Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın meleklerim kekelebeğim üzülme o kadar donanaımlı bir kızsın mutlaka başka bir yer olur sıkma canını

cnm eskişehir öle bir yerki evlendim 3.5 yıl iş bulamadım tam işe girdim herşey ii derken savaş geldi beni buldu nasıl şey anlamadım. tam işe girdim vajiyi yendim hamile kalcam derken tepetaklak oldum nazar değiyor bana kesin artık yani :43::43::43::43::43::43::43:
günaydın arkadaşlar:71:
kelebeğim ya üzülme canım benim her şerde bir hayır vardır.inşallah en kısa sürede iş bulabilirsin.şu test sonuçlarına da çok şaşırdım ya tüm belirtiler vardı halbuki neyse sağlık olsun sen iyi olduktan sonra yine olur önemli olan senin iyi olman canım sıkma sen o tatlı canını
:54:

bende anlamadım cnmcm valla hayırlısı işsiz kalmaya daha çok üzüldüm bebek nasılsa olur ama iş öle kolay değil eskişehirde malesef...

gunaydin kizlarr:71:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim hayatta her zaman her sey istedigimiz gibi gitmiyor ama bir kapiyi kapatan baska bir kapi acacaktir insallah vardir bunda da bir hayir.hem bak bizimle daha cok vakit gecirebileceksin:71:

dua edin inşallah kızlar en kısa zamanda girerim işe hayırlısı şimdi kendimi temizliğe vereceğim kızlar arada bakarım öptüm hepiniziz :10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

kızlar bugün dr ye gittim 2 aydır adet olmuyordum.dr iltihap,rahimde kızarma yana kayma var dedi.enfeksionda varmış.sonra kan verdim hormonlarım normal ama süt hormonlarım yüksek çıktı persembe tekrar gidip kan vericem..ilaç tedavisine basladım regl oldum.10 günilişki yasak dedi inş.enkısa zamanda kurtulurum ...vaji yaptı yine bana yapıcagını:14::14:

çoook geçmiş olsun canım.tedaviye erken başlamışsınız iyi olmuş.çok dikkat et kendine bundan sonra

kızlar biliyor musunuz en büyük dilatörün yarıdan çoğunu aldım kaynanamlar gitsin hemen başarırım inşallah:62::62:

ooo harika cnm inş. sıradasın halay geliyor olallaaaaa

çoook geçmiş olsun canım.tedaviye erken başlamışsınız iyi olmuş.çok dikkat et kendine bundan sonra

cnm geçmiş olsun :((( dikkat et kendine

günaydın kızlar nasılsınız ben dün berbat bir gün geçridim önce hamile olmadıgımı ögrendim 10 dk. sonra işsiz kaldıgımı. savaş çıkan ülkelerle çalışıyorduk şansıma bakarmısınız? savaş bitcekte işler düzelecek öle işe geri döneceğim ölme eşeğim ölme. bu arada başka iş bulcaklarmış söz verdiler okadar çok ağladım ki başım çatlıyor hala regl olmadım midem bulanıyor :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım üzülme ya.. inşallah kısa zamanda iş bulursun bebişte gelir inşallah..
senin gebelik testinde ikinci cizgi silikti dimi.. ben dün aksamda yaptım digerine göre daha belirgin çıktı ama henüz doktora gitmedim..sürekli acıkıyorum.. ne zaman doktora gitsem nereye gitsem onuda bilmiyorum.. :97::97:

ecrın kız benım avatarım neden hareketlı olmuyo :44::44::44:
bak simdi minnos sag ust kosede gelismis arama yaziyor oraya hareketli avatar yaz bir topik acilacak ordan istedigini sec sonra farkli kaydet yap ondan sonra da buraya koy anladin mi :32:
kızlar biliyor musunuz en büyük dilatörün yarıdan çoğunu aldım kaynanamlar gitsin hemen başarırım inşallah:62::62:
canim ben senden bu aralar cok umitliyim o dilatoru aliyosan oldu bil insallah.allahin izniyle kaynananlar gitsin sen bulayi bitirirsin minnos:71:

bak simdi minnos sag ust kosede gelismis arama yaziyor oraya hareketli avatar yaz bir topik acilacak ordan istedigini sec sonra farkli kaydet yap ondan sonra da buraya koy anladin mi :32:

canim ben senden bu aralar cok umitliyim o dilatoru aliyosan oldu bil insallah.allahin izniyle kaynananlar gitsin sen bulayi bitirirsin minnos:71:

inşallah minnoşum inşallah

inşallah minnoşum inşallah ay hemde ne güzel olurrrrrrr

kizlarrr bise sorcam sizce benim iliskiye alismam ne kadar surer.yani ne zaman zevk alabilirim.artik egzersiz giibi yasamak degilde fantazi yapmak istiyorum yaaaaaa:84::84::84:

Back
X