- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.001
biz zaten 2 seyden çekiyoruz. 1 fenerbahce 2 kaynanalar
evet tatlım ya valla sinirlerim bozuldu ya
canim netten veremiyom iste yurtdisindaki yerlere bakiyom ama burda onun adinda bisey yok.acep tr den versem yurtdisina yolluyorlarmi sence?
canım insanoğlu böyle zaten doyumsuzuz malesef.hemen herşey bir an önce olsun istiyoruz ama herşeyin bi zamanı var.vajiyi yensen bu sefer de çocuk istiyceksin,çocuk olsa yarın başka bişey istiyceksin hepimiz böyleyiz aslında.4. pe..sten de büyük hee oo maşallah o zaman sen onu alabildikten sonra pe...s ne gelir ki sana hadi alış hemen sonra pe...se geç sonra da bizi güzel haberinle şenlendir canım
tüm ümidim o yönde bakalımmmmm....teşekkürler...gerçekten...sağolllll...
10 kutu mu.dikkat etsin kociş yollara dökmesin canım
10 kutu alana bir jartiyer bedava gel vatandaşşş
selam kızlar, iki gündür çok yoğun işler o yüzden pek giremedim. Bi de verecek pek önemli haber yok malesef mumu sara sara bayağı bi kalınlaştırdım. p...s boyutuna getirdim. eşim sen zenci p...s yapmışsın nerdeyse diyo. bakalım şimdilik mum çalışmalaraına devam...
bu jel bize söylediğin jel demi vünüstencim
size anca yeter canım zaten 10 kutualıştık zaten bişeyler sokmaya ya hem egsersiz de yapmış oluruz borusuyla
canım hem ara verdiğinizden bu kadar istek olmustur hemde jel size tavan yaptırmıştır
10 kutu mu.dikkat etsin kociş yollara dökmesin canım
10 kutu alana bir jartiyer bedava gel vatandaşşş
:84::84::84::84::84::84:bende istiyom o jelden ama burda bulamiyommmmmmmmm
yaa oyle demeyin kizlar yaaa 5 sene bekledim daha beklemek istemiyommmmmmmmmmmmmmmm
biz zaten 2 seyden çekiyoruz. 1 fenerbahce 2 kaynanalar
selam kızlar, iki gündür çok yoğun işler o yüzden pek giremedim. Bi de verecek pek önemli haber yok malesef mumu sara sara bayağı bi kalınlaştırdım. p...s boyutuna getirdim. eşim sen zenci p...s yapmışsın nerdeyse diyo. bakalım şimdilik mum çalışmalaraına devam...
bu jel bize söylediğin jel demi vünüstencim
femolub medical lubricant jel kayganlaştırıcı 60 ml
açıklama :
kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.
Femolub medical lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.
femolub medical lubrikant;
• menepozda,
• ağrılı cinsel ilişkide,
• vaginismus,
• ilaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• uyarılma eksikliklerinde,
• stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• risksiz gebeliklerde,
• doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.
medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.
daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.
Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.
Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.
Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. Istenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.
Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. Ilişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.
Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.
kullanım şekli :
gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.
şunuda tekrar belirtmek isterim arkadaşlar biz kocişle mantar yüzünden ara vermiştik özledik o yüzden performans artmış olabilir birde ben çok kendimi gazladım bu aralar kudurukluğum üstümdeydi yani biz jel sürdük bişey olmadı diye gelmeyin bana sonraama en güzel yani içeri sokup sıkıyosun borunun yanlarında delik var her yere dağılıyor parmakla yayılmıyor içlere parmağı sokup çıkarirken olan jeli zaten çıkarıyorus dışarı bunda öyle bi sorun yok o yüzden tavsiye ediyorum hem mikrop kapmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?