Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

buyur burdannnn yakkk Allahım çıldırmak üzerreyimm kaynanamlar gene geldiiii kesin kalacaklarrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yinemi yaaaa offfff.senin kaynana derdi beni gerdiii yaaaaaa niye geldiler kiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

özüm kolay gelsin bakaydın delikten açmasaydın :27:
kızlar size kolay gelsin hadi ben çıkam azcık deneyeyim sonra yemek derken akşam oluveriyor akşam bakarım naptınız diye
muck öpüldünüz:69:

Bana da aşamayacakmışım gibi geliyor o kadar çok denedim ki umudum bitmek üzere morslim çok bozuk ya parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz derecede acım acıyor ilarlemiyorum nefes egzersizi ile aynı anda yapıyorum yok olmuyor ya :(

bana da aşamayacakmışım gibi geliyor o kadar çok denedim ki umudum bitmek üzere morslim çok bozuk ya parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz derecede acım acıyor ilarlemiyorum nefes egzersizi ile aynı anda yapıyorum yok olmuyor ya :(

sardunyacım bak bende öyledyidm şimdi diyorumki ay ne kolaymış tatlım yavaş yavaş acele etme bak yemin ederim hiç acımıyor

Bana da aşamayacakmışım gibi geliyor o kadar çok denedim ki umudum bitmek üzere morslim çok bozuk ya parmağımı azıcık sokuyorum sonra inanılmaz derecede acım acıyor ilarlemiyorum nefes egzersizi ile aynı anda yapıyorum yok olmuyor ya :(

canım bebe yağı sür hiç acı olmuyo ,bende aşamıycakmışım gibi geliyo ama bizden daha kötü durumda olanlar aşıyo ,benim arkadaşım sinekten bile korkardı ısrır canım yanar diye,gerdeğe bi girdi çıktı sinek ısırığı kadar bile acı yok dedi bizim pisikolojımız hep bekaretimizi korumaya yönlenmiş toplumsal baskı yüzünden kendimizi kısıtlamışız oyuzden eşlerimizle bile bunu yapamıyoruz :43:

merhabalar arkadaşlar öncelikle bu illetin hakkından gelen herkesi tebrik ederim.ALLAH bundan sonra mutluluğunuzu artırarak devam ettirsin inşallah.bizim gibi hala bu illetle yaşayan herkese dua edin lütfen.

canım senin adına ayrıca çok sevindim daha sen başarmadan 1 2 saat önce senin için dua ettim ALLAH ım bu kızın artık hakkı başarmak dedim mutlu olsun dedim çok beklemişsin çünkü.sonra başardığını görünce çok sevindim.İnşallah mutluluğun bir ömür boyu sürsün canımlazım

ecrin yaptıktan sonra kasılmadan birleşme yapabiliyomusun tekrar denediğinde artık herşey normalmi, benim korkum yaptıktan sonra geriye ket vurmak sonradan geri mumlara kalemlere dönmeyelimde

canım bebe yağı sür hiç acı olmuyo ,bende aşamıycakmışım gibi geliyo ama bizden daha kötü durumda olanlar aşıyo ,benim arkadaşım sinekten bile korkardı ısrır canım yanar diye,gerdeğe bi girdi çıktı sinek ısırığı kadar bile acı yok dedi bizim pisikolojımız hep bekaretimizi korumaya yönlenmiş toplumsal baskı yüzünden kendimizi kısıtlamışız oyuzden eşlerimizle bile bunu yapamıyoruz :43:

benim doktorum bana ilk, tuvalette idrarını yaparken tutup bırakma egzersinizi vermişti.. kendimi nasıl kasıp nasıl gevsettigimi anlamam için.. bunu her tuvalete girdigimde yaptım.. daha sonra serce parmagın ilk bogumuna kadar olan kısmını denememizi söyledi ve bu arada kendimi kasıp kasmadıgımın farkında olmamı.. idrar tutma egzersizi burda cok işe yararı.. daha sonra ilk bogum, ikinci bogum ve yüzük parmagıyla basardım 10 günde.. doktorumun bana dedgi sakın acele etme, kasılmaları kontrol edebildigin an hepsi olucak.. daha sonra eşin parmagıyla dene serce parmak ilk bogum ve diger parmak.. inanamamıştım ben bunu bile yapabildigime çünkü hiç bi şekilde izin vermiyodum birleşmeye
:1::1:
p.... denemesi artık en son evre canım.. onuda ön sevişmenzi uzun tutup senin üstte oldugun pozisyonda arkadaslarında yazdıgı gibi nefesle çok rahatlıkla yaparsın.. inanki yaparsın sakın umudunu yitirme.. acelede etme.. bu yazdıklarımı uygula.. idrar tutma egzersizi sana kendini nasıl kastıgını ve gevsettigni göstercek, parmagın girdigi zaman bunu hissedeceksin kendini bırakıcaksın o kendiliginden gidicek.. :)

iyi haberlerini duymak üzere :3::3:

Back
X