- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #41.821
buyur burdannnn yakkk Allahım çıldırmak üzerreyimm kaynanamlar gene geldiiii kesin kalacaklarrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
buyur burdannnn yakkk Allahım çıldırmak üzerreyimm kaynanamlar gene geldiiii kesin kalacaklarrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ya özüm cüm senle ben hiöç boş kalmıyoruz
sende de mi birileri var tatlımm:84::84::84::84:
evet kaynanamlar
ay zaten sinirliyim alcam kaynanalarızını vurcam duvara heeeeeeee aman ya bi rahat bırakmadılar sizi
tuz dökün ayakkabılarına dedim ya gecen hemen giderler valla deneyin.
bana da aşamayacakmışım gibi geliyor o kadar çok denedim ki umudum bitmek üzere morslim çok bozuk ya parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz derecede acım acıyor ilarlemiyorum nefes egzersizi ile aynı anda yapıyorum yok olmuyor ya
sardunyacım bak bende öyledyidm şimdi diyorumki ay ne kolaymış tatlım yavaş yavaş acele etme bak yemin ederim hiç acımıyor
Bana da aşamayacakmışım gibi geliyor o kadar çok denedim ki umudum bitmek üzere morslim çok bozuk ya parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz derecede acım acıyor ilarlemiyorum nefes egzersizi ile aynı anda yapıyorum yok olmuyor ya
iyiakşamlar meleklerim sizleri çok seviyorum
iyi aksamlar kizlllarr optummm hepiniziiii
canım bebe yağı sür hiç acı olmuyo ,bende aşamıycakmışım gibi geliyo ama bizden daha kötü durumda olanlar aşıyo ,benim arkadaşım sinekten bile korkardı ısrır canım yanar diye,gerdeğe bi girdi çıktı sinek ısırığı kadar bile acı yok dedi bizim pisikolojımız hep bekaretimizi korumaya yönlenmiş toplumsal baskı yüzünden kendimizi kısıtlamışız oyuzden eşlerimizle bile bunu yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?