- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.661
günaydın arkadaşlar
dün dediğim gibi egzersizleri hızlandırdım
ve çok güzel geçti
bugün p...s kalınlığındaki muma geçeceğim
günaydın meleklerim kekelebeğim üzülme o kadar donanaımlı bir kızsın mutlaka başka bir yer olur sıkma canını
günaydın arkadaşlar
kelebeğim ya üzülme canım benim her şerde bir hayır vardır.inşallah en kısa sürede iş bulabilirsin.şu test sonuçlarına da çok şaşırdım ya tüm belirtiler vardı halbuki neyse sağlık olsun sen iyi olduktan sonra yine olur önemli olan senin iyi olman canım sıkma sen o tatlı canını
gunaydin kizlarr
günaydınnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim hayatta her zaman her sey istedigimiz gibi gitmiyor ama bir kapiyi kapatan baska bir kapi acacaktir insallah vardir bunda da bir hayir.hem bak bizimle daha cok vakit gecirebileceksin
kızlar bugün dr ye gittim 2 aydır adet olmuyordum.dr iltihap,rahimde kızarma yana kayma var dedi.enfeksionda varmış.sonra kan verdim hormonlarım normal ama süt hormonlarım yüksek çıktı persembe tekrar gidip kan vericem..ilaç tedavisine basladım regl oldum.10 günilişki yasak dedi inş.enkısa zamanda kurtulurum ...vaji yaptı yine bana yapıcagını
kızlar biliyor musunuz en büyük dilatörün yarıdan çoğunu aldım kaynanamlar gitsin hemen başarırım inşallah
kızlar biliyor musunuz en büyük dilatörün yarıdan çoğunu aldım kaynanamlar gitsin hemen başarırım inşallah
çoook geçmiş olsun canım.tedaviye erken başlamışsınız iyi olmuş.çok dikkat et kendine bundan sonra
günaydın kızlar nasılsınız ben dün berbat bir gün geçridim önce hamile olmadıgımı ögrendim 10 dk. sonra işsiz kaldıgımı. savaş çıkan ülkelerle çalışıyorduk şansıma bakarmısınız? savaş bitcekte işler düzelecek öle işe geri döneceğim ölme eşeğim ölme. bu arada başka iş bulcaklarmış söz verdiler okadar çok ağladım ki başım çatlıyor hala regl olmadım midem bulanıyor
bak simdi minnos sag ust kosede gelismis arama yaziyor oraya hareketli avatar yaz bir topik acilacak ordan istedigini sec sonra farkli kaydet yap ondan sonra da buraya koy anladin miecrın kız benım avatarım neden hareketlı olmuyo :44::44::44:
canim ben senden bu aralar cok umitliyim o dilatoru aliyosan oldu bil insallah.allahin izniyle kaynananlar gitsin sen bulayi bitirirsin minnoskızlar biliyor musunuz en büyük dilatörün yarıdan çoğunu aldım kaynanamlar gitsin hemen başarırım inşallah
walla esracım performansın süper ilk zamanlar çok endişeliydin ama maşallah aştın kendini tebrikler
evet ilk zamanlar çok kötürdüm inanmıyordum dediklerinize
bak simdi minnos sag ust kosede gelismis arama yaziyor oraya hareketli avatar yaz bir topik acilacak ordan istedigini sec sonra farkli kaydet yap ondan sonra da buraya koy anladin mi
canim ben senden bu aralar cok umitliyim o dilatoru aliyosan oldu bil insallah.allahin izniyle kaynananlar gitsin sen bulayi bitirirsin minnos
bak simdi minnos sag ust kosede gelismis arama yaziyor oraya hareketli avatar yaz bir topik acilacak ordan istedigini sec sonra farkli kaydet yap ondan sonra da buraya koy anladin mi
canim ben senden bu aralar cok umitliyim o dilatoru aliyosan oldu bil insallah.allahin izniyle kaynananlar gitsin sen bulayi bitirirsin minnos
canım masalah ne güzel ilerlemişsin. ilk günkü halinle şimdiki halini karsılastır ve basarını gör tatlım .
evet gerçekten maşallah banaya çok şükür hepsi sayenizde meleklerim
senin basarın canım benim[/QU
Ama sizin katkınızda çok büyük bu başarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?