- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.741
yaparım tabi . aman tamam yaw kürk fantesın kalsın zaten kürküm de yok . bende kürksün fantsi yaparım kocişehatun benim hem kürk fantezimi çalmış hemde beste yapıyooooomantarız diye bu kadarda dışlanmazki insan görceniz siz mantar falan dinlemeyecem bi coşacam bakalım beni tutabiliyomusun teyyyy teyyyyy teyyyyy hobbbaaaaaa
kizzzz bidaha yaptigin fantaziyi anlatmadan git gelip dofecem seni heee
kelebek nedennnn kızgınsın banaa ne yaptım
pazar günü yarıya kadar aldımmmm güselce olması an meselesiii dün akşam denemedik eşim istemedii ne yapim üstünemi altlimmmm1 gün denicekmişiz bi gün denemicekmişiz öle dii
cana kızgın deilim patrona kızgınım cnm aferin bu akşam deneme günü ozmaan yarıya kafar alınca cıkarma cnm bu sefer okey yoksa sopa geliyyy
kelebek00 çok tşk ederim hepsini ve yapmam gerekenleri biliyorum fakat deniyorum ama olmuyor sormam gereken şeyler var ama buraya yazmak doğru olurmu bilmiyorum. Egzersizleri yaparken isteklimi olmak gerekiyor ya da jellerle ve kayganlaştırıcılar yeterli olur mu ?
sagol tatlim darisi diger arkadaslarin basina insallahkızlar merhaba dün giremedim kelebekcimi merak ediyordum okudum hamile değilmişsin hayırlısı olsun canım bende malesef değilim sabah regl oldm( çok moralim bozuldu kendimi eve zor attım.. demin geçmişi okurken midyenin yazdıklarını gördüm iyice duygulandımm işte herkes bi imtihandan geçiyor midyecim seni takdir ediyorum yaptıklarından dolayı...
yaw birsürü belirtim vardı kasıklarım hala ağrıyor ama hamiş değilim nasıl bir iş bu Allah'ım hayırlısını versin inşallahh....
bu arada yenen arkadaşları da tebrik ediyorum ecrin green midye Allah başka dert vermesin inşallah.....
günaydın kızlar nasılsınız ben dün berbat bir gün geçridim önce hamile olmadıgımı ögrendim 10 dk. sonra işsiz kaldıgımı. savaş çıkan ülkelerle çalışıyorduk şansıma bakarmısınız? savaş bitcekte işler düzelecek öle işe geri döneceğim ölme eşeğim ölme. bu arada başka iş bulcaklarmış söz verdiler okadar çok ağladım ki başım çatlıyor hala regl olmadım midem bulanıyor
Kelebek00 çok tşk ederim hepsini ve yapmam gerekenleri biliyorum fakat deniyorum ama olmuyor sormam gereken şeyler var ama buraya yazmak doğru olurmu bilmiyorum. Egzersizleri yaparken isteklimi olmak gerekiyor ya da jellerle ve kayganlaştırıcılar yeterli olur mu ?
Alllllll avatar öle olmas böle olurrrrr
ayyyy hareketsiz o avatar napıyoki onlar ben bişey anlamadım
ooooo neler yapıolar durmuolar yerinde ama orda olmadı gönderem sana msn den de bakkk
temızlık yapıyorum ama bıtmıyo sızı merak edıyorum sonra kalkamıyorum
temızlık yapıyorum ama bıtmıyo sızı merak edıyorum sonra kalkamıyorum
ne yapıyolar yaw merak ettim bende :))))
kız bende aynı koltukları sildim salonun halısını sildim. arada bakıyorum şimdi kapıları silcem o kadar cok kapı varki :))) ev temiz pazar yapmıştık kocişle ama bunlar vardı hadi yapayım dedim hazır evdeyken bakarsınız haftaya başlarım işe inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hala hasta olmadım yafffff:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: acaba kadın oldum ya ondanmı şaştı ki anlamadım sizinde oldu mu öleee yiyince:)))))
Canım beniiiiim,üzme sakın kendini herşeyde bir hayır vardır...Allahın izniyle en yakın zamanda iyi bir iş bulursun,inşallah bebişinde olur...Sıkma canını tatlım...Sen bu topiğin fırlamalarından birisin,üzgün olmak hiç yakışmıyor yaa...At kafandan sorunları ve neşelen lütfen..
Buarada senin ve özümün avatarına bayıldım,çok tatlı...
kızlar merhaba dün giremedim kelebekcimi merak ediyordum okudum hamile değilmişsin hayırlısı olsun canım bende malesef değilim sabah regl oldm( çok moralim bozuldu kendimi eve zor attım.. demin geçmişi okurken midyenin yazdıklarını gördüm iyice duygulandımm işte herkes bi imtihandan geçiyor midyecim seni takdir ediyorum yaptıklarından dolayı...
yaw birsürü belirtim vardı kasıklarım hala ağrıyor ama hamiş değilim nasıl bir iş bu Allah'ım hayırlısını versin inşallahh....
bu arada yenen arkadaşları da tebrik ediyorum ecrin green midye Allah başka dert vermesin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?