- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.721
73 kişiden 4 kişi burda nerde bu 70 kişi ???? kızlar hadı 8 mart dünya kadınlar gününe yetişin yawww
ama benım nıyetım kötu deıl kı
anlıyorum sızı
ben dostum ama:92:konuyu hıc acmıyorum bıle
sadece okuyorum bazen
nasılsınız demeye geldım
amacım sızı üzmek değil ınanınıstersenız gelmem
konunuzla ılgılı yorum bıle yapmadım
kıslarr kahvaltı yapmayan varsa hazırlasın benide çağırsınnnnnnnnnnn temmmiiii
kıslarr kahvaltı yapmayan varsa hazırlasın benide çağırsınnnnnnnnnnn temmmiiii
ben yendimmiiiii kuşummmmm listede yokum yendimde benimmi haberimmii yokkkkk yendim dimeee yendimmm biliodummm biliodummmmmmmmmm yaşadıklarım rüyaymışşşş yenmişimmm
hazır yavrum gel tam yemeye başlıcaktım tek başımagelde birlikte götürek
ben yendimmiiiii kuşummmmm listede yokum yendimde benimmi haberimmii yokkkkk yendim dimeee yendimmm biliodummm biliodummmmmmmmmm yaşadıklarım rüyaymışşşş yenmişimmm
hadi çabuk tavşan kanı bunlaaaaaaaaaaaaaaaaar
leeeeeen benim çayımın üştüne kahve filan iştemem otur ye iç işte
39. sırada duran kuduruk hatun kim o zamanwayyyy uyanığı yenmeden beni kandırıp mavi listeye zıplayacan dimi yemezler canım
ben türk kayfesi isteremmm:84::84::84:
yaaaa işte her sbah türk kahvesi içiyodumbak hatırlattın şimdi
aaaa vallaaa körmedimmmmmOlsun sen beni yenmiş olarak yaz gene mavi listeyee ödeşirizzz soraaaa
yaa gerçekten mi kıyamam ben sana ya gel ben yaparım sana boool köpüklü bi kahve şekerim
oldu canım hatta istersen seni hamişlerin arasına alayım o iştende yırtmış ol hemencecik anne oluver çok uyanık gördüm seni benBu zekayı egzersizde kullansan çoktan kurtulmuştun walla hiç egzersizden bahsetmiyon ha bire ordan oraya zıplıyon maşallah
Lütfen bana yardımcı olun. Tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum fakat hiç kimseye nedense özelden msj atamıyorum. Ben 4 aylık evliyim ve denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı en son gittiğim psikoloğum parmak egzersizi önerdi fakat korkuyorum sokamıyorum ya birazcık girince çok canım acıyor bu hastalığı yenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun nasıl terapiler aldınız? Neler yapmanız önerildi ? Acil cevp.
Lütfen bana yardımcı olun. Tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum fakat hiç kimseye nedense özelden msj atamıyorum. Ben 4 aylık evliyim ve denemediğim şey gitmediğim doktor kalmadı en son gittiğim psikoloğum parmak egzersizi önerdi fakat korkuyorum sokamıyorum ya birazcık girince çok canım acıyor bu hastalığı yenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun nasıl terapiler aldınız? Neler yapmanız önerildi ? Acil cevp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?