama baktım öle somurtup oturunca bişey olmuyo dedim ben en iyisi mumla çalışmaya devam edeyim. ama mumu daha ne kadar kalınlaştırabilirim ki. Burdaki arkadaşlardan biri tuvalete oturur gibi otur öle dene demişti mumu öle de denedim o zaman daha zor oldu ama ölesini de denemeye çalıştım. bakalım p...s denemeden böle bi süre devam edecem. inşallah bir an önce biter bu dertten kurtuluruz...
Valla en son p..s denemesinde bişey yapamayınca moralim çok bozuktu ama baktım öle somurtup oturunca bişey olmuyo dedim ben en iyisi mumla çalışmaya devam edeyim. ama mumu daha ne kadar kalınlaştırabilirim ki. Burdaki arkadaşlardan biri tuvalete oturur gibi otur öle dene demişti mumu öle de denedim o zaman daha zor oldu ama ölesini de denemeye çalıştım. bakalım p...s denemeden böle bi süre devam edecem. inşallah bir an önce biter bu dertten kurtuluruz...
Canım son aşamadasın zaten,moralini bozacak bir durum yok...Bu işi bugün,yarın çözersin bak sana diyorum..Kendini rahat hissettiğin zaman ve kasılmalrın azaldığında p... deneyebilirsin...Yanlış hatırlamıyorsam Sen demiştin sanırım,eşim denemelere yanaşmıyor diye..Böyle bir durum varsada kendini hazır hissettiğinde eşine deneme gibi söylemede,sende istediğini belli edersen oda çok istekli olarak yanaşır...
Canım son aşamadasın zaten,moralini bozacak bir durum yok...Bu işi bugün,yarın çözersin bak sana diyorum..Kendini rahat hissettiğin zaman ve kasılmalrın azaldığında p... deneyebilirsin...Yanlış hatırlamıyorsam Sen demiştin sanırım,eşim denemelere yanaşmıyor diye..Böyle bir durum varsada kendini hazır hissettiğinde eşine deneme gibi söylemede,sende istediğini belli edersen oda çok istekli olarak yanaşır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?