Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlim canim yaaa sIkma canini son asamalarda hep bir engel cikiyor zaten.sen soyle dusun bu arada ne kadar cok egzersiz yaparsan o kadar iyi alistirirsin vajiyi.

tüm ümidim o yönde bakalımmmmm....teşekkürler...gerçekten...sağolllll...

selam kızlar, iki gündür çok yoğun işler o yüzden pek giremedim. Bi de verecek pek önemli haber yok malesef mumu sara sara bayağı bi kalınlaştırdım. p...s boyutuna getirdim. eşim sen zenci p...s yapmışsın nerdeyse diyo. bakalım şimdilik mum çalışmalaraına devam...

canım daha nasıl güzel bi haber vericeksin ki kocaman aparatla çalışıyomuşsun.aferin tam gaz devam

bi de bişey sorcam p...s denemesinde p...se jel sürmesem de sadece kendime sürsem nasıl olur acaba çok kayıyo prezervatif takınca kaymıyo mu?. Eşime diyorum prezervatif takalım diye ama o da sen çocuk katilimisin diyo olsun diyorum deleriz ucunu olmazsa öle olur mu kızlar? Bi de ben emlayı falan hiç kullanmadım p..s denemesinde de acaba kullansam mı?

size anca yeter canım zaten 10 kutualıştık zaten bişeyler sokmaya ya hem egsersiz de yapmış oluruz borusuyla

walla benim hoşuma gitti jel hem parmakla jel mel sürmek çok sağlıklı değildi onla cuk cuk içeri sıkıveriyosun...ayyy dün akşam varya açtım jein kutusunu baktım borusuna dedim bunu yerleştirebilrmiyim acep hemen oluverdi allahım sana şükürler olsun dedim 1 yıl öncesi olsa o jeli kullanmak dünyanın en imkansız işiymiş gibi gelirdi şimdi ise çocuk oyuncağı gibi geliyor fitildende korkardım mesela onuda yaptım allahım sen nelere kadirsin kendi kendime lavma bile yaptım hepsi gerçekten psikolojikmiş kızlar nolur ertelemeyin göreceksiniz sizde o çok korktuğumuz şeyler o kadar olağan şeyler ki biz büyütüyoruz ondan imkansız gibi geliyor

canım hem ara verdiğinizden bu kadar istek olmustur hemde jel size tavan yaptırmıştır

anacım bilmiyorum ne kadar ara versekte hiç bu kadan hoş olmamıştı ben ara vermekte tescilliyim nasıl olsa belkide benim kudurukluğumdan olmuştur

10 kutu mu .dikkat etsin kociş yollara dökmesin canım

10 kutu alana bir jartiyer bedava gel vatandaşşş

len 17-18 tl 10 kutusu 180 tl ediyo dökermi hiç

:84::84::84::84::84::84:bende istiyom o jelden ama burda bulamiyommmmmmmmm
yaa oyle demeyin kizlar yaaa 5 sene bekledim daha beklemek istemiyommmmmmmmmmmmmmmm

canım nete bende bakarım belki vardır hemen sipariş edersiniz yalnız her yerde bulunmuyor sanırım ben sordum yoktu en son o sürekli d.k. hapı kayganlaştırıcı ve test aldığım tüm cinsel hayatımı bilen eczaneye uğradım adam getirtiriz dedi ben parasını ödedim çıktım 2 saat sonra getirdiler şirkete üst kata çıkın bana teslim edin dedim düşünsenize alt katta patron açıyomuş bu ne leynnn diyomuş

biz zaten 2 seyden çekiyoruz. 1 fenerbahce 2 kaynanalar

tatlim birincisinde katiluiyorum sana bende bir cimbomlu olarak su fenerden nedir cektigimiz yahuuu.ama ikincisine katilamiyom cok sukur benim kaynanam iyidir [/QUOTE]

bi cimbomlu olarak ikisinede katılmıyorum fb benim için kayda değer kafaya takılcak bi durum değil uyyyyy kaynanamı çok severim hatun bana harıl harıl şapka örüyor almaya gitcem haftaya kimde ne görse özeniyor hatun bana yapıyor allahhhhh kimbilir nasıl süsledi o şapkayı gören artık beni şapkamdan tanır :90::90::90:şapkasız ve jelsiz olmaz hacı

heyyy maşallah coştu bizim tayfa az kaldı bebişim bu haftasonu denersiniz hayırlısı ile dualarım sizlerle hadi kızlar oldu bu iş

bu jel bize söylediğin jel demi vünüstencim

ewet bebişim yazıp durdum sonunda kullanmak nasip oldu

Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml

Açıklama :

Kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub Medical Lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

Femolub Medical Lubrikant;
• Menepozda,
• Ağrılı cinsel ilişkide,
• Vaginismus,
• İlaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• Uyarılma eksikliklerinde,
• Stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.

• Risksiz gebeliklerde,
• Doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

Medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

Daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. İstenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. İlişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

Kullanım Şekli :
Gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.Kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

Son düzenleme:

tatlım netten hangi siteden sipariş verdin fiyatı nasıl

ben mantar için dr gitmiştim ya o zaman doktora ultrason jelinden bahsettim oda ben sana süper bi jel önerecem çok memnun kalacaksın dedi özellikle vajiyi yaşayanlara göre dedi reçeteye yazdı ama ssk karşılamıyomuş ilaca girmiyormuş kozmetiğe giriyormuş bende eczaneden rica ettim getirttiler bebişim nettede bu sitede var ama buradan hiç alışveriş yapmadım ben....

Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları

şunuda tekrar belirtmek isterim arkadaşlar biz kocişle mantar yüzünden ara vermiştik özledik o yüzden performans artmış olabilir birde ben çok kendimi gazladım bu aralar kudurukluğum üstümdeydi yani biz jel sürdük bişey olmadı diye gelmeyin bana sonra ama en güzel yani içeri sokup sıkıyosun borunun yanlarında delik var her yere dağılıyor parmakla yayılmıyor içlere parmağı sokup çıkarirken olan jeli zaten çıkarıyorus dışarı bunda öyle bi sorun yok o yüzden tavsiye ediyorum hem mikrop kapmazsınız

canım anladığım kadarıyla bir fayda var ortada da o sendenmi jelden mi tam belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…