Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ahhhhhhh ahhhhh nedır sızden cektıgım ne kadar cene nız var yaaaaaaaa anam bı kac saat olmuyorum sayfalar alıyo basını gıdıyo yaaaaaaaaaaa

ayyy daha kahvaltı yapacam ne siteye yetişebiliyorum ne kendime bu aralarrr.egzersiz yapan arkadaşlar sorularınız olursa bana özleden yazabilirsiniz.tüm egzersizleri yapan biri olarak yardımım dokunabilir belki.hepinizi candan kucaklıyorummmmmm ve kocaman öpüyorummmmm

Kızlarr ben egzersiz yaparken aşırı derecede geriliyorum son günlerde. 15 gün ara vermek zorunda kaldım ağır bir hastalık geçirdim şimdi içimden de gelmiyor yapmak zorlayıp yaptığımda da ilerleyemiyorum aşırı derecede korku ve tedirginlik başladı. İlk baştan deneyeyim dedim kulak çöpüyle denedim onda bile bacaklarım o kadar kasılıyo o kadar geriliyorum ki tam bitti artık yeneceğim derken noldu bana anlamıyorum:26:

dun kocısım bana pırlanta kolye almıssssssssssss yerım ben onuuuuuuuu

tatlım güle güle kullan ben okudum acık çıkıp çalışayım
venüscüm annemlerde diyor daha sıcak memlekete gittin bu üşümek ne diyolar bilmiyorum kilo kansızlık yaptı ben bi fırına girip çıkayım sonra ders yerimi hazırlıyıp dersimi yapayım
pek istekli görmedim kendimi ama bakayım

gecmis olsun canim.insallah gecirdigin hastalik onemli bisey degildir ve gecmistir insallah.tatlim biliyorsun ki bu hastalik psikolojik bir hastalik o yuzden stres yapma eger egzersizleri yapabildiysen tekrar problem olmadan yapacagindan eminim.

canım anladığım kadarıyla bir fayda var ortada da o sendenmi jelden mi tam belli değil

walla önümüzdeki maçlara bakacas artıkın bebişim o sahada herkes gol atardı yani

dun kocısım bana pırlanta kolye almıssssssssssss yerım ben onuuuuuuuu

oyyy oyyyy sen adamı kudurt kudurt napacanı şaşırdı herif iii günlerde kullan bebişim :76:

canım oluyor bazen yavaş yavaş dene yine aynı kıvama geleceksin hiç merak etme hemen kendini topla ben bu işi yaparım daha önce yapmıştım de daha önce buradan kişisel gelişim kitapları önermiştim motivasyon için çok etkili netten bulabilirsin kendine hemen takviye kuvvet çağır faydasını göreceksin

anacım sana bişey diyimmi bizim üşümemiz bilem psikolojik bu senin beyninin ürettiği bahaneler kız çokmu soğuk ev insan evde üşürmü gir yorganın altına daldır parmağı içeri orası fırın gibi ayoll

güle güle kullans erncim yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…